Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גירגוררר מהגיר בשילוב לרוורס???? מה זה???? הדרך היחידה היא לחכות קצת ואז לנסות שוב.

אבל מה זה אומר???

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

מכיוון שאין הסבר מדוייק לבעיה אני אולי יכול לנחש שנקודת החיכוך קרובה מידיי ויש להרחיקה...

Honda hornet 600

פורסם

זה לא דבר נדיר ולא בעייתי או מסוכן. הרוורס לא מסונכרן כמו ההילוכים הקדמיים ולכן השילוב לא חלק באותה המידה. לפעמים צריך לנסות פעמיים (כלומר להחזיר לניוטרל, לעזוב קלאץ', ללחוץ שוב ולשלב, או כמו שצוין כאן להעביר להילוך קדמי כלשהו ואז שוב לרוורס)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם אני נתקל בתופעה לפעמים.

לא קשור לנסיעה, זה קורה גם בשילוב בעצירה מוחלטת.

הרוורס לא באמת נכנס, ואז כשלוחצים על הגז שומעים גרגור והרכב לא זז.

צריך להוציא מרוורס ולהכניס שוב, או להעביר להילוך אחר.

זה כנראה באמת עניין של הסנכרון כמו שרוני אמר.

יש דרך לסדר את זה חוץ מלהחליף גיר? :-D

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
מכיוון שאין הסבר מדוייק לבעיה אני אולי יכול לנחש שנקודת החיכוך קרובה מידיי ויש להרחיקה...

גם אצלי זה ככה. הקלאץ עומד ללכת אמרו לי.

אבל הפיתרון הזמני שלי. זה.

להכניס לראשון ללחוץ על ברקס וקלאץ.....לשחרר את הקלאץ קצת עד האוטו מוריד תורים ממאמץ ומהר להכניס לרוורס. והוא נכנס כמו גדול בלי לצייץ.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

רעש גרגור גג"שים (גלגלי שניים) בשילוב ברוורס הוא טבעי, אבל:

עם הרעש קיים גם אחרי זמן המתנה בניוטרל למספר שניות, עם דוושת מצמד לחוצה , יתכן ויש תקלת הפרדה במצמד.

שילוב לכל הילוך, ולא משנה שלישי, רביעי או ראשון, לפני שילוב לרוורס (הכי פשוט לשלב להילוך שקרוב יותר לרוורס)יעצור מיידית את תנועת הגג"שים בתיבה, ואז השילוב לרוורס יהיה שקט.

ישנם דיגמי רכב בעלי סינכרון גם להילוך רוורס, שם אין רעש גרגור כמעט בשום מצב.

פורסם

גם לי היה את זה, אבל הלכתי למוסך ששם אני מטפל באוטו והרחקתי את הנקודת חיכוך ועכשיו זה מצויין..

אני ממליץ לך אולי לנסות גם.

Honda hornet 600

פורסם
גם לי היה את זה, אבל הלכתי למוסך ששם אני מטפל באוטו והרחקתי את הנקודת חיכוך ועכשיו זה מצויין..

אני ממליץ לך אולי לנסות גם.

עד כמה זה מסובך וכמה זה עולה?

- - -------[Fireball]------ - -

פורסם
עד כמה זה מסובך וכמה זה עולה?
זה בסה"כ הזזה של כמה אומים, בספק אם יקחו לך על זה משהו אם יקחו אז ממש סכום סימלי רק על "עבודה" , בכל אופן תלך למוסך שאתה בד"כ מטפל בו שאולי גם יעשו לך את זה ככה בלי הרבה קישקשתה מסביב.

ואם כמה שזה נשמע פשוט, אם אין את הידע לא נוגעים! אח"כ סתם יהיה סלט שלם.

Honda hornet 600

• תוכן חדש...