Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כבר אמרתי לך שאני חולה על פיטבולים והכלבה שלך בפרט!

עודד, היא מדהימה!!! איזה כיף לראות, תענוג! אתה יותר ממוזמן לשתף אותנו בעוד תמונות :-)

אתה מבין, זו הבעיה של חתולים, שהעצלנות שלהם מדבקת :)

התמונה ליד התנור חימום גאונית.

פיטבול עם חתול:?: נדיר מאוד :wink:

תודה חברים! :wink:

שאלה לא קשורה

1472053_10152039312309284_1864270725_n.jpg

מה קורה במקרה כזה כשמניעים את הרכב? הרי שלג = מים בעצם וכשרכב מתחמם הוא ממיס את השלג האם המנוע יונק מים במקום אוויר ? יש סכנה להניע רכב במצב כזה ?

הנעתי היום את האוטו כמה דקות אחרי שצולמה התמונה.

לפני זה דאגתי להסיר את השלג שהיה על השמשה והגריל.

השראתי מונע במשך כמה דקות עד שחום המנוע עלה מעט.

לא שמתי לב למשהו שונה.

מקווה שלא יקרה שום דבר. :shock:

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישהו עוד זוכר את "פאזל החתולים"? מין משחק הרכבה של משולשים משנות השמונים...

עשית לי את השבוע עם הצילומים האלה :-)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שלג + הנעה אחורית + מנוע חזק + צמיגי קיץ + אוטו נמוך = לא רעיון חכם במיוחד (אני מדבר על הs2000).

בכללי, לנסוע עם צמיגי קיץ בשלג זה לא חכם, ויכול להיגמר בתוך עמוד/קיר/הילד המפגר של השכנים/מחלקת המאפים של שופרסל

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אחרי שדגדג ללכת לראות שלג, אבל שיחקתי את האזרח הזהיר והצייתן, נשברתי ועליתי אתמול לכיוון הגליל.

בחורפייש היה מחסום משטרתי אז עליתי לבירנית עד שנחסמתי על ידי תנאי כביש לא משהו (וגם ניידת משטרה בהמשך)

SHELEG.JPG

פורסם
28 ק״ג של שריר טהור :wink:

אחרי שראיתי את התמונה של אחיה בפורום פה, אני נוטה להאמין שיש פה גם בולדוג אמריקאי בעסק.

בתמונות היא נראת פיטית גזעית לחלוטין, חוץ מהקטע של הלסתות, שמזכיר טיפה את הבולדוג האמרקאי.

בכל מקרה, אם האופי שלה כמו היופי שלה, אז הסתדרת מצויין! :)

נ.ב

שלי חגגה שנה ושוקלת 19 קילו :).

• תוכן חדש...