Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רגע מה הקטע עכשיו עם הכותרת באמת? לא היה לי בראש לכתוב פסיקים ונקודות. זה לא אומר שאני לא יודע.

עכשיו לגבי הבעיה, השמן יורד לי מהר מאוד. בחצי דקה כל מה ששפכתי יורד לריצפה. גם אני חושב שזה לא משהו רציני ביכלל. אז יש עוד פיתרונות והצעות תגובות מענות וכל מה דבר אחר?

בקשר לשמן, צודקים שלא יבוא איזה אופנוע ויחליק.

נקודה למחשבה.

נקווה לטוב:-P

זה שאתה יודע לא עוזר לנו להבין, אל תשכח...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה העולם אין מה לעשות הרכב החדש שהחלפתי עם מישהו אתמול הפיאט אונו היה לו בעיה.אין במנוע שמן ביכלל אני שופך בפנים שמן ופיתאום אני רואה את זה מטפטף בחוץ למטה על הריצפה הרגשתי הרגשה של האדם הכי טיפש שהיתי בחיים שלי אני אומר לכם את זה ממש ככה אני עדיין בשוק של החיים שלי כל המנוע מוציא שמן לגמרי ממש ככה מה אני יכו ללעשות ומה אתם ממליצים לי???

לדעתי הכל פיקציה!

( המשך יבוא בתרד נוסף)

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צבע אותו בכחול וזרוק אותו לים.

ובדרך תזהר, כי אם אני אסע עם האופנוע שלי ואחליק על השמן שלך, אני אצבע אותך בכחול ואזרוק אותך לים.

בכל אופן, תלמד מילים, ואחרי זה משפטים

תמכור את האוטו לחלקים או שתעשה החלפה ראש בראש שוב :) על האוטו הזה.

פורסם
רגע מה הקטע אכשיו עם הכותרת באמת.לא היה לא בראש ליכתוב פסיקים ונקודות.זה לא אומר,שאני לא יודע.

חתיכת חצוף! :evil:

לא היה בראש שלך לכתוב כמו בן אדם? אז אל תכתוב.

למה שיהיה בראש של מישהו להשקיע ולענות לך בצורה רצינית אם לא בראש שלך להשקיע?

עצלן!

אכשיו לגבי הבעיה השמן יורד לי מהר מאוד בחצי דקה כל מה ששפחתי יורד לריצפה.גם אני חושב שזה לא משהו רציני ביכלל. אז יש עוד פיתרונות והצעות תגובות מענות וכל מה דבר אחר?

אתה לא חושב שזה משהו רציני ב(י)כלל?

קודם כל, יופי שבראש שלך לחשוב, אפילו שאתה לא יודע.

אם אין לך מושג, אל תתעסק. ותאמין לי שהעצה הזאת תהיה שווה לך המון כסף.

.

פורסם

רגע אחד, אני לא מבין פה משהו..

לקחת את הפיאט אונו ללא בדיקה במוסך לפני העברת הבעלות?

אי אפשר לומר שנפלת בפח, אתה הפלת את עצמך בפח במודע! ידעת שדבר כזה או דבר הרבה יותר גרוע יכול לקרות. עכשיו תשא בתוצאות....

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

מלא באוטו ליטר שמן, שכב מהר מתחת לאוטו ותתאר לנו מאיפה הנזילה, האפשרויות שלך הן:

א. בורג קרטר לא מהודק. עלות תיקון - בחינם.

ב. פילטר שמן לא מהודק (איפה הממומחים של פיאט פה, נדמה לי שבאונו הפילטר לא בתחתית המנוע,לא?) עלות התיקון - חינם.

ג. פילטר שמן מחורר - החלפת פילטר שמן - 100 ש"ח כולל שמן חדש.

לידיעתך, כל האפשרויות האלה לא נראות לי לחלוטין, אף אדם שפוי לא ימשיך לנסוע במצב שמסכן את חיי הנוהגים בכביש ואת חיי המנוע שלו, בזמן שהתיקון לוקח דקה ובחינם!!!

שתי האפשרויות שיותר נראות לי הן:

1. חור בקרטר. במקרה הטוב תכין איזה 500 ש"ח.

2. אטם אורינג של גל הארכובה. אם כן אז הנזילה היא בין המנוע לגיר וההחלפה מסובכת ויקרה יחסית.

בכל מקרה, בשביל מה כל הספקולציות, גרור למוסך וספר לנו את התוצאות והעיקר... ללמוד לקחים זה חשוב, אבל עדיף מטעויות של אחרים!!! וכמו שסבא שלי היה אומר:" מי שלא טועה, לא שוגה!!!"

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ובדרך תזהר, כי אם אני אסע עם האופנוע שלי ואחליק על השמן שלך, אני אצבע אותך בכחול ואזרוק אותך לים.

אחי למה לדבר ככה.:-(

יש מישהו על הכונת שרוצה ליקנות.תאמין לי אני לא יחשוב בחיים לימכר למישהו רכב שעלול לסכן את החיים שלו.או לעשות טעות אני לא מיתכון שזה היה על המצפון שלי.

פורסם

יש מישהו על הכונת שרוצה ליקנות.תאמין לי אני לא יחשוב בחיים לימכר למישהו רכב שעלול לסכן את החיים שלו.או לעשות טעות אני לא מיתכון שזה היה על המצפון שלי.

פורסם

אז איך לעזאזל קנית רכב כזה? למה לא בדקת אותו במוסך לפני ההחלפה?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אם הייתה יודע ליכתוב כותרת אז לא היו עובדים עליך בהחלפת רכב והכל היה טוב

$^%^*^&&*@

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היה לי מקרה מפגר דומה.

החלפתי אטם קארטר במוסך שלי. המכונאי ניסה לישר דנטה קטנה בקרטר וניפץ אותו. אחרי יום שהרכב עמד כל השמן נשאר על המדרכה. תוקן ללא תשלום בגלל שהייה אחריות על העבודה.

יאללה קח את הרכב למוסך, וספר לנו מה הולך.

ולהבא תדע כשקונים רכב או מחלפים ראש בראש מומלץ אםילו מומלץ מאוד לקחת אותו לבדיקה.

בסדר תדע להבא.

ולכל המסתלבטים:

עזבוא את הבחור גם ככה הוא נדפק ולא יודע מה לעשות אם עצמו. מה אתם יורדים אליו אכשיו תינסו לעזור לו במקום זה.

פורסם

עזבוא את הבחור גם ככה הוא נדפק ולא יודע מה לעשות אם עצמו. מה אתם יורדים אליו אכשיו תינסו לעזור לו במקום זה.

איזה כיף לכולנו, עוד אנלפאבית הגיע .

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...