Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4412 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
Ohad אהבתי את הרכב. נראה מעולה!!

אתה עשית את הצבע או שקנית ככה? (MOTW)

שלך ושלי ממש דומות (שלי Gti)

וואו עמרי,מדהימה ביותר.

ככה קניתי את הרכב..בכל מקרה אני מתכוון לעשות פחחות במידה והרכב לא ימכר בקרוב.. וכמובן לאכסן אותו.

לפותח השרשור כיף לראות את המשך השקעתך!

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
את זה לא גילית לנו קודם...

זה מצביע כנראה על בעיה במנוע של הדלת (5 חוטים). יתכן שהוא לא מכוון או השתחרר ורופף, יתכן שצריך להחליף.

מערכת הקירור ברכב זה פועלת מצויין כשהיא תקינה. אין שום בעיות של התחממות, גם בעליות ארוכות במלוא כוחו של המנוע ביום חם.

זה לא תקין. הוא צריך לנוע בין 80 ל- 100. אם הוא לא זז אז יתכן שהוא לא מודד כראוי, או שיש לו מנגנון מפצה (כלומר הוא אינו מראה את החום האמיתי).

בכל רכב תקין עם טרמוסטט מכאני, חום המנוע עולה בעליה או מאמץ, ויורד בירידה.

דני

לגבי המנעול, גיליתי את זה אחרי שכתבתי...

אנסה להחליף בין דלת הנהג לנוסע בגלל שגם ככה אני אף פעם לא פותח משם...

איפה אני יכול לטפל במנוע?

לגבי השעון, ברור שעולה בעלייה קשה, אבל כמעט ולא עובר את ה-95, למרות שבעלייה ממש קשה הוא מגיע ל-100. הכוונה היא ברגיל,

:twisted:Peugeot 205 GR 1994:twisted:

:lol:קליאו RSI למכירה - 0533349930 :oops:

פורסם

איזה יופי ממש שמורה :-)

גם אני התחדשתי ב-205 פוראבר שנת 97 לפני כמה ימים ונהנה מכל דקה, הרכב מאוד קל וזריז לעומת ה-306 שהייתה לי שהרגישה כבדה מדי למנוע הזה.

הכסאות היו בין הדברים שהכי אהבתי ב-205 מהדור האחרון ממש נוחים ואוחזים.

לעומת זאת ההגה השמן והמגעיל הזה שהם שמו בדור האחרון ממש חייב לעוף לטובת ההגה מהדורות הקודמים (עם ה-3 צלעות או ה-2 כמו אצלך), ואני מחפש אחד כזה (3 צלעות) להחליף אז מי שיש לו הגה כזה זרוק במחסן ומעוניין לתרום אותו תמורת ההגה השמן אני פה :lol: :lol:

אחרי שאני יסיים לטפל בכל מה שאני רוצה בפנים, אני חייב להחליף את הגאנטים למידה הכי גדולה ורחבה שאפשר כי ה-13 אינץ שיש עכשיו לא נראים טוב על הרכב ולא יושבים טוב על הכביש :?

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

לא מאמין שתיקנת את הרדיו הזה :lol: סבא שלי עליו השלום התקין אותו והוא היה גרוע גם כשהוא היה חדש. אגב הוא הותקן הרבה אחרי שנת 1996...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי הרבה זמן שלא עדכנתי, יש התקדמות קטנה:

- מבחינה קוסמטית הסתיימה העבודה לעת עתה, ולדעתי יצא מדהים! (כמו דגם Style בחו"ל)

- מבחינה מכאנית נשאר רק לנקות תא מנוע ולהחליף מים ותרמוסטט (שד"א קיים אך לא מתפקד...).

הוחלפו - צנרת ופילטר דלק, הגומייה של מכסה השסט' ועוד כל מיני פיצ'יפקעס...

עכשיו האוטו נוסע מושלם, פרט לכשהמנוע קר הוא קצת מעשן, יטופל בהמשך (גומיות של השסט' אמרו לי במוסך).

עברה טסט מכה ראשונה :roll:

תמונות:

1. לפני - כשהרכב הגיע

2. אחרי - המצב היום

3. לפני - מאחור

4. אחרי - מאחור

5. עוד אחת בשביל להשוויץ :twisted:

6. פורטרט של מרכז ההגה

7. סתם לכיף...

8. לשמחתי מצאתי גם כזה :evil:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

פורסם

כל הכבוד אבל רק לא אהבתי את הצהוב, מאחורה זה הזכיר לי משום מה שופל (בעיקר עם המחזירי אור הצהובים)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
איזה יופי ממש שמורה :-)

גם אני התחדשתי ב-205 פוראבר שנת 97 לפני כמה ימים ונהנה מכל דקה, הרכב מאוד קל וזריז לעומת ה-306 שהייתה לי שהרגישה כבדה מדי למנוע הזה.

הכסאות היו בין הדברים שהכי אהבתי ב-205 מהדור האחרון ממש נוחים ואוחזים.

לעומת זאת ההגה השמן והמגעיל הזה שהם שמו בדור האחרון ממש חייב לעוף לטובת ההגה מהדורות הקודמים (עם ה-3 צלעות או ה-2 כמו אצלך), ואני מחפש אחד כזה (3 צלעות) להחליף אז מי שיש לו הגה כזה זרוק במחסן ומעוניין לתרום אותו תמורת ההגה השמן אני פה :lol: :lol:

אחרי שאני יסיים לטפל בכל מה שאני רוצה בפנים, אני חייב להחליף את הגאנטים למידה הכי גדולה ורחבה שאפשר כי ה-13 אינץ שיש עכשיו לא נראים טוב על הרכב ולא יושבים טוב על הכביש :?

תתחדש ותהנה!

אני מאד ממליץ לא להגדיל את הגאנטים, התרומה של הגודל לאחיזה לא מורגשת, אלא רק בארנק (מחיר הצמיג יכול להגיע לכפול (!) ), ועם צמיג טוב ( אני קניתי יוקוהמה AE דרייב ) האחיזה מטורפת. מה גם שכל הגדלה של הגאנט (גם 14' וגם 15') תביא לכך שהצמיג יגע בפגוש כל מהמורה או פס האטה בכביש, אחרי ששמתי ג'נטים של GTI ב-205 השנייה אני לא חוזר על הטעות הזאת...

כל הכבוד אבל רק לא אהבתי את הצהוב, מאחורה זה הזכיר לי משום מה שופל (בעיקר עם המחזירי אור הצהובים)

תודה! והרגת אותי מצחוק :lol:

פורסם

עבודה יפה רק אני הייתי מעיף את המדבקות מאחור ואם אתה מתעקש

אז אפשר להדביק אותם על מגנט וכך להוריד מתי שתרצה.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
עבודה יפה רק אני הייתי מעיף את המדבקות מאחור ואם אתה מתעקש

אז אפשר להדביק אותם על מגנט וכך להוריד מתי שתרצה.

הלוואי, אבל מתחת יש שאריות של מדבקות ישנות שלא יורדות אפילו בשיוף (אני לא מתכוון לפגוע בצבע)...

פורסם

omri617 לפי הג'נט, היא 1.9 ?

אם כן.רכב מדהים.יצא לי בשנת 92 לנהוג על אחת כזו לים המלח וחזרה.בסיבובים הרכב נידבק כמו סוזוקי R750 (אופנוע).

פורסם

היי תומר

זיהית נכון ..

בסיבובים היא באמת יציבה , עד הרגע שהיא מאבדת את זה

ואז זה באמת טריקי וקשה ליישר אותה חזרה.

פורסם
הלוואי, אבל מתחת יש שאריות של מדבקות ישנות שלא יורדות אפילו בשיוף (אני לא מתכוון לפגוע בצבע)...

מדבקות ישנות, אפשר להוריד בסבלנות רבה עם חימום בפן!

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

הכי הכי חשוב תוריד את מחזירי האור המכוערים .

תשתמש במייבש שיער ובזהירות תוריד . הרכב ייראה הרבה הרבה יותר טוב בלי מחזירי האור .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...