Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מרצדס c200 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

alextc - אני הולך לשלוט על הווליום דרך כפתורי הווליום בהגה, לנקסוס יתחבר מתאם - "ג'ויקון" שהוא מתאם כפתורי שליטה ברכב לנקסוס

עדיאל - כרגע אם אבחר בביט 1 של אודיסון לא אוכל לשלוט על הפרוססור דרך הטאבלט אלה רק דרך לפטופ, לעומת זאת מוסקוני/אטון כבר הוציא פרוססור שיש לו אפליקציה לשליטה בסיסית דרך טאבלט, האופציות שהוא נותן הם לדעתי רק FADE ו BALANCE וגיין ושליטה על הסאב.

והגריל בשמשה הקדמית מכסה את הפתחי איוורור של השמשה, המיד הולך לשבת איפה שיושבים כיום המשלושים של המראות, זה מקום אידיאלי כי הוא יתן הכי הרבה רוחב למידים וכי יהיה לי הכי קל לבנות שם פוד עם נפח... מה שיהיה לי מאוד מאתגר כי אצטרך להתאים את הבניות בקורות לטוויטרים שישתלבו בצורה אסטטית עם הפוד.

הבניות לרמקולים יהיו מטבעות MDF ופיבר בלבד.

• תגובות 94
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מתחדשת ניר!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש

BMW E36 328------Pioneer p90rs

Eton PA800.4 + PA 560.2 + ECC 1200.1

Audio Development Double W600 + Double VIPERA F8

Audio Development MM4 +MM1

פורסם

תתחדש

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

תתחדש, אני בטוח שהתוצאה הסופית תהיה שווה את הציפיה, פרויקט מקיף ומעניין בכל קנה מידה !

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
יש עידכונים?

ששש.... .הבחור נחבא אל הכלים (וגם משתמש בהם :wink: ) וודאי עושה עבודתו נאמנה מאחורי הקלעים.

חזקה עליו שיצא בסדרת תמונות והסברים שפשוט ישאר לנו להתפקע ולקנא.

אז ניררררר איפה אתה???:lol:

ליאור

פורסם

עוד איועידכונים מעניינים, "החברה'' שאני נמצא בא לוקחת לי את מרבית הזמן הפנוי והשאר גם צריך ללכת לאישה, הסופ''ש אני אמשיך לתכנן את הבניה לטאבלט, ואולי יהיה קצת מה להראת.

בני - תוכל לשלוח שוב קישור לאתר diy?

פורסם

ניר, לא לשכוח טולרנסים לבנייה של הטבלט. אני אומר לך כבר עכשיו. כל הדפסה בסרטריאוליטוגרפיה (השײַטה שהזכרת, של חומר שמתקשה בקרני uv) לא יחזיק ברכב. החומרים האלו מתחילים להתרכך כבר בחמישים שישים מעלות, וחשיפה ממושכת לקרני שמש עוד יותר מחלישה את החומר לרמת קריסה. אין לך מנוס מלהדפיס בחומרים תרמופלסטיים כמו פוליקרבונט במקקרה הטוב או ABS במקרה הפחות טוב.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...