Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצטרף, טרי מהיום.

מחכה לחבילה מאמזון ארה"ב.

בודק מעקב חבילה, ורשום נמסר (לפחות לא לי).

בשיחה עם מוקד השליחים, החבילה נמסרה לי ואפילו הצגתי תעודת זהות!!!

מדהים, כנראה חטפתי אלצהימר עוד לילה לפני כי המאורע לא היה זכור לי.

בבדיקה קצת יותר מעמיקה, ולא משפט שהנציגה שלפה מהשרוול בשביל להוריד אותי מהקו.

החבילה נמסרה למישהו אחר בבניין אחר, בשם אחר. לפחות בעיר הם צדקו.

כמובן שהאדם שקיבל את החבילה פתח את החבילה, כעת החבילה בידי הדואר אך היא נפתחה ולא ידוע לי אם נגרם נזק למוצר ו/או שהוצאו משם רכיבים וכדומה (מדובר במעבד למחשב שהזמנתי).

מה עליי לדרוש מהדואר? אחריות? פיצוי כספי? כלום?

פחות מעוניין לשלוח את החבילה חזרה לאמזון, המתנתי כבר מספיק.

בדיוק בשביל זה קונים מאמזון (המוכר אמזון) שיהיה שירות לקוחות אחראי שייקח אחריות על התקלות של הדואר.

קודם תוודא שהחבילה תקינה ולא חסר משהו, תצלם גם את החבילה איך שאתה מקבל אותה.

בטח הדואר יעטוף מחדש וכו' וזה רק יוכיח שהחבילה נפתחה לפני שקיבלת אותה.

עם אמזון לא אמורה להיות בעיה בקטע הזה במידה והחבילה פגומה, חסרים חלקים וכו'.

בעיקרון אתה לא לקוח של הדואר אלא אמזון כי הם שילמו להם, לא אתה, לכן הפיצוי/אחריות שתקבל זה רק מאמזון עצמם.

אם הכל טוב, הם יכולים לפצות אותך על זיכוי עלות המשלוח למשל.

פורסם

בעקבות הסיפור של דאבל די עוד טוויסט בסיפור החבילה שלי ש"אבדה" לפי המכתב שדואר ישראל שלחו בעצמם:

אחותי, שגרה בעיר אחרת מכתובת המשלוח (וששם המשפחה שלה שונה לאחר נישואיה), קיבלה סמס לבוא לקחת חבילה מהפיצוציה הקרובה למקום מגוריה.

הלכה לקחת- ונחשו ילדים מה קיבלה?

20171217_134202.jpg

נכון, את השלטים האבודים שלי.

למפלצת הספגטי הפתרונים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם (נערך)

לפני איזה שנתיים זומנתי לדואר לקחת חבילה. קיבלתי משהו מאוגד בגומיה רחבה, בצד אחד ראיתי את שמי, בצד השני את שמו של אחד הבנים. מסיבה לא ברורה החלטתי להוציא אותן מהגומיה, ובסנדביץ מצאתיחבילה שכלל אינה שייכת למשפחה.

זו חוצפה אמיתית - לא כל אחד רוצא שבני משפחתו ירואו את החבילות שלו (במקרה שלי אין בעיה, אני לא פותח חבילות בלי רשות, אבל יש אנשים שכן). וכמובן שחוסר תשומת הלב לחבילה השלישית היתה גורמת למישוט עגמת נפש אילו לא הייתי שם לב ומחזיר את החבילה לפקידה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

סבתא שלי קיבלה מכתב לבוא לקחת דואר, על המכתב רשום את השם שלי. כנראה הלכו לפי שם משפחה.

הלכתי לקחת את החבילה, פותח ורואה שזה מוצר שהזמנתי בינואר 2017, כמעט שנה.

אגב, היה רושם במחשבים של הדואר ששנלח אליי מכתב ולא באתי לקחת והחבילה בדרך לשולח.

פורסם

כבר כמה שבועות שלא קיבלתי כלום. ואני מחכה ללא מעט חבילות. מה הולך הם לא פתחו מרכז מיון חדש או משהו כזה?

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
כבר כמה שבועות שלא קיבלתי כלום. ואני מחכה ללא מעט חבילות. מה הולך הם לא פתחו מרכז מיון חדש או משהו כזה?

Sent from my VKY-L29 using Tapatalk

פתחו, פתחו. וגם השקיעו מיליונים. הכל כדי שתקבל את החבילה שלך תוך 48 שעות מרגע הנחיתה (לפי דברי מר גולדשטיין, מנכ"ל הדואר). וזה עובד כבר מאפריל השנה. התחייבות אישית שלו. אתה פשוט לא יודע (וגם המרכז החדש לא יודע. לא סיפרו לו, כניראה).

פורסם

גם אצלי.

חבילה שקניתי בתחילת נובמבר: אריזה בחנות ב-8.11 נשלח לארץ ב-23.11. בתאריך 10.12 קבלתי הודעה שהחבילה הגיע למיון בעיר שלי. עד אז החבילה לא נשלחה לסניף הדואר.

חבילה שקניתי בסוף נובמבר: אריזה בחנות 21.11 נשלח לארץ ב-02.12, אתמול קבלתי הודעה שהחיבלה הגיע למיון.

לכן המסקנה שלי שהחבילות בארץ.

פורסם

מעדכן בנוגע למקרה שלי (הודעה 4256),

החבילה כמובן נפתחה ע"י מי שהיא נמסרה לו בטעות, הדואר אספו ממנו את החבילה ארזו מחדש והביאו אותה אליי.

פחות או יותר נאמר לי שאני מוזמן לקחת את החבילה או ללכת להזד**ן ומעבר לזה שפעם הבאה אני מוזמן להזמין בארץ במקום לנסות ולחסוך על ידי הזמנה מחו"ל.

למזלי לא נגרם נזק לתכולה של החבילה ו/או נלקחו ממנה דברים.

אמזון מצידם, אמרו לי שאוכל לשלוח את החבילה אליהם במידה וארצה (כמובן שזה לא רלוונטי).

פורסם

משהו לא טוב קורה במרלו"ג "החדש" , חבילות שהזמנתי מאוקטובר (כבר עלה מספרם ל3) טרם הגיעו ליעדם, כולן בדואר רגיל, לא רשום או משהו שמאפשר מעקב. אמרתי אולי קשור לבלאק פריידי, אבל זה היה עוד לפני כן, חבילה אחת מסוף אוקטובר הגיעה אתמול שהיא במעטפה שנראית שלפחות 3 מטוסים דרכו עליה בדרך לארץ, אך התכולה תקינה (מזל שגמישה) כבר מרגיש צורך לעצור את הקניות הסדירות עד שיימצא פתרון והחבילות האבודות יגיעו ארצה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
בעקבות הסיפור של דאבל די עוד טוויסט בסיפור החבילה שלי ש"אבדה" לפי המכתב שדואר ישראל שלחו בעצמם:

אחותי, שגרה בעיר אחרת מכתובת המשלוח (וששם המשפחה שלה שונה לאחר נישואיה), קיבלה סמס לבוא לקחת חבילה מהפיצוציה הקרובה למקום מגוריה.

הלכה לקחת- ונחשו ילדים מה קיבלה?

[ATTACH=CONFIG]498005[/ATTACH]

נכון, את השלטים האבודים שלי.

למפלצת הספגטי הפתרונים.

:lol:

פורסם

אצלי הכול כרגיל, הטלפון השבועי מהשליח לתיאום מסירה...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא מבין מה עובר על הדואר. בסדר, 7 מיליון חבילות מיום הרווקים ו BF, ולכן החבילות שלי מלפני זה מחכות לתורן ב LIFO. אבל מה קורה עם דואר פנים ארצי? פשוט הפסקתי לחלוטין לדבל דואר.

:turn-l:
  • תוכן חדש...