Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני רוצה להוסיף פנסי ערפל מקורים להונדה סיויק שלי, מאיפה אני יכול להשיג בארץ ומה עלות של דבר כזה?

יש המלצות להזמין מאיביי? משלמים על זה מכס? אשמח לקישור זול אם מישהו יכול למצוא לי, תודה.

l87w.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
האופיצה הכיי זולה זה אייביי .

יש חנות בשם -רד ליין

שם המחיר 1000 ש"ח

תנסה פירוקיה.

יקר מאוד, ב במחיר הזה אני מביא כבר בקליות לד ועוד מספיק לשלם את מכס.

כניראה שרק איביי, אין מנוס :idea:

פורסם
יקר מאוד, ב במחיר הזה אני מביא כבר בקליות לד ועוד מספיק לשלם את מכס.

כניראה שרק איביי, אין מנוס :idea:

אשמח לדעת מאיפה אתה, קונה בקליות בפחות מ1000 ?

כולל משלוח , הכיי זול שאני מצאתי 320 דולר + משלוח 70 ל100 דולר

וזה עוד בלי מכס.

פורסם
אשמח לדעת מאיפה אתה, קונה בקליות בפחות מ1000 ?

כולל משלוח , הכיי זול שאני מצאתי 320 דולר + משלוח 70 ל100 דולר

וזה עוד בלי מכס.

http://www.ebay.com/itm/06-07-08-09-10-11-HONDA-8th-CIVIC-FD-Smoke-LED-Tail-Rear-Lamp-Hybrid-FD1-FD2-/190628206356?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2c62539714&vxp=mtr

פורסם

טעות שלי אני מדבר על פנס קדמי .

וגם לאחר חישוב של המוצר 185+56=241*3.6=867 בלי מיסים

עם מיסים זה יצא בסביבות 1200-1400

בשביל עוד גם שקלים עדיף לקנות בארץ .

פורסם
טעות שלי אני מדבר על פנס קדמי .

וגם לאחר חישוב של המוצר 185+56=241*3.6=867 בלי מיסים

עם מיסים זה יצא בסביבות 1200-1400

בשביל עוד גם שקלים עדיף לקנות בארץ .

ואיפה בידיוק אני יכול להשיג כאלה בארץ?

שאלתי את המוכר אם הוא יכול לכתוב על המוצר שהוא עולה הרבה פחות מימה שהוא באמת, אולי זה יוזיל לי את העלויות, ואולי לא, אבל מה קורה במקרה שתופסים אותי כאילו שאני משקר של עלות המוצר המקירי?

פורסם

אחי מניסיון, להשיג פנסי ערפל מקוריים לסיויק זאת הבעיה האחרונה שלך, יש לי כבר במשך שנה שתי סוגים גם את העגולים וגם את הMARS שהגיעו במקור בהייבריד.

הסיפור (כמה שזה לא ישמע לך הגיוני) זה למצוא בעל מקצוע שיפרק לך את הפגוש ויתקין לך את זה ולא יקח לך 500-600 שקל ולקוות שהוא מספיק מבין בחשמל רכב שיצליח לבצע את כל זה בלי לשרוף לך חצי מהעניינים שם (וקרו מקרים).

רוצה לדעת כמה בעלי מקצוע שמוכנים לבצע את זה יש? אני לפחות לאחר חיפושים מעמיקים מצאתי מספר עגול של 0.

אם תמצא אחד לא חאפר עם בית עסק מסודר עם ליפט וניסיון שיבצע לך את העבודה בעלות הגיונית-תודיע לי אני יסע גם עד המרכז בשביל זה.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לרד ליין יש במחיר 1600

לא נראה לי שחובה, לפרק את הטמבון בשביל להרכיב פנסי ערפל .

אני בטוח שהמתקין שלי, יוכל לעשות את זה ודיי בקלות.

פורסם

ההתקנה של הפנסי ערפל האלה פשוטה וגם פירוק הטמבון של ההונדה קליל מאוד.

רק צריך לחתוך את הפלסטיקה המקורית ולחבר את פנסי הערפל.

המתג ששמים יהיה איפה ש ה avs off ואיפה שכיוון האורות והקודנית.

אם אתה יכול לוותר על טחד מהם לטובת פנסי ערפל אתה יכול להתקין בלי שום בעייה

פורסם

תנסה בפירוקיות, אם אני לא טועה יש 2 סוגים של פנסים לא? אליפסיים ובסגנון מרובע לא?

אם לא הולך בפירוקיות אז אולי משהו יד 2 ואם לא זה אז איביי.

פורסם
אחי מניסיון, להשיג פנסי ערפל מקוריים לסיויק זאת הבעיה האחרונה שלך, יש לי כבר במשך שנה שתי סוגים גם את העגולים וגם את הMARS שהגיעו במקור בהייבריד.

הסיפור (כמה שזה לא ישמע לך הגיוני) זה למצוא בעל מקצוע שיפרק לך את הפגוש ויתקין לך את זה ולא יקח לך 500-600 שקל ולקוות שהוא מספיק מבין בחשמל רכב שיצליח לבצע את כל זה בלי לשרוף לך חצי מהעניינים שם (וקרו מקרים).

רוצה לדעת כמה בעלי מקצוע שמוכנים לבצע את זה יש? אני לפחות לאחר חיפושים מעמיקים מצאתי מספר עגול של 0.

אם תמצא אחד לא חאפר עם בית עסק מסודר עם ליפט וניסיון שיבצע לך את העבודה בעלות הגיונית-תודיע לי אני יסע גם עד המרכז בשביל זה.

נראה לי אתה טיפה מגזים...עשית מפירוק טמבון והרכבה כאילו זה תורה מסיני.

אני בטוח שיש באינטרנט מדריך איך להתקין בצורה הנכונה.

ככה גם אני עשיתי והכל ייצא כמו שצריך.

Scan Speak

פורסם

הייתי באיזה מקום שאלתי אמר לי 1000 שקל מקורי, וחלופי אין לו, לא מקורי כאילו משהו אחר בכלל עולה איזה 300-400 אבל זה לא יושב טוב כמו מקורי

• תוכן חדש...