Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מעוניין בקניית רכב חדש,אוטומת בלבד, אני עושה בערך 50 קילומטר ביום, עומד הרבה בפקקים (מערב ראשון - רמת החייל-תלאביב)

רווק ומחפש רכב שיענה על כל הקריטריונים.

מחפש רכב אמין, צריכת דלק נמוכה מאוד, טיפולים זולים, לא מחפש מנוע 2000 טורבו ו180 כח, אבל לא רוצה עגלה.

התקציב די גמיש, מתלבט בין רכב יד שניה לבין קניית רכב חדש (עד 120K גג) , חשוב לי שהרכב יהיה מאובזר, כפתורים על ההגה, מסך טאצ, דיבורית מובנת.

בקיצור אולי זה נשמע כאילו אני רוצה הכל ולשלם קצת, אבל קיימים רכבים בתקציב הזה.

שקלתי לקנות את הלאון החדשה שמאוד אהבתי אבל בגלל כל התלונות פה על ה TSI + DSG7 אני קצת חושש.

עוד נתון מאוד חשוב זה כמה אפסיד על האוטו ועד כמה קל יהיה למכור אותו בעוד 3,4 שנים.

שני נקודות נוספות:

* אני לא ממהר כרגע יש לי רכב, אתם חושבים שעדיף לחכות לתחילת 2014 ?

* לא מפריע לי אם זה יהיה רכב חדש מהחברה או יד שניה.

מה אתם אומרים ?

פורסם

כל הפורום הזה הוא על "יעוץ ברכישת רכב"

מה הטעם לפתוח טופיק : "יעוץ בקניית רכב חדש" ? :?

תערוך את הנושא

לגבי הרכב,

הקליאו 1.2T אוטומט זאת אופציה מעניינת וישאר לך עודף.

(חסכונית, לא עגלה, מאובזרת בכל מה שרשמת ומעבר וצעירה, אוטו קלאסי לרווקים)

פורסם

אתה חושב שאצליח למכור אותו אחרי שלוש שנים ללא יותר מידי בעיות ?

אחותי עם רנו מגאן 2004 שעשתה לה כ"כ הרבה בעיות משום מה אני רק רואה את הסמל ונבהל..

איך רנו מבחינת טיפולים ? נחשבים יקרים ?

פורסם

אתה יודע למי ניתנה הנבואה.

עם התלונות על ה-TSI+DSG יימשכו אתה עלול להתקל בבעיה במכירת כל רכב VAG, אבל ימים יגידו.

הנוסחה הנכונה היום היא רכב סחיר = קוריאני\יפאני, או, ליתר דיוק, רכב הנושא שם כזה, גם אם הוא מורכב במקום אחר.

ועניין אחרון: למה להחליף רכב כל 3 שנים?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במקומך הייתי מתמקד בסגמנט הסופר מיני, לפי דעתי יענה הדרישות שלך בצורההטובה ביותר.

מביניהם הייתי מתמקד בהבאות:

1. טויוטה יאריס - תשמור מאוד טוב על ערכה, בטיחותית ומאוד חסכונית בגרסתה ההיברידית. גם מאובזרת ברמה טובה. החסרון : יקרה ביחס למתחרות, תדמית זקנה.

2. סוזוקי סוויפט - חסכונית, מהנה וסביר שתהיה אמינה ושומרת ערך. חסרונות עיקריים בתא מטען קטן וחוסר באבזור.

3. רנו קליאו - נראית טוב, חסכונית ומאוד מאובזרת. החסרונות: מעט ידוע לגבי אמינות, מנסיון עבר לא תשמור על ערכה טוב כמו האחרות.

4. פורד פיאסטה - מהנה לנהיגה, בטיחותית ואמינה. מבחינת שמירת ערך איפשהו בין היפנית לצרפתייה.

עכשיו השאלה מה הכי חשוב לך:

מראה (קליאו)

חיסכון בדלק (יאריס)

עלויות החזקה ושמירת ערך (סוויפט)

הנאה מנהיגה (פיאסטה)

אני אישית הייתי מתלבט בעיקר בין היאריס לסוויפט.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

הונדה ג'אז היברידית הדגם המאובזר

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
במקומך הייתי מתמקד בסגמנט הסופר מיני, לפי דעתי יענה הדרישות שלך בצורההטובה ביותר.

מביניהם הייתי מתמקד בהבאות:

1. טויוטה יאריס - תשמור מאוד טוב על ערכה, בטיחותית ומאוד חסכונית בגרסתה ההיברידית. גם מאובזרת ברמה טובה. החסרון : יקרה ביחס למתחרות, תדמית זקנה.

2. סוזוקי סוויפט - חסכונית, מהנה וסביר שתהיה אמינה ושומרת ערך. חסרונות עיקריים בתא מטען קטן וחוסר באבזור.

3. רנו קליאו - נראית טוב, חסכונית ומאוד מאובזרת. החסרונות: מעט ידוע לגבי אמינות, מנסיון עבר לא תשמור על ערכה טוב כמו האחרות.

4. פורד פיאסטה - מהנה לנהיגה, בטיחותית ואמינה. מבחינת שמירת ערך איפשהו בין היפנית לצרפתייה.

עכשיו השאלה מה הכי חשוב לך:

מראה (קליאו)

חיסכון בדלק (יאריס)

עלויות החזקה ושמירת ערך (סוויפט)

הנאה מנהיגה (פיאסטה)

אני אישית הייתי מתלבט בעיקר בין היאריס לסוויפט.

משום מה המראה קורץ לי יותר, אבל החשש לטיפולים ולהתחיל להסתובב בין מוסכים הורג אותי.

הקליאו באמת נראת טוב ומושכת.

ממה שאני רואה הדגם המפואר עולה 108, עדיף לחכות למבצעים של חודש הבא, אם יהיו כאלה ?

אולי עדיף לחכות 4-5 חודשים עד שיתחילו למכור אותה יד2 ואז אני אאבד פחות מהמחירון ואשלם פחות?

מה אתם אומרים ?

פורסם

פחות מ 100000 ש"ח תוכל להנות מפיאסטה מדוגמת עם שלל אביזרים נלווים.

יתרון נוסף בביטוח הזול יחסי וכמו כן לא תצטרך לנסוע בפחד שמה מנורה לא תבצבץ מלוח השעונים.

גם יותר זולה גם יותר טובה.

גש לאיילון מוטורס תבדוק את האוטומטית שלהם(קצת יותר מאובזרת) ותרגיש בטוח.

בכל אופן תעשה נסיעת מבחן בשניהם וכך יהיה לך יותר קל להחליט.

כיף לא להכיר בעלי מוסכים!!(*רנו)

• תוכן חדש...