Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשו לי את הסיפתח בחניה.

אחרי ניקוי עם מגבון נשארו שני פצעים לצבע. איך הכי טוב לתקן את זה - להזמין צבע מאיביי ולכסות עם מכחול?

תודה רבה.

fiatdent.jpg

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לי היה פעם יונדאי 2001 אקסנט לבנה, מלא שפשופים ושריטות היה לה, אבל זה היה אוטו ראשון אז השקעתי, הבאתי מאיביי איזה ווקס כזה מוזר, בצבע חום, משפשפים את המקום עם מיקרופייבר הוריד 80% מכל השריטות בעיקר את הסימני צבע שהיו על האוטו, שפשופים (צבע של רכב שפגע נשאר על הבמפר), האוטו נראה מבריק בדקות..

את השריטות היותר עמוקות שהגיעו עד השחור של הפלסטיק של הפגוש, השתמשתי בצבע כזה זול מאיביי שנראה כמו טיפקס מוארך, והריח כמו צבע אקרילי של קיר.. צריך לשים בעדיות כמה שכבות ושלא יהיה עודף מידי, כי אז זה מתקשה ורועים גבשושיות של צבע.. ואחרי שהתייבש עשיתי שוב עם הווקס הזה על זה, וזה נתן לכל המקום ברק, מקרוב זה נראה סביר, מרחוק נראה כאילו אין כלום..

נזק כזה קטן כמו שלך עדיף להביא צבע כזה מאיביי.. וגם ווקס אם יש לך עדיין שריטות צבע שלא יורדות..

עניין של כמה דולרים בודדים..

If you can dream it - You can do it!

חלומות לא מתגשמים - חלומות מגשימים!

פורסם

אחרי שהתנסתי עם צבע מאייבי ומכחול, טיפ קטן שאני יכול לתת לך זה לערבב את הצבע ממש ממש טוב, לנער את הבקבוק במשך דקה שלמה ובכל הכוח, ואז להעביר צבע.

פורסם

צריך לבדוק את העניין יותר לעומק אבל עושה רושם שאת המוקף בירוק יהיה אפשר לנקות בשטיפה או פוליש (במידה וזה צבע מהרכב השני) ואת המוקף באדום אין מנוס מצביעה (או נקודתית או צביעה של כל הפגוש).

נהג מתחיל.jpg

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

המריחה ירדה בקלות עם מגבון. נשארו שני הפצעים שאין ברירה אלא לצבוע. צביעה כללית לפגוש כמובן לא על הפרק.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

את קוד הצבע אפשר למצוא ברכב על מדבקה במקום כלשהו, בדוק בספר הרכב.

הקטע הוא מה אתה עושה איתו, שולח לצביעה של כל הפגוש, צבוע נקודתית לבד, נותן לפחח שיצבע נקודתית.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

צביעה נקודתית ופוליש כדי לטשטש את ההבדל בין "הצבע החדש" לישן.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

דעתי האישית.

אל תיגע!

תתקן, רק מהמזל הרע ידפקו אותך שוב.

עזוב, זה באמת בלתי נראה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני הייתי עוזב את זה ומתרגל לרעיון שרכבים נדפקים. בג'אז (שנקנתה חדשה) השריטה הראשונה גם היתה בפגוש, והיתה מתסכלת במיוחד ובמשך שבועות התלבטתי מה לעשות איתה. ואז הגיעה השריטה השניה והבנתי שרכב שנוסע גם יקבל שריטות פה ושם.

לדעתי אם זה לא בפח, ואם זה לא במקום שעשוי לפתח חלודה, ואם זה קטן מספיק (כמו השריטות שלך), צריכים לעזוב את זה, עם כל כמה שזה מעצבן.

• תוכן חדש...