Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יכול להעיד על הפיקנטו, אבל אם תתחיל לפזול לכיוון הסופר-מיני. הריו לוקחת את העליות בסבבה. שוב, זה לא בדיוק טורבו-דיזל חמש ליטר, אבל אין לה שום בעייה עם העליות של חיפה והדרך לאילת. (מנסיון) ירושלים עוד לא יצא לי לנסוע, ואני מאוד מקווה שלא יתחילו לשטוף לי את האוטו בצומת אם אני איי פעם אגיע לשם. :lol:

פורסם

יש לי פיקנטו כשנתיים ואני גר בחיפה ,אחותי גרה גם באזור ויש לה גם פיקנטו.

הצריכה בעיר נעה בין 1/11 ל1/14 בדרך כלל הרכב מסתפק בממוצע של 1/12 ,הרכב נוח מאוד,סביבת הנהג נעימה ,האחזקה זולה והיא שומרת על המחיר שלה בצורה מצויינת.

הרכב רחוק מלהיות חסכוני ומי שרשם שהוא מגיע לממוצע של 1/17 חיי בירידות בלבד!!!1

פורסם

לא הייתי אומר שפיקנטו שומרת על מחירה בצורה מצוינת,היא כמו כולם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הצריכה בעיר נעה בין 1/11 ל1/14 בדרך כלל הרכב מסתפק בממוצע של 1/12 ,הרכב נוח מאוד,סביבת הנהג נעימה ,האחזקה זולה והיא שומרת על המחיר שלה בצורה מצויינת.

הפוך גוטה, זה אתה שחיי בעליות בלבד ומדבר על צריכה בעיר. ולצורך הדיון, 1-12 בסביבה עירונית-גבעתית זה מצויין. הפיקנטו המדוברת נחה לה במישור ומדובר על ממוצע של עירוני ובין עירוני עם נטייה לעירוני.

מילא הבנת הנקרא, אבל הבנת הכתיבה?!

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם

לכל המלעיזים של הפיקנטו ידנית: אני בעל פיקנטו ידנית מודל 2012

נוסע יום יום משולב לא יורד מ 1-17 ואני מרוצה מאד.

הרכב לא מטוס אבל מספק אותי (סטודנט) .

בקיצור מומלץ מאד לדעתי הרכב הטוב בקטגוריה.

פורסם

עיקר הטענות הם נגד הגיר אוטומטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי מיכל

לנו יש פיקנטו ידנית מזה 10 חודשים ואני גר באזור מאוד הררי - מעלה אדומים וירושלים

אנו מאוד מרוצים מהרכב

צריכת הדלק אמנם לא הטובה בקטגוריה אך בכל השאר כן

מה הפרש המחיר בין המיקרה לפיקנטו וכל הכבוד שאת הולכת על ידני :)

פורסם

אהלן,

רק רוצה לעדכן אותך שחיפה זה הר והוא גוזל הרבה דלק.

אני מצליח להשיג 1:14 עם פיאט פנדה (בממוצע), ואני עולה מדי יום את בלפור פעמיים במינימום...

אם הייתי גר בקריות הייתי רואה 1:16 כמו כלום, ואם הייתי גר ביישוב ספר אז גם 1:19 לא היה דמיוני בכלל.

פורסם

לפותחת השרשור:

ממליץ לך לפנות לחברת בלו סקאי או פרי, לבדוק אפשרות לקנות דרכם רכב יקר יותר במחיר זול יותר - הם מתווכים בינך לבין היבואן ואת תוכלי להשיג במחיר של 60K בערך רכבים כמו הפנדה החדשה שעדיפים עשרות מונים על המיקרה העלובה הזו וגם עדיפה בכל פרמטר על הקיה פיקנטו, למעט 2 כריות אוויר נוספות ושני חלונות חשמליים מאחורה.

פורסם

ד"ר לטעמי אתה טועה, הפנדה (אני מחבב יותר דווקא את הדור הקודם- פורץ הדרך) נופלת מהפיקנטו בכמעט כל פרמטר: איבזור, בטיחות, מחיר, נוחות, תחזוקה, אחריות וסחירות (מנסיון של עזרה בקניה לחבר, מטורף מה קורה סביב הפיקנטו בלוח היד 2, כמעט כמו להשכיר דירה בתל אביב: פורסם לפני חצי יום ונימכר ועוד במחירי מחירון או ממש קרוב לכך. ניתקלנו בכך בכמה וכמה רכבים שפרסמו). אולי בסעיפי צריכת הדלק וזריזות היא מנצחת, לא מכיר מספיק, אך נראה ששם באים לידי ביטוי היתרונות שלה.

בכל אופן אם כבר "בלו סקאי" אז יש להם צי די גדול של פיאט 500 למכירה, חלקם במצב מצויין ובמחיר תחרותי מאוד.

פורסם
ד"ר לטעמי אתה טועה, הפנדה (אני מחבב יותר דווקא את הדור הקודם- פורץ הדרך) נופלת מהפיקנטו בכמעט כל פרמטר: איבזור, בטיחות, מחיר, נוחות, תחזוקה, אחריות וסחירות (מנסיון של עזרה בקניה לחבר, מטורף מה קורה סביב הפיקנטו בלוח היד 2, כמעט כמו להשכיר דירה בתל אביב: פורסם לפני חצי יום ונימכר ועוד במחירי מחירון או ממש קרוב לכך. ניתקלנו בכך בכמה וכמה רכבים שפרסמו). אולי בסעיפי צריכת הדלק וזריזות היא מנצחת, לא מכיר מספיק, אך נראה ששם באים לידי ביטוי היתרונות שלה.

בכל אופן אם כבר "בלו סקאי" אז יש להם צי די גדול של פיאט 500 למכירה, חלקם במצב מצויין ובמחיר תחרותי מאוד.

אני לא יודע אם בסעיף התחזוקה היא נופלת. טיפול כל 20 אלף או שנה, חלפים זולים (בוודאות), נוחות בוודאי שיותר טובה כי היא מרווחת בהרבה ויש לה צורה "ג'יפית" עם שדה ראייה מוצלח בהרבה, בגאז' יותר גדול...

לגבי סחירות - פה ימים יגידו. זה הרכב הנמכר ביותר בישראל, כאשר כרגע יש ביקוש פסיכי לרכבים קטנים עקב מחירי הדלק הגבוהים.

מה יהיה עוד 3 שנים, כאשר סוזוקי אלטו ידנית תעלה 15 אלף ש"ח (לאחת משנת 2010) ופיקנטו יהיו כאן כמו זבל (וידוע שהן אינן חסכוניות כלל)? ע"ע מאזדה 3, המניה הבטוחה של עם ישראל, שאי אפשר למכור היום.

לגבי ה-500, זה כבר רכב נישה ואני מניח שמי שרוצה אותו, לא היה מתלבט בכלל עם ניסאן מיקרה.

פורסם

הפנדה מאוד צפופה בגזרת הנהג ומוגבלות כיוון ההגה מוסיפה לצפיפות. העובדות הן שהיא "ענייה" בכל הנוגע לאיבזור שזה חלק בלתי נפרד גם מסעיף הנוחות. מחירון חלפים אולי זולים אך יותר יקרים מהפיקנטו ואתה מוזמן לבדוק. תוסיף לכך שלפיקנטו גם אין רצועת טיימינג. אחריות, מחיר, איבזור ובטיחות הן עובדות ברורות וכרגע גם הסחירות הגבוהה יותר.

הפנדה שאני מחבב מאוד, הייתה תחרותית בדורות הקודמים כאשר היא הייתה כמעט השחקנית היחידה בשוק ה"מיני" והציגה נתוני צריכת דלק שהיו פנטסטיים. היום היא פשוט מפספסת בהכול וזה מתחיל כבר במחיר המוגזם שמתמחר אותה היבואן.

ואזרום איתך לרגע: אם אלטו בת שש תעלה 15000 ופיקנטו יהיו לכל מי שיחפוץ במחיר תחרותי, אז היכן בכלל תמצא עצמה הפנדה? ספקולצייה על הספקולצייה... אבל לומר "אינן חסכוניות כלל", על רכב שלא יורד מ1 ל16 ממוצע (או אפילו 1-12 כאשר הרוב הגדול נעשה בעיר עם "רכבות הרים") זהו גוזמה.

פורסם
הפנדה מאוד צפופה בגזרת הנהג ומוגבלות כיוון ההגה מוסיפה לצפיפות. העובדות הן שהיא "ענייה" בכל הנוגע לאיבזור שזה חלק בלתי נפרד גם מסעיף הנוחות. מחירון חלפים אולי זולים אך יותר יקרים מהפיקנטו ואתה מוזמן לבדוק. תוסיף לכך שלפיקנטו גם אין רצועת טיימינג. אחריות, מחיר, איבזור ובטיחות הן עובדות ברורות וכרגע גם הסחירות הגבוהה יותר.

הפנדה שאני מחבב מאוד, הייתה תחרותית בדורות הקודמים כאשר היא הייתה כמעט השחקנית היחידה בשוק ה"מיני" והציגה נתוני צריכת דלק שהיו פנטסטיים. היום היא פשוט מפספסת בהכול וזה מתחיל כבר במחיר המוגזם שמתמחר אותה היבואן.

ואזרום איתך לרגע: אם אלטו בת שש תעלה 15000 ופיקנטו יהיו לכל מי שיחפוץ במחיר תחרותי, אז היכן בכלל תמצא עצמה הפנדה? ספקולצייה על הספקולצייה... אבל לומר "אינן חסכוניות כלל", על רכב שלא יורד מ1 ל16 ממוצע (או אפילו 1-12 כאשר הרוב הגדול נעשה בעיר עם "רכבות הרים") זהו גוזמה.

כל מילה בסלע

• תוכן חדש...