Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם,

אני צריך לעבור טיפול 10,000 וגם לעבור טסט. אני מחפש מוסך לשם כך. אין לי הרבה הבנה או ניסיון (למרות שעברתי כבר 3 טסטים), אז חשובה לי האמינות וכמובן המקצועיות.

כמו שכתבתי בכותרת, אני צריך באיזור ירושלים, עם עדיפות לגבעת שאול, אבל כמובן אם צריך בתלפיות זו לא בעיה.

תודה רבה.

פורסם

תעבור בבקשה על כללי הפורום הטכני בשירשר דביק בראש הפורום, במיחוד סעיף 3 ותשלים כאן את הפרטים החסרים.

פורסם

אוקי:

מוסך בגבעת שאול,

אמינות (שאפשר לדעת שלא עובדים עליך),

מקצועיות (שזה גם אמינות),

טסט,

אז אני מכיר מקום שעונה על כל הדרישות. אולי יש גם אחרים, אבל זה מה שאני מכיר בשבילך:

מוסך "לב זהב", סמוך למכון הטסטים הסמוך "בסט טסט". עשיתי את השילוב הזה עם מכונית אחת בעבר, והיה מספיק כדי לומר שזה שילוב מוצלח.

והם גם לא יקרים.

ומאוד אנושיים! כל העובדים שם.

אני בדרך כלל נכנס למקומות אחרים מסיבות שונות, אבל אם לא הסיבות השונות האלה, הייתי מטפל רק אצלם.

(אחת הסיבות היא שלפעמים אני הולך למוסך שמומחה בבעייה הספציפית בדיזל, ולפעמים מקום שיותר קרוב לי לבית, לפעמים אני עושה בעצמי.. וכדומה.)

נוסעים ברח' בית הדפוס לכיוון הר נוף, ופונים ימינה בעלייה התלולה למפעל של ברמן, איפה שנכנסים המשאיות שלהם. פונים ימינה בפנייה השנייה, והם המוסך הראשון.

• תוכן חדש...