Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט,מחר אגיע לחנות וכנראה שאחליט סופית במקום,מאוד נוטה ללכת על הג'אנט המקורי אבל מצד שני ג'אנט איטלקי של חברה מוכרת מפתה לא פחות...

m7kj.jpg
  • תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה מפני שיושבים מעצבים, במחלקת העיצוב של יצרן הרכב ומעצבים ג'אנטים

ספציפית לדגם הרכב, (בדומה לשאר חלקי הרכב) לכן ג'אנט מקורי נראה יפה.

זה משהו שהוא ברור מאליו אבל זה משהו שהוא נורא אינדיבידואלי,

בהרבה מקרים השילוב הוא נורא יפה ונורא לטעמי אבל

באותה מידה אני יכול למנות לך כמה וכמה מכוניות עם הג'אנטים המקוריים שלהם שהשילוב שלהם הוא,

במילה עדינה- לא הכי מחמיא ובמילים בוטות יותר- מזעזע ומחריד.

שלומי.

פורסם

אני חושב שזה משהו שהתרגלנו אליו והג'אנטים הסיניים מאוטודיפו גם תרמו לכך, אם רכב יושב עם BBS או דמוי BBS זה נראה ממש טוב(בהמון רכבים) וזה לא דומה למקורי אפילו,גם המון ג'אנטים של MOMO ,כמובן שזה כל אחד וטעמו האישי אבל עובדה שהמון רכבים מרכיבים כאלה,למשל אני כמעט ולא רואה סיאט לאון עם המקוריים (כמובן כאלה שקצת הוסיפו להן פלפל).

שלומי אשמח לדוגמאות לג'אנטים מקוריים שלא מתאימים לרכב ,אחדים הרכבים שראיתי את זה אצלהם,כמובן שגם פה כל אחד והטעם שלו אבל בוא נראה דוגמאות.

Miata ND2

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רנו קליאו החדשה, ניסן מיקרה החדשה למשל. זה נראה כמו קולקציית אוטו דיפו 2014.

no-image-large.gif

2013-Nissan-Micra-facelift-wheel.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בבקשה אור:

ג'אנטים של המאזדה 3 קומפורט דור שני לפני מתיחת הפנים.

הרכב עם עיצוב מאוד צעיר, מאוד לא מאופק, אפילו עיצוב היפראקטיבי וכל זה מהמובן הטוב של המילה.

הג'אנט בכלל לא משדר על אותו הגל שהעיצוב של ה- 3 דור 2 משדר, העיצוב שקט ומאופק,

וזה נראה עוד יותר גרוע בייחוד כאשר משווים את כל הסיפור הזה אל מול ה- 3 ספיריט עם הג'אנטים המאוד נאים שלה.

d2mtixjvandn.jpg

הג'אנטים בגירסה הפשוטה של המרצדס E קלאס W211.

ג'אנטים שאפשר לראות בייחוד במוניות ובגירסאות ההשכרה/ ליסינג דאז.

אמנם העיצוב של ה- W211 מאוד שמרני, בוגר ומאופק (כמו שאני אוהב!!),

אני מוכרח לומר שאני פשוט אוהב את האוטו הזה! מאוהב בו כמעט כמו בכל מרצדס שקיימת,

אבל הג'אנטים האלה נראים כאילו לא התאמצו יותר מדי על העיצוב שלהם.

גם על ה- C קלאס W204 יש ג'אנטים דיי דומים בעיצוב שלהם לג'אנטים האלה וגם שם זה נראה לא טוב,

בייחוד כשמשווים אותם לגירסאות האוונגרד של ה- W204.

שאר הג'אנטים של ה- W211 לכל גירסאותיו נראים פשוט מצוין!

2otxjliyogud.jpg

הג'אנטים של ה- BMW סידרה 7 E38.

האמת שכמעט אף ג'אנט מקורי של ה- E38 לא אהבתי.

זה הרכב היחידי שפשוט חייב לנעול ג'אנט אחר כדוגמת כל ג'אנט של ה- E65,

ג'אנטים של M5 E39, הג'אנט עם המיליון חישורים של ה- E66 וכדומה.

zhrmzidzanjy.jpg

והדוגמא האחרונה- הג'אנטים של ה- BMW 520 E39 לאחר מתיחת הפנים בשנים האחרונות לחייו.

הג'אנטים האלה מופיעים בעיקר בשלהיי חייו של ה- E39, לרוב ב- 2002-3.

ג'אנטים שנראים מזעזע! ה- E39 מבין הבימרים היפים שיש לטעמי והג'אנטים הרגועים האלה והקטנים האלה

מוציאים את כל התאווה וההתרגשות שיש מלהסתכל על הרכב הזה והוא עם המון פוטנציאל.

zztmmfjmmyz3.jpg

כמובן שיש עוד לא מעט מכוניות עם ג'אנטים מכוערים למדי אך לא מצאתי תמונות.

נ.ב קרדיט לפרסמי המודעות ביד 2.

שלומי.

פורסם
השילוב הכי מקורי ויפה שראיתי על מאזדה 3 כמו שלך זה דווקא עם ג'אנטים מקוריים של מאזדה MPV כאלה-

mazda-mpv-wheels-64731-b.jpg

אני לא מצליח למצוא תמונה של זה על מאזדה 3 אבל זה נראה ממש יפה.

ראיתי מאזדה 3 עם סט כזה, נראה באמת טוב.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

מה דעתך על גאנט מקורי של מזדה 5?

Mazda5_rear_20100923.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אני מסכים עם הניסן קקמיקה ואולי קצת עם המאזדה 3 ,חוץ מזה אהבתי את העיצוב של כולם כולל של הקליאו החדשה ואין יותר מתאים מזה לבימר ולמרצדס,משדרים את מה שהרכב משדר.

אגב נראלי מאזדה 5 זה שווה בדיקה,למרות שזה יותר מתאים למאזדה 6 אולי זה יראה דווקא יפה ומקורי על המאזדה 3.

Miata ND2

פורסם

עשיתי לך פוטושופ קטן.

אני אהבתי.

mazda.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אז תעלה תמונה של זה על האוטו :-)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תקבלו תמונה ביום ראשון לאחר ההרכבה,הפנסי ערפל צריכים להגיע גם ואז ישאר לי רק לכה חדשה ואז פוליש כמו שצריך וסיימתי עם האסטתיקה

m7kj.jpg
פורסם
אוקיי הג'אנט בתמונה הראשונה ששמת והג'אנט מצד שמאל שאני שמתי זה אותו הג'אנט

לא אותו ג'אנט- דומה. המקורי יותר יפה. כנס לפרטים הקטנים של הג'אנט ותגלה הבדל. הפרטים האלו הם אלו שמבדלים אותו מהחיקויים.

השילוב הכי מקורי ויפה שראיתי על מאזדה 3 כמו שלך זה דווקא עם ג'אנטים מקוריים של מאזדה MPV כאלה-

mazda-mpv-wheels-64731-b.jpg

אני לא מצליח למצוא תמונה של זה על מאזדה 3 אבל זה נראה ממש יפה.

רק מקורי. (לא דומה,לא זהה ולא שכפול) אבל, עניין של טעם. ג'אנטים מזעזעים לטעמי, כל מה שהעלתם פה.

בכל מקרה, אוכל להמליץ לטובה על אביתר. בחור טוב.

פורסם
לא אותו ג'אנט- דומה. המקורי יותר יפה. כנס לפרטים הקטנים של הג'אנט ותגלה הבדל. הפרטים האלו הם אלו שמבדלים אותו מהחיקויים.

רק מקורי. (לא דומה,לא זהה ולא שכפול) אבל, עניין של טעם. ג'אנטים מזעזעים לטעמי, כל מה שהעלתם פה.

בכל מקרה, אוכל להמליץ לטובה על אביתר. בחור טוב.

אני אשמח אם תאמר לי איפה אתה רואה את ההבדלים כי אני לא מצאתי ואני דיי קפדן

m7kj.jpg
פורסם

דור- שים לב,

-הקווים של הצלעות והחישוק עצמו במקורי יותר חדים וברורים.

-לא קיימת המדרגה החדה הקטנה בפנים החישוק (איפה שהוונטיל), בחיקוי זה יותר מעוגל.

-הצבע שלהם לא זהה. אחד כסף מאט, והשני איפשהו בין לבין, גורם לזה להיראות עשוי טוב.

-הצלעות של המקורי יותר רחבים ככל שמתקרבים לכיוון הברגים והסמל, לעומת החיקוי שזה הולך ונהיה יותר דק.

-על פניו נראה שבמקורי הקווים יותר מרובעים. קצת קשה לומר בוודאות איך זה במציאות.

מקווה שאני מסביר את עצמי בצורה מובנת.

בנוסף, לחיקוי תקבל מדבקות של מאזדה ולא סמל מתלבש. אולי יתמזל מזלך.. מי יודע.

אלו הדברים שהפריעו לי בעין , וזה מה שמבדיל בין מקורי לחיקוי. הירידה לפרטים הקטנים, זה יכול להיות קרוב- אבל זה לא זה. זה יכול להיראות טוב, אבל המקורי בהרבה יותר טוב.

יש כאלה שיפריע להם (לי) ויש כאלה שלא (לך?!).

לא בא להשפיע עליך, רק לבסס את עמדתי. תתחדש במה שתבחר!

עריכה: עכשיו שמתי לב שהקשתות איפה שממוקמים הברגים, הקשת לא נעצרת בתחילת הצלעות כמו המקורי, אלא פשוט זורמים איתו עד הסוף.

• תוכן חדש...