Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סכיני גילוח אקסבלייד xblade.co.il

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני איתם חודש וחצי.

דורשים התרגלות לזוית של הלהבים, ומה שצומח עם סכין של ג'ילט ב 7 ימים צומח פה ב 6.

סה"כ הבדל קטן בתוצאה לעומת הבדל ענק במחיר.

פורסם

הזמנתי.

אין מה להשוות לג'ילט. ג'ילט זה סכינים מזהב. פה הם מפלדה (לטענתם). בתור בנאדם פשוט אני מעדיף להשתמש בסכין מפלדה ולשלם מחיר הגיוני. גם אם זה אומר שהסכין תיזרק לפח יום-יומיים לפני

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

משתמש בהם כבר חצי שנה, מרוצה עד כה ללא שום בעיות, כמו שכבר נרשם פה נדרש זמן להתרגל לזווית של הלהבים, עושים עבודה לא פחות טובה מ ג'ילט, מדי פעם משתמש בג'ילט ולא ממש שם לב להבדל גדול. מה שחסר זה הפס אלוורה הג'לי הזה שיש בסכיני ג'ילט, אם הוא היה הסכין הייתה מושלמת.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אבי ניסה לפני מספר חודשים, קנה כמה.

הוא בד"כ לא מפונק, ומותח כל להב של ג'ילט מספר חודשים, אבל אחרי חודשיים עם הלהב הזה הוא נשבר וחזר לג'ילט.

פורסם

ניסיתי, התאכזבתי וחזרתי לג'ילט. אגב זה אותו סכין שממותג בסופר פארם כ-M5, ולדעתי ניתן לרכוש אותו שם במבצעים במחיר נמוך יותר.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

גם אני התנסיתי ולטעמי זה מוצר גרוע .

חזרתי לג'ילט.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

השתמשתי כמה חודשים.

הסכינים מחלידים בקצב מטורף.