Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מתלבט בין:

Kleber DYNAXER HP 3 185/70 R14 88H

Michelin ENERGY SAVER + 185/70 R14 88H

Continental EcoContact 3 185/70 R14 88H

עד היום היו לי את ה-HP2 של קלבר ונהניתי מהם בדיוק כמו מהסט הקודם - אחיזה מעולה (הכי חשוב לי), גם בכביש רטוב. צריכת דלק סבירה לדעתי (אין לי מקור להשוואה אבל סה"כ הסיוויק חסכונית ל-1.6 אוט' מ-2002).

הצמיגים שלי במצב מצויין, נראים ומרגישים ממש טוב (לא יבשים - חניה תת קרקעית בעבודה) אבל הם כבר למעלה מארבע שנים על הכביש וקראתי כאן המון שזה לא מומלץ, אם כי התגובה הזו ממשתמש ותיק (COMMANDER) קצת הפתיעה אותי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3679075#post3679075

באותו הקשר - פעם קודמת ביצעו לי גם כיוון פרונט (אנטון ביפו) - באמת מומלץ לוותר על זה?

עריכה: טעות שלי, זה היה ככל הנראה רק איזון גלגלים...

אשמח לשמוע חוו"ד על האפשרויות שלי בדגש על אחיזת כביש - עד כמה באמת יש הבדל סה"כ בצריכת הדלק או רמת רעש בין הדגמים?

תודה! :)

פורסם

כשאני החלפתי צמיגים לפני חודשיים+ האוטו משך חזק ימינה, נעשה פרונט ובדיקות אוויר כל הזמן והאוטו המשיך למשוך פעם לימים פעם לשמאל, לא חזק אבל מורגש מדי פעם. עזוב שאני חושד שהאוטו יצא מפרונט, בסופו של דבר הוצלבו הצמיגים (החדשים שהיו מאחורה עברו לקדימה והישנים שהיו מקדימה עברו לאחורה). המצב השתפר מאוד.

פורסם

תודה על התגובות - אשמח לשמוע גם מחירים מומלצים לרביעייה של קלבר/מישלין בדגמים שציינתי + עבודה, בהנחה שנחוץ רק איזון צמיגים בסוף - בלי כיוון פרונט.

אפילו סדר גודל בבקשה :)

• תוכן חדש...