Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי באילת וחניתי באחד החופים (שחכתי את השם), חניתי בכוונה במקום שהוא לא כחול לבן (מהמקומות הבודדים באילת).

בריצור חזרתי לאוטו אחרי כמה שעות, ולהפתעתי דוח על זה שחניתי בכחול לבן ולא שמתי פתק, יום אחרי זה ראיתי פקח באילת ושאלתי אותו למה לעזאזל קיבלתי דוח?? הרי חניתי בחניה אפורה, אז הוא הסביר לי שבכניסה לאותו חניון בטח היה שלט שאומר שזה אזור חניה כחול לבן גם אם המדרכה לא צבוע בכחול לבן.

השאלה שלי, האם יש צדק בכך? האם יש לי עילה לבטל את הדוח על כך שאני לא מכיר את החוקים של אילת ומבכינתי המדרכה לא כחול לבן אני לא שם פתק

צירפתי גם תמונות שצילמתי

פורסם

זו לא עילה לביטול דו"ח.

ואם היה כתוב בכניסה לדוג' "חניית ספקים בלבד, עד 10 דקות", או "החנייה לצלחות מעופפות עם רישוי של מאדים בלבד"?

ואם בכניסה בכלל היה שלט של "אין כניסה" ומתחתיו כיתוב "למעט לתחבורה ציבורית" גם לא היית מתייחס אליו?

שלט בכניסה הוא תמרור לכל דבר,עד כמה שאני זוכר לחנייה של החוף הזה יש רק כניסה אחת, אבל יכול להיות שהזיכרון שלי מתעתע בי, ככה שגם האופציה של לבדוק האם בכל הכניסות יש את השלט לא רלוונטית.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...