Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו gti

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה ברשותי פולו gti נקיה לחלוטין. אני רוצה להוסיף לה ציפ, פילטר פתוח , פורק לחץ , אגזוז זרימה חופשית .

אני אשמח לדעת מה העלות של זה , ומאיפה מומלץ לקנת תודה לעוזרים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

בא נעשה את זה הפוך, במקום שיכתבו לך כאן מגילות, על כל השיפורים הקיימים לרכב, כמה כל רכיב עולה, מה המקט שלו, על איזה מדף הוא במחסן וכמה כ"ס הוא מוסיף, בא תגיד לנו מה התקציב שלך, מה אתה בעצם מחפש לשפר וככה תוכל לקבל מידע יותר ממוקד.

בנוגע למחירים של מוצרים ספציפיים, תרים טלפון לכמה סדנאות, קבל הצעות מחיר ובהצלחה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה בעיקר הדברים:

אינלט, צנרת מלאה, משאבת דלק,אגזוז.

אין תקציב מוגדר, בשביל הידע שלי אני אשמח לדעת מה העלות של כל אחד וכמה סוסים הוא מוסיף.

פורסם

תוכנה - 2000 ש"ח - 210+- כ"ס

דאון פייפ (לא חייב צנרת מלאה) - 1,500-2000 ש"ח - 225+- כ"ס

אינלט - 800 ש"ח - כמה סוסים בודדים

לא חייבים משאבת דלק - היא לא מעלה את ההספק.

לא חייבים צנרת מלאה ואגזוז - את עיקר העבודה עושה הדאון פייפ - אם בכל זאת אתה רוצה צנרת מלאה העלות תהיה סביב ה- 4,000 ש"ח.

עדיף להרכיב פורק אפטר מרקט שיהיה חזק ועמיד יותר מהמקורי ברכב.

• תוכן חדש...