Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לעיר בסביבות 53K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב לעיר. תנאי בסיס: 50-55 אלף ש"ח, קטן, נוח מבחינת חניה, חסכוני! במסגרת התנאים האלה, שיהיה כמה שפחות ספרטני, ויפנק קצת עם חלונות חשמליים, מראות צד חשמליות ופיצ'פקס אחרים האפשריים במגבלות בתקציב.

פורסם

נשמע כמו מקרה קלאסי של קיה פיקנטו. אני חושב שבתקציב הזה +- תוכל למצוא ידנית חדשה או מקס' לתפוס איזה מבצע ואז היא תכנס לתקציב.

פורסם

גם ניסאן אקו מיקרה תוכל להתאים לך -

קטנה (אבל לא ממש קטנה כמו הפיקנטו), חסכונית מאוד בדלק (בערך 15 קילומטרים לליטר, חסכונית יותר מהפיקנטו), מאובזרת מאוד (חימום מושבים, מערכת מקורית עם שליטה מההגה, בלוטות'), כמובן גם חלונות חשמליים קדמיים ומראות חשמליות.

פורסם
נשמע כמו מקרה קלאסי של קיה פיקנטו. אני חושב שבתקציב הזה +- תוכל למצוא ידנית חדשה או מקס' לתפוס איזה מבצע ואז היא תכנס לתקציב.

מסכים לגבי הפיקנטו, מתאימה לנסיעות בעיר, חסכונית ונוחה מאוד. אין לה תחושה של רכב צעצוע כמו לשאר רכבי המיני (לא סתם היא המיני הכי נמכרת בארץ).

תבדוק אם יש מבצעים ומקסימום תוסיף עוד קצת , אבל זה ישתלם לך בטוח

פורסם

סיריון יותר נוחה מפיקנטו ומהניסאן מרוות כמעט כמו משפחתית רגילה בגלל תכנון מבנה הרכב לשם מרווח אמינה וחסכונית ותהנה ממנה שנים רבות .

הונדה גאז ויאריס גם אופציה אך הסיריון עושה שימוש במכולולי היאריס וזולה ממנה בגלל הסמל מקדימה אז היא האופציה הבכירה .

פורסם

אולי חסרים לנו פרטים אבל לגבי ההצעות לעיל של הניסאן והדייהטסו/ הונדה/ויאריס...

הבנאדם שם סימן קריאה אחרי החסכוני, לכן אני לא חושב שיש מקום למיקרה שהיא פחות חסכונית מהפיקנטו הידנית בעיר. בנוסף, אני מניח שזה משהו חשוב לפותח הדיון אבל אי אפשר למצוא רכב חדש או ממש כמעט חדש כשמדברים על המיקרה בתקציב הזה.

הסיריון טובה, אבל כבר מיושנת יחסית, לא נמכרת יותר כחדשה ואין לה יבואן בארץ - אני לא היתי קונה. בנוסף היא גם תהיה פחות חסכונית בעיר מהפיקנטו הידנית.

ההונדה טובה וגם היאריס אבל לא חושב שהן עונות להגדרה של קטן וחסכוני לעיר - מה גם שהן מאוד יקרות באופן יחסי כך שבתקציב שלו הוא יצטרך לרדת בשנים לא מעטות כדי לקנות אותן

פורסם

לפי התשובות אני די מתכוונן לכיוון הפיקנטו הידנית. כמו שכתבתי - זה בעיקר לעיר. אז אשמח לשמוע חוות דעת אם 1000 או 1250. לאיזו מהן התייחסו ההצעות? יש הבדל באיבזור? בצריכת הדלק? בגודל? מה אני יכול לקנות בתקציב שלי?

פורסם

בתקציב שלך? את שתיהן, השאלה מה אתה מחפש. את הפיקנטו עם המנוע הקטן תוכל למצוא חדשה בכ-64 אלף ש"ח, המנוע הגדול יותר עולה עשרת אלפים שקלים יותר - לא יודע לגבי מבצעים נקודתיים כאלו ואחרים.

לעיר אני חושב שהמנוע הקטן יהיה מעל ומעבר ולא ממש צריך יותר מזה. תוכל למצוא אחת כזו בת חודשים ספורים או בת שנה בתקציב שלך, או אם תצליח להגדיל את התקציב/למצוא מבצע רציני - תוכל להנות מאחת כזו מהנילונים

פורסם
לפי התשובות אני די מתכוונן לכיוון הפיקנטו הידנית. כמו שכתבתי - זה בעיקר לעיר. אז אשמח לשמוע חוות דעת אם 1000 או 1250. לאיזו מהן התייחסו ההצעות? יש הבדל באיבזור? בצריכת הדלק? בגודל? מה אני יכול לקנות בתקציב שלי?

לדעתי החלטה נבונה

אם אתה גר באיזור מישורי המנוע מספק ומעל לזה

אני גר באזור הררי ומסתפק במנוע 1000

ה1250 ספורט נחמדה מאוד אך חדשה ולכן תתקשה למצוא יד שניה וחדשה לפחות 70K גם במבצע

בדגם 1000 הפשוט יש ארבע חלונות חשמל מראות חשמליים רדיו לא מי יודע מה אך עם כניסות AUX ו USB

המזגן בסדר גמור ויש המון מקום כשמקפלים מושבים אחוריים - ממש הפתעה לטובה

ובסה"כ אחרי 10.5K ו9.5 חודשים אני מרוצה

אגב צריכה עירונית שלי כ 1:13 (בהתחלה קצת פחות )

פורסם

אם אתה רוצה פיקנטו ידנית אז אין לך הרבה בררות ויש לך רק מנוע 1,000 סמ"ק. ה-1,250 סמ"ק עם גיר ידני מגיע רק בדגמי הספורט, אבל הם מחוץ לתקציב שלך.

אני מצטרף דווקא להמלצה של קרסו טרייד אין. המיקרה חסכונית בדלק מהפיקנטו, יש לה מנוע חזק יותר ואבזור נדיב יותר. היא גם מרווחת יותר ושימושית יותר מהפיקנטו הקטנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...