Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי מעורב בתאונה קלה, בעקבותיה היה ויכוח לגבי אשמה, כאשר כל צד טען שהצד השני אשם. מכיוון שהנזק שלי היה קטן יחסית, ואני מבוטח בצד ג' בלבד, תיקנתי את הנזק לרכבי על חשבוני ועדכנתי את הביטוח שלי (צד ג') שלדעתי אינני אשם. אתמול הגיעה אלי תביעה של הצד השני בבית משפט לתביעות קטנות על סכום משמעותי. התברר כי הביטוח שלי הודיע לצד השני כי אינני אשם ולכן תביעתו נדחית, ובעקבות כך הוא תבע אותי אישית. כעת עולה המחשבה אם לא היה כדאי לסגור את הנושא בתשלום השתתפות עצמית (צד ג') במקום להיגרר לבתי משפט. איך לדעתכם כדאי לפעול בשלב זה?

פורסם

שום בעיה. אתה מודיע לביטוח שלך על התביעה, והם נכנסים בנעליך. או שיתפשרו עם התובע, או שיעזרו לך לנסח כתב הגנה. במידה ויפסקו נגדך, הביטוח שלך צריך לשלם ואתה צריך לשלם השתתפות עצמית.

פורסם

בשביל זה אתה משלם צד ג.

הביטוח שלך צריך לכסות את ההוצאות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

תודה על התגובות, בהחלט מעודד. כעת מתברר כי במקביל לתביעה האישית נתבעה גם חברת הביטוח שלי. העברנו אליהם את כתב התביעה האישית והם אמרו שמטפלים בזה. יחד עם זאת, אני לא רוצה ליפול בין הכיסאות. על פי כתב התביעה אני צריך להגיש כתב הגנה תוך פחות משבועיים. האם עלי לסמוך על חברת הביטוח או לעשות צעדים כלשהם בעצמי?

פורסם

תבקש מחברת הביטוח שתנסח עבורך כתב הגנה המבוסס על כך שלא ניתן לתבוע פעמיים על אותו נזק (פעם אחת אותך ופעם שנייה את הביטוח שלך) ולציין כי יש חשד בנסיון להונות את הביטוח שלך.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
כעת מתברר כי במקביל לתביעה האישית נתבעה גם חברת הביטוח שלי.

אי אפשר לתבוע פעמיים על אותה פגיעה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מוזר, אם זה אכן כך והוא לא טעה בניסוח, כנראה יש להגיש בקשה לאיחוד התיקים, או חברת הביטוח שתכנס בנעליו תגיש בקשה למחיקה בהתאם.

פורסם

טעות שלי, על טופס התביעה מופיעים חברת הביטוח ואני. סליחה על הבילבול. האם אני יכול להיות שקט יותר מהעובדה שחברת הביטוח נתבעת באותה תביעה?

פורסם

יעלה לך בהשתתפות עצמית אם תימצא חייב

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...