Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאילתא בבדיקת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברים שלומות,

אודה למשוב והבהרה לגבי משמעות תוצאת בדיקה שקיבלתי מסוכנות רכב:

ב"שלדת מרכב" נרשם באבחנות:"=מצב פנימי,פנס א ש פ =תקוני מרכב,משמעות נמוכה,סימני פגיעה מאחור ,כנף אחורית שמאלית פגומה/תוקנה,סימני פגיעה לפנים,הוחלפו חלקי מרכב,תקוני מרכב וצבע,מעיכות/מעוך/שריטות בצבע+פגמים,נזק לפגושים."

לא איכפת לי אם הייתה קוסמטיקה באוטו,

הכי חשוב לי לוודא כפי שהבטיחו לי בסוכנות שאין תאונת שילדה,

האם אני יכול להיות רגוע ולקנות?

נא עזרתכם וכמבון שכל הערה תתקלב בברכה ובתודה!:lol:

פורסם

ראיתי הרבה רכבים שחברות הליסינג מוכרות עם תוצאות בדיקה כמו שהעלה פותח השרשור , האם המשמעות של הנזקים , נחשבים לתאונות שלדה או קצה שלדה ? .

האם המשמעות היא ביטחותית או רק הורדה במחיר ? .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

ע״פ הכתוב מדובר בפגיעות פח בלבד.בכל מקרה אל תסתמך על בדיקה שלא אתה יזמת.במידה והרכב והמחיר מוצאים חן בעיניך,קח אותו לבדיקה במכון אחר ורצוי מרוחק מעט מסוכנות הרכב.

פורסם

מצטרף לדעת שאר החברים בדבר בדיקה נוספת מטעמך.

לפי הבדיקה שהצגת אין שילדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מבחינת שלדה-חד משמעית אין.

לגבי שאר המרכב,

מצוין שם שיש החלפות חלקים,

לפי המלל זו בדיקה של קומפיוטסט,

כשהם רושמים סימני פגיעה מאחור,בד"כ זו לא פגיעה קלה

כמה הציון במרכב עומד בעמודות?

אם זה מעל 75 אתה יכול לקחת בשקט,

אם פחות,תבדוק טוב טוב את נושא פגיעות הפח.

• תוכן חדש...