Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראוטר עם טווח גדול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע Asus AM604g עתיק יומין שעדיין סוחב, אבל הטווח שלו בינוני מאוד - בחדר השינה שנמצא בקצה השני של הדירה הרשת לעתים מתנתקת והקליטה חלשה. הראוטר לא נמצא בממ"ד. האם יש ראוטרים עם טווח גדול יותר שישפרו את הקליטה בשאר החדרים? לחילופין, אשמח לשמוע על פתרונות חלופיים אם ישנם כאלה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

יש לי tp-link בן שש . לא חושב שהוא עדיין נמכר. יש קליטה בכל מקום גם בממד ואפילו קליטה מלאה. יש לי גם בחצר וגם בחניה ואפילו במרתף.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אצלי הראוטר EDIMAX זקן בן 6 שנים יושב בממ"ד. ניסיתי, זה הוריד לי את העוצמה בסלון מ 15 ל 9 מגה. לא הבנתי.

אולי בגלל שניסיתי עם הייניקן? אין מה להשוות ל באד-לייט

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

זה היה בצחוק, אבל יפה שניסית.

רגע של רצינות, זה אמור למקד את הקליטה לקו מסויים ולא לפזר אותה. יש את אותו הרעיון רק עם לוח קרטון שעליו שמים נייר כסף וזה אמור לתת רוחב גדול יותר. כמה זה אמיתי אני לא יודע אבל אתה יכול לנסות יש מלא הסברים ביוטיוב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

הטריק הזה לא מגביר את האות האלחוטי, אלא הופך את האנטנה האומני-כיוונית שבראוטר שלך לכיוונית (בערך), בהתאם למיקום הפחית על האנטנה.

פורסם
הטריק הזה לא מגביר את האות האלחוטי, אלא הופך את האנטנה האומני-כיוונית שבראוטר שלך לכיוונית (בערך), בהתאם למיקום הפחית על האנטנה.

עדיין, כיוונתי את זה למקום המיועד וזה עדיין לא הגביר אלא ההפך. כנראה שיש אפקט ממ"ד כל שהוא

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

נדמה לי שבמכשירים האלו לא היו התפתחויות טכנלוגיות משדרגות בצורה מהותית, ככה שאם מכשיר קשיש עובד - אין סיבה להחליף אותו.

כאשר היתה לי בעיה עם אות חלש בקצה אחר בבית, כשהאות צריך לעבור דרך מסובכת או שני קירות ממ"ד - רכשתי Repeater אנונימי ב-12$ (כולל משלוח). הוא מתפקד מצויין וכעת הקליטה חזקה בכל פינה בבית ומחוצה לו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

סביר להניח שראוטר עם MIMO ישפר את הקליטה בחדר המרוחק. למשל ראוטר כזה (יש גם של חברות מתחרות): http://ksp.co.il/?uin=12628

וחוץ מזה, תמיד אפשר לנסות ולהזיז את מיקום הראוטר הקיים לאמצע הדירה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

או שתתקין מתאם רשת ע"ג רשת החשמל + AP, זה יפתור לך את בעיית הטווח.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

הריטפירים הזולים שווית לת#ת.

רגישות הקליטה שלהם נמוכה וכנ"ל עוצמת השידור.

לדעתי זה ממש לא יעשה את העבודה.

אתה צריך משהו קצת יותר רציני עם אנטנות גדולות וגיין גבוהה כדי לשפר את הטווח.

היות והוא ניתן להגדרה כ AP עדיף לך להשתמש במתאמי רשת ע"ג רשת החשמל ולהשתמש במה שקנית כ AP.

זה יתן לך כיסוי באיזור נוסף. אל תצפה מאנטנות של 2DBI לתת לך כיסוי טוב ביותר מחדר אחד.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...