Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה 2002 ידנית 1.4 - 68 כ"ס או 100 כ"ס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אז אחרי הנסיון המוצלח עם הסקודה ניו פליסיה שנגנבה לי ע"י אמא שלי שפשוט לא מוכנה לרדת ממנה ויש לה אבאו 2007.

החלטתי לקנות לעצמי פאביה 2002. כמובן רק ידנית.

אז ככה: אני לא מוצא את ה 100 כ"ס ורציתי לדעתי עד כמה זה משמעותי ומה את אתם אומרים על ה 68 כ"ס

יש לי הצעה טובה על רכב עם 188 אלף רציתי קצת שמוע חוות דעת על הדגם ואם לא להתפשר ולחפש לי 100 כ"ס.

לגבי הק"מ - במנוע הזה אין חגורת טיימינג אלא שרשרת מתי נדרש ואם בכלל להחליף משאבת מים.

ברכב זה הקלאץ לא הוחלף מעולם הסיכוי גבוה שאצטרך להחליף אותו בקרוב? והאם יש דרך לבדוק את זה?

Skoda Felicia 1.6 M.P.I 2000

פורסם

יש סבירות גבוהה שתצטרך להחליף קלאץ', רכב שעבר 188 אלף ק"מ בלי החלפת קלאץ' זה נשמע הזוי, זה אומר שהרכב אולי בילה הרבה מאוד מחוץ לעיר (שדווקא זה טוב, כי הבלאי לכל המכלולים של הרכב קטן הרבה יותר מאשר בעיר).

איך אפשר לבדוק? לא יודע, אני מניח שחברי פורום אחרים יודעים לענות על זה.

בעקרון אם אתה מחפש רכב שסוחב ומאיץ יותר טוב, ואתה תיסע הרבה מחוץ לעיר או במקומות הרריים, כדאי לקחת את ה100 כ"ס.

אם אתה נוסע בעיקר בעיר ופעם ב... יוצא מחוץ לעיר, ה68 כ"ס יספיק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...