Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכוונה שלי שאתה לא יכול לטעון שהוא לא היה בסדר גם ב10% האלה כי הוא ביקש ממך להשאיר אצלו את הג'אנט ולבוא למחרת ביודעין שלא יהיה לו צמיג בשבילך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כי כנראה הוא חשב שלמחרת הוא יוכל להזמין לך צמיג כזה.

בטוח שהסיבה שלו לא היתה לטרטר אותך פעמיים. מה יוצא לו מזה, במיוחד שהוא לא דרש תשלום על כלום?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ויקינג היא חברה בת של קונטיננטל, מיוצר בנורבגיה.

לדעתי יכלת למצוא את הפירלי במחיר זול יותר אם היית מחפש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני רואה ששיטת מצליח עדיין עובדת. צמיג בררה במחיר יותר גבוהה מצמיג ממותג.

175/65R14 אמרנו?

Falken החל מ250שח.

Maxxis מ255שח.

GoodYear מ260שח.

Continental מ270שח.

Kleber מ275שח.

Dunlop מ280שח.

Yokohoma מ302שח.

Toyo מ318שח.

Michelin מ320שח.

Bridgestone מ325שח.

(איפה בדיוק Viking ברשימה הזאת?)

ולא צריך להתקשר ל15 פנצ'ריות, רק להיכנס ל tires4u.

sigh.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

חצי טעות.

אם היית קונה צמיג ממותג עלום במחיר הזה, הייתי אומר שבאמת טעית.

כמו שאמרתי הויקינג הוא צמיג בסדר (לא הכל מסתכם במישלין, פירלי, גודייר, בריג'סטון) אבל שוב, שילמת עלין מחיר גבוה מדי.

נסיעה עם שתי צמיגים זהים היא רק המלצה, האוטו עכשיו לא יעוף לך או יאבד שליטה אין לך מה לדאוג.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אחרי שהפרטנר של הצמיג הקודם עבר שש אלף, ואחרי שמצאת לו פרטנר לא תואם, ואחרי ששילמת סכום קצת גבוהה לצמיג קצת נחות, היתי אומר שיצאת פיתה. ולמה אני אומר את זה? כי אחרי שאנשים כאן המליצו לך מממקום מקצועי ונטול אינטרסים, הלכת ועשית הכל הפוך, ואתה מגיב כאן ומדבר כמו איזה.... לא יודע מה. אתה אדם מבוגר או ילד?

בכל מקרה, מה שלדעתי אפשר עוד לעשות זה לפחות להעביר את שני הצמיגים מאחורה לסרן הקידמי למרות שלא יודע אם יש חשיבות אבל תבדוק. ופעם הבאה שתגיד שרכב אמור לשרת אותך ובגלל זה אין לך זמן וכח לטפל בו כראוי, פשוט תכתוב את זה בפתק ותספר את זה לאלוהים, כי מה לעשות אלה החיים, ובשביל תוצאה טובה צריך לעבוד ולהשקיע. ותזכור תמיד שרכב זה כמו בחורה בכל המובנים. היא יכולה להיות יפה אך לא תדע לבשל, או ההפך - כמו רכב יפה שמתקלקל או ההפך. או לדעת מאיזה מוצא היא ואיך היא

מתנהגת, או איך היא מזדקנת, וככל שתשקיע בה ככה תראה לרוב שהיא תפנק אותך. ;)

פורסם

במקום לעשות סיבוב, היית מתיישב מול המחשב עם מכשיר טלפון לידך. אני בטוח שהיית מוצא פנצ'ריה בטווח מגוריך עם צמיג איכותי.

אפילו מיד שניה.

פורסם
נסיעה עם שתי צמיגים זהים היא רק המלצה, האוטו עכשיו לא יעוף לך או יאבד שליטה אין לך מה לדאוג.

ממליץ בחום לקרוא את השרשור הזה.

או הודעה אחת שמסכמם די יפה למה פות"ש יצא פיתה:

עיתון "דה-מארקר" מצטט את מדריך הנהיגה לאון טאובס:

http://www.themarker.com/dynamo/1.2089536

"שני צמיגים מסוגים שונים על אותו ציר זה בעייתי גם מבחינה בטיחותית, אבל גם מבחינת בלאי למכונית", אומר מדריך הנהיגה לאון טאובס. "אין צמיגים שמעניקים אחיזה זהה לגמרי. בשביל זה יש הגה ובלמים, אבל תחשוב מה יקרה אם בבלימת חירום צמיג אחד יבלום בתוך 10 מטרים, ואילו השני רק לאחר 15 מטר? זה יביא לסטייה ולסחרור מסוכן על הכביש".

ובאותה הכתבה, המלצת המדען הראשי הרשות לבטיחות בדרכים:

"ההמלצה שלנו, שאינה משתמעת לשתי פנים, היא התקנה של שני צמיגים זהים לכל דבר", מבהיר ד"ר שי סופר, המדען הראשי של הרשות. "הצמיגים צריכים להיות של אותו יצרן, מאותו דגם ועם אותה דרגת שחיקה. העומסים על הצמיגים כיום גדלים והולכים: משקל המכוניות עולה, המנועים נהפכים ליותר חזקים, וגם נוסעים במהירויות גבוהות לאורך זמן".

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

מישהי שאני מכיר נסעה עם פנצ'ר בחיפה מהעצמאות עד חוף דדו שזה איזה 6-9 ק''מ, הגאנט היה כול כך דפוק ומעוקם שהמלצתי לה לנסוע על פסי רכבת בלבד.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

• תוכן חדש...