Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני פשוט לא מבין את התגובות שלכם, למה כל הזמן צריך לחשוב על הגרוע ביותר, מי ישמע היא השאירה לו את המפתחות עם הרכב ,סה"כ גאנט שנשאר לילה מה כבר יכול להיות, הבחור נתן לה מחיר הוגן לגמרי בתקווה שהצמיג שהוא מתכוון לשים תואם לשאר הצמיגים ברכב, תפסיקו כל הזמן לחשוד, עדיף להיות אדם לאדם אדם, מאשר אדם לאדם זאב.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
אני פשוט לא מבין את התגובות שלכם, למה כל הזמן צריך לחשוב על הגרוע ביותר, מי ישמע היא השאירה לו את המפתחות עם הרכב ,סה"כ גאנט שנשאר לילה מה כבר יכול להיות, הבחור נתן לה מחיר הוגן לגמרי בתקווה שהצמיג שהוא מתכוון לשים תואם לשאר הצמיגים ברכב, תפסיקו כל הזמן לחשוד, עדיף להיות אדם לאדם אדם, מאשר אדם לאדם זאב.

אתה צודק. אבל המציאות הישראלית מכה בפנינו. אתה לא יכול להכחיש את זה.

מחר אני (וכל מי שהביע כאן דאגה) נהיה חכמים הרבה יותר.

אני מבטיח לעדכן בדיוק מה היה בבוקר.

הצמיג אכן של פירלי כמו שנכתב כאן למעלה, אני מקווה שה"אשפוז" ללילה היה בגלל שהבחור הזמין פירלי.

פורסם

מסכים איתך שהמציאות הישראלית לא להיט, אבל אם כל הזמן נחשוד ולא ניתן לאנשים קרדיט היא גם לא תשתנה, כל עוד בעל המקצוע לא עשה טעות אין סיבה לחשוד אם משהו לא יראה לך או לא יתנהל כשורה , תיהיה ערני ותעמיד אותו על מקומו זה הכל!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אחינו, מה זה נסחפת :roll:

כולה ג'אנט ברזל של יונדאי I20, מה עשית ממנו.

מילא אם הפאנצ'רמאעכר היה דורש סכום מופרז, אבל הצעת המחיר שקיבלת נשמעת סבירה והוגנת.

אתה יכול לישון טוב הלילה, אתה אוכל סרטים על כלום.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אחינו, מה זה נסחפת :roll:

כולה ג'אנט ברזל של יונדאי I20, מה עשית ממנו.

מילא אם הפאנצ'רמאעכר היה דורש סכום מופרז, אבל הצעת המחיר שקיבלת נשמעת סבירה והוגנת.

אתה יכול לישון טוב הלילה, אתה אוכל סרטים על כלום.

איתמר

+1

אם הוא היה "רמאי" הוא אכן כמו שכתבו לך קודם היה מרכיב משהו סיני גובה מחיר שחיטה ומשחרר אותה.

תרגע ומאמין דווקא שהוא בסדר לאור ההתנהלות.

קובי

:-)

פורסם

אני מכיר את הצמיגאי הזה, עכשיו שתבואו אליו הוא יגיד שהג'אנט ישן אצלו בבית קיבל ארוחת ערב והיום בבוקר הסתער על הבופה כאילו אין מחר ולכן הוא מחייב אותכם ב 360 ש"ח ( בתחשיב לפי 360 מעלות שיש בעיגול של הג'אנט ועל משקל חי לתפארת מדינת ישראל) כדמי אחסנה.

נו באמת, זה לא פעם ראשונה שאנשים כבר מדמיינים מה ייקרה ותמיד רואים שחורות.

פורסם
מסכים איתך שהמציאות הישראלית לא להיט, אבל אם כל הזמן נחשוד ולא ניתן לאנשים קרדיט היא גם לא תשתנה, כל עוד בעל המקצוע לא עשה טעות אין סיבה לחשוד אם משהו לא יראה לך או לא יתנהל כשורה , תיהיה ערני ותעמיד אותו על מקומו זה הכל!

כבדהו וחשדהו

פותח השרשור משתף אותנו בפחדים לגיטימים, הוא לא הלך והשמיץ כרגע אף אחד. מה שהוא מרגיש לגיטמי לחלוטין. כל אחד נולד תמים. בעברי הלכתי עם התמימות הזו לעשרות מוסכים, כאשר האמון שלי היה מלא ולו לרגע אחד לשבתי שמחייכים אלי, מציעים לי קפה, ותופרים אותי במחיר. מבחינתי כשאני בא למוסך, אני הבוס והןא העובד, אני המעסיק שלו, ואני מצנבג אליו בכבוד אבל עם דיסטנס, חברים רק באגד.

פורסם

טוב חברים, כפי שהבטחתי, עדכון:

הגעתי בבוקר אל אותו בחור, הוא זיהה אותי די מייד (לפי האוטו).

הסביר שאין לו בכלל את המידה הזו כרגע, ופירלי בכלל, הוא לא עובד איתם ולעולם לא יהיו לו...

החזיר לי את הג'נט ושלום על ישראל. אפילו לא ביקש כסף על בדיקה/פירוק.

אין מצב שהוא החליף את הג'אנט כי זו הפנצ'רייה הכי קטנה שראיתי אי פעם בחיי, זה בעצם היה הג'אנט היחידי שהיה לו שם, וגם על הג'אנט הזה היה את החריטה של יונדאי... גם הצמיג שהתפורר היה ממש ליידו.

אני פשוט סתם פרנואיד, ועם בעל הפאנצ'ריה הנחמד - הסליחה, נעשה לו כאן עוול ציבורי (בגלל זה לא פרסמתי ולא אפרסם גם את שמו לעולם).

בכל מקרה, מכיון שהעניין היה חייב להסגר הבוקר, נסעתי לפנצ'ריה אחרת (שנמצאת כ40 מטר מהבית שלי), גם לו לא היה פירלי, והאמת שגם לא לאף פנצ'ריה ברדיוס של 20 ק"מ מהבית שלי (אף אחד גם לא היה מוכן להזמין), ולכן התפשרתי על צמיג "ויקינג" במחיר 350 ש"ח (כולל מע"מ). אני יודע שלא רצוי שיהיו 2 צמיגים שונים על אותו סרן, ועוד פחות חשוב בסרן אחורי, אבל עדיין... אם זה הגיע עם פירלי... אולי כדאי שישאר עם פירלי...

מוסר השכל שלי: לא כל מי שמשאיר ג'אנט ללילה, בא לעבוד עלי... אני סתם פרנואיד ואולי כדאי שאתחיל טיפול תרופתי:oops::-)

מבחינתי הפאנצ'רמאעכר הזה יצא 90% צדיק. ירד לו 10% בגלל זה שהוא השאיר אצלו את הג'אנט בידיעה שאין לו את המידה (כך זה חייב אותי לחזור אליו, ולעמוד בפקקי בוקר מעצבנים.... לעומת לנסוע 40 מטר עם האוטו לפאנצ'ריה הקרובה אלי)

פורסם

שמח לשמוע שהכל בסדר, אבל לא הבנתי - החלפת טעות אחת בטעות אחרת?

צמיג "ויקינג" ?

כבר הגעת לכאן, הסברנו לך לקחת צמיג איכותי, ובסוף לקחת צמיג לא איכותי במחיר גבוה יותר ממה שהחברים כאן רשמו לך שעולה לך צמיג איכותי...לא כל כך הבנתי ..

פורסם

אני מסכים איתך, אבל אין מה לעשות, יש שיקולים נוספים מלבד מה שמופיע כאן.

עשיתי טלפון ל15 פאנצ'ריות והנושא היה חייב להסתיים הבוקר, אני יודע שזה לא הדבר הנכון ביותר, אבל במסגרת מה שהתאפשר, זה המקסימום.

אל תשכח שהאוטו אמור לשרת אותי, ולא אני אותו. לנסוע מעל ל20 ק"מ בשביל צמיג, אני לא מוכן. עם כל הצער שבדבר.

פורסם

ממש ממש חבל מה שעשית. לא יודע מה היו השיקולים שלך ואיזה 15 פנצ'ריות בדקת,

אבל לי היה בדיוק, אבל בדיוק אותו מקרה עם הפיאסטה שלנו שקרעה צמיג ב5000 ק"מ. הפעלתי קשרים, עשיתי טלפונים,

וכל זה רק בשביל צמיג הנקוק סביר למדי, לא יותר מזה, אבל זהה למקורי שנועלת הפיאסטה.

שזהו הק"מ, כדאי מאד לחפש צמיג זהה ולא לשים צמיג אחר (גם אם אפשרי כמובן),

אתה רוצה לאמר שעשית טלפונים, בירורים ובדיקות, ובמידה הנ"ל של הI20 העלית ברשת רק צמיג ויקינג כזה?

אגב, גם אני לא נסעתי מאד רחוק. החלפתי בר"ג, אבל הביאו לי אותו ישירות מהמחסן של היבואן בראש העין.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתה לא מדבר בהיגיון. אתה טוען שהוא השאיר את זה בכוונה אצלו כשהוא ידע שלא יהיה לו את הצמיג במידה הזאת. מה הטעם בזה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תסלח לי, זה אחד המחשבות העקומות ששמעתי, היא מתאימה לההורים שלנו שנולדו בשנות ה 40, לא לחובב מוטוריקה שמגיע לכאן לבקש עצות.

הרכב אמור לשרת אותך, אבל כדי שהוא ישרת אותך בביטחון אתה צריך לשרת אותו בחלקים נאותים.

אני לא יודע כמה זמן אתה כאן, אבל יש חשיבות גדולה לצמיגים, במיוחד כשמדובר באחיזה ובמיוחד כשאנחנו מתקרבים לימי גשמים, החתיכת גומי שאמורה לשרת אותך היא הדבר היחיד שמחבר אותך לרצפה והוא זה שיקבע את הגורל שלך בחס וחלילה מקרה תאונה והוא גם זה שיהיה הגבול בין תאונה לבין "אוי, זה היה קרוב".

אם החלטת לא להתעקש על פירלי, לפחות היית לוקח מותג פרימיום אחר ולא חברה שלא שמעתי עליה בחיים.

פורסם
אתה לא מדבר בהיגיון. אתה טוען שהוא השאיר את זה בכוונה אצלו כשהוא ידע שלא יהיה לו את הצמיג במידה הזאת. מה הטעם בזה?

אין לי מושג. בגלל זה בעצם התחיל כאן כל השרשור הזה.

• תוכן חדש...