Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 30,000 ש"ח לסטודנט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים.

בעבר היה ברשותי 206 שנת 2000, 1.6 ידנית, מכרתי אותה עקב בעיות כלכליות ועכשיו מחפש שוב רכב הפעם בהיותי סטודנט.

אז ככה, התקציב הוא מקסימום 30,000 ש"ח, מעוניין ברכב קטן העדפה לשתי דלתות וידני.

רכב לא אנמי, שיהיה מהנה לנהיגה ובעל כוח זמין (הכוונה לפחות 100 כ"ס).

כברירת מחדל החלטתי ישר לחפש 206 שנה מתקדמת יותר, בסביבות 2004-2005.

1.6 ידנית שתי דלתות, בעלת 110 כ"ס. אני אישית מאד מתחבר לרכב הזה, יש לי עבר טוב איתו ואשמח לאחד כזה בשנית.

אלו עוד אפשרויות נוספות עומדות לרשותי? בתקציב ובדרישות הנ"ל?

מה דעתכם על סיאט לאון שנת 2002-2003-2004, 1.6 ידנית? מצאתי אחת כזו בעלת 60,000 ק"מ מאיש מבוגר, רוצה עליה 30,000, 7K מעל המחירון כמובן עקב ק"מ נמוך מאד.

האם הרכב הזה אמין בשנים אלו? ישנם מחלות לרכב הזה? ובכללי מה חוות דעתכם עליו? עלות ביטוח? צריכת דלק?

תודה,

ואשמח לעוד אפשרויות.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

זה לא שחור ולבן מצטער.

יש רכבים ולאוו דווקא נדירים ומיוחדים ששווה לשלם עליהם גם כמה אלפיות מעל המחירון רק בשביל ראש שקט.

במיוחד כשמדובר במכוניות שנמצאות על הכביש 10 שנים ויותר צריך לזהות השקעה בטוחה גם אם זה אומר לקנות מעל המחירון.

שוב, הכל בגדר של האם הרכב באמת במצב טוב כמו שעל הדף.

***PEUGEOT - THE KING OF THE JUNGLE***

פורסם

לא הייתי מחפש לאון. הבעלים של הרכבים האלה חיים עם הראש בעננים. כולם מבקשים מעל מחירון ויש אנשים שמבקשים סכומים שכשלעצמם (בלי קשר למחירון) מופקעים ביחס לשנתון ולתמורה.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...