Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סביר להניח שיש עוד כמה. אך למה להרגו? רוב סוגי הנחשים בארץ לא ארסיים.

כך בחשבון שהנחש הוא חייה מוגנת שאסור להורגה. בהנחה שעל פי שאלתך אתה גר בעיר ולא במושב וכו' אתה מוזמן לפנות ללכוד הנחשים העירוני על מנת שיסייע לך.

פורסם
סביר להניח שיש עוד כמה. אך למה להרגו? רוב סוגי הנחשים בארץ לא ארסיים.

כך בחשבון שהנחש הוא חייה מוגנת שאסור להורגה. בהנחה שעל פי שאלתך אתה גר בעיר ולא במושב וכו' אתה מוזמן לפנות ללכוד הנחשים העירוני על מנת שיסייע לך.

גר בעיר ומאז לא ראינו שום רמז לנחשים.

(קרוב ל 15 שנה לא היה כאן נחש)

יש סיכוי שהוא הגיע לכאן בדרך הזויה כלשהי והוא היה היחיד?

פורסם

נחש זאת חיה שלפי מה שאני יודע אוהבת לברוח, לחבר שלי היה נחש מחמד (מי רוצה כזאת חיית מחמד??)

הוא היה בורח לו אבל תמיד היו מוצאים אותו בבית.

אם אתה גר ליד אזור יחסית גדול ועם חול וצמחיה זאת גם אפשרות.

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

אם אתה גר באזור שלידו עד לא מזמן הייתה פרדס או סתם שטח גדול והיום התחילו לבנות שם בניינים/ כביש אז יש סיכוי שהבע"ח פשוט בורחים משם והגיעו אלייך.

פורסם

כפי שנאמר, רוב הנחשים בארץ אינם ארסיים. גם הארסיים שבהם לא יתקפו אותך סתם ככה. נחשים תמיד יעדיפו לברוח (כדי לא לבזבז ארס), ורק אם תעמוד בדרכם תותקף. ברור לי שפחד וחוסר ידע היו המניעים למעשיך, אבל להבא תדע שיש אנשים נחמדים שנקראים לוכדי נחשים, שתפקידם לפתור לך את הבעיה בדרכי שלום. למה שלום? מכיוון שנחשים הם בע"ח שמור בארץ ישראל. הריגת נחש יכולה לגרור קנס כספי, ואולי אף מאסר. יותר חשוב מכך, יש לנחשים חשיבות רבה במאזן האקולוגי, ואין לנו יותר מדי נחשים מכדי שנוכל להרשות לעצמנו הדברה שלהם.

לשאלתך, בלי ידיעה של סוג הנחש אי אפשר לשער אפילו במה מדובר. אם מדובר בנחש "חיית מחמד" כפי שכתבו למעלה, אז סביר שלא תמצא נוסף כזה, שכן הנחשים שמגדלים כחיות מחמד אינם נחשים שנמצאים בטבע. לכן, אם נתקלת בנחש מחמד, סביר שזה אחד שברח לבעלים שלו. אם מדובר בנחש מהטבע, אי אפשר לדעת מה קורה בסביבה. בד"כ נחשים הם בע"ח עצמאיים, אך תמיד קיים הסיכוי שהיו עוד כמה חבר'ה באזור (לא גדול, אבל קיים).

באינטרנט קיים מידע רב על סוגי הנחשים בארץ, ומומלץ להכיר את הסוגים, בעיקר אם אתה גר באזור שאתה מרבה להיתקל בנחשים.

יש סיכוי שהוא הגיע לכאן בדרך הזויה כלשהי והוא היה היחיד?

לא "יש סיכוי", אלא רוב הסיכויים שזה מה שקרה. נדירות הפעמים שנחש ייכנס לתוך שטח עירוני. כפי שכתבו למעלה, זה קורה כאשר הורסים להם את אזורי המחיה, והנחשים נודדים. עצוב, אבל למי אכפת, כולה נחש מסריח. תראו איזה בית 14 קומות עם נוף לים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אני גר בעיר, באיזור בנוי, אין שום איזור בנייה \ פרדס \ משהו דומה בסביבה, לכן מעולם לא ראינו כאן נחשים.

השאלה האם יכול להיות שמדובר באחד יחיד ובודד שהגיע בטעות

פורסם
אני גר בעיר, באיזור בנוי, אין שום איזור בנייה \ פרדס \ משהו דומה בסביבה, לכן מעולם לא ראינו כאן נחשים.

השאלה האם יכול להיות שמדובר באחד יחיד ובודד שהגיע בטעות

כן. ככל שהאזור עירוני יותר ורחוק יותר מהטבע, אזי גובר הסיכוי שהנחש הגיע לאזור בטעות. תמיד יש יוצאי מן הכלל, אבל כאמור נחשים לא מרבים להשתקע באזורים עירוניים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...