Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שגרם לי לבדוק את הנושא לעומק הוא העובדה המעצבנת שכל Led שקניתי בצבע לבן תמיד נראה לי בגוון כחול זול

יש אולי אנשים שיעדיפו את הגוון הכחלכל שמזכיר אולי קסנון 6000K אבל אותי זה די חירפן.

שמתם לב שלרוב הלדים בצבע לבן יש ציפוי צהבהב.

העיניין הוא כזה: מסתבר שהלד הכי אפקטיבי (צורך הכי פחות אנרגיה ונותן הכי הרבה אור) הוא בגוון צבע כחול

בכדי לייצר לדים חסכוניים, גילו שיותר אפקטיבי להשתמש בלדים כחולים עם ציפוי פוספור צהוב (סוג של זרחן)

ככה למעשה מתקבל הגוון הלבן

ככול שהציפוי אגב כהה יותר ככה גוון האור צהוב יותר כמו בדוגמה הקיצוני הבאה של צבע לבן חם:

5DC05DB05D905D3025D40_zpse9b6115b.jpg

ככול שהציפוי בהיר יותר ככה גוון האור כחול יותר

לדוגמה לדים זולים מאיבי

5DC015DB05D905D305D40_zps1de64bd7.jpg

לעומת:

לדים יותר יקרים באיביי

15DC05DB05D905D305D40_zpsc0d3bbf9.jpg

והנה תמונה שתמחיש בדיוק את הבדלי הצבעים ששתי הלדים מפיקים

104f3691-24fa-4550-9d83-f6f37d601217_zps33cf7b03.jpg

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

פורסם

אתה יודע מה מחרפן אותי?

מחרפן אותי שכל פעם שאני מזמין לדים באיבי תמיד אני אקבל כמה עם גוון כחול,כמה עם גוון לבן וכמה שבקושי עובדים.

הלדים האלה גם ממש לא עמידים וברכבים שהם צמודים לאור גבוה הם נוטים להישרף במהירות בגלל החום הרב. למרות אהבתי הרבה ללדים החלטתי להפסיק להתקין אותם על רכבי הבית ועברתי למנורות צהובות רגילות או קצת בהירות יותר של פיליפס.

נ.ב לאחורה התקנתי בתאורת המספר קאנבוס ב50 ש''ח והם באמת איכותיים,כבר חצי שנה עובדים מעולה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בדרך כלל הלבנים יש להם גוון תכלת כזה, אבל צריך להבדין בין לד לבן עם גוון תכלת לבין לד כחול ממש.

בכל מקרה, יש מעט מאוד לדים שמחזיקים מעמד הרבה זמן בתור אורות חנייה.

בתור נורות ללוחית רישוי כל לד סיני יעשה את העבודה.

בלי שום קשר, לד כחול = נורא מצועצע.

פורסם

מעניין , אתה באמת צודק לגבי הגוון הכחול והמעצבן הזה.

יש לי זוג נורות יקרות שהם היחידות שלא עושות לי תקלה באורות חניה אבל הגוון שלהם כחלחל.

לעומת זאת יש לי זוג נורות זול של 2 בדולר שגוון שלהם לבן ממש אבל עושות שגיאה.

לפי הניסיון שלך , יש דרך לדעת את הגוון האמיתי לפני ההזמנה ?

• תוכן חדש...