Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי הונדה סיוויק והפנס הצהיב, עכשיו עשו לרכב הבעלים הקודמים חידוש פנסים ויש שכבה מאוד עבה של לכה שהפכה לצהובה ממש .השאלה איך אפשר להסיר את הלכה ניסיתי בכמה דרכים כמו אלכוהול,טרמפנטין ,ומדלל 21 יצא הלכה רק בחצי פנס ויש שכבה מאוד עבה שאני לא מצליח להוריד מה אפשר לעשות לשייף אותה ולעשות מחדש חידוש שזה לא יהרוס ?

uz3y3nyjunwn.jpg

jinio3ghdnmm.jpg

I ♥ my Honda & I ❤ JDM

Honda Civc EX 93

Honda Civic 97 Coupe

פורסם

תלטש עם נייר 800 בצורה אופקית, ובאופן יסודי עד שכל הפנס יהיה בצבע חלבי אחיד (או עד שתנשור לך היד מהמקום:-P).

תעלה בניירות בהדרגה (1000,1200,1500,2000) כשכל פעם שאתה מחליף נייר, אתה מחליף כיוון ליטוש (אנכי-אפקי-אנכי...).

לסיום תכין את שיקוי הלכה המוזכר בשרשור הזה ותשתמש בו לפי ההוראות ששם.

אם תעבוד נכון, לא יהיה שום נזק, והפנס יהיה כמו חדש.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אוקי אז מה שאני מבין שאני צריך לשייף את הלכה. וגם את הפנס עצמו להגיע לשכבה אחידה אם כמה ניירות שיוף .

I ♥ my Honda & I ❤ JDM

Honda Civc EX 93

Honda Civic 97 Coupe

• תוכן חדש...