Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לצרכיך.

אני מסכים עימך שאי הידיעה של הנציגה אודות סגירת מרכז השירות היה צריך להימנע. ופעולה מתקנת בעניין תינקט כבר מחר בבוקר למניעת הישנות אירוע שכזה. אני מודה לך על כי העלית נושא זה בפנינו .

קרסו מוטורס משקיעה רבות בשרות , לומדת ומשתפרת באופן מתמיד ועל כך מעידים סקרים רציפים שאנו עושים בין לקוחותינו הממקמים אותנו בצמרת נותני השרות בענף הרכב . אני מקווה כי תיווכח בכך במהלך ביקורך אצלנו.

תודה רבה.

האם בכוונתכם לעדכן את אתר האינטרנט שלכם ולפרט את שעות וימי הפעילות של המוסכים שלכם?

אנחנו ב-2013.

זה די אלמנטרי.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אריה, תודה על המענה.

אני מעריך אותך ואת עזרתך לחברי הפורום בשנים האחרונות, ואם תפשפש קצת בפורום, תראה שאני הראשון שבא לציין לטובה את השירות של קרסו, ואני כמו יוסי חושב שנעשתה קפיצת מדרגה מאוד רצינית בשנים האחרונות, למרות שאצל הוד-אל-רום השירות היה מעל המצופה גם לפני עשור וגם היום.

שבוע טוב,

משכנתא זה קל

פורסם

לא קראתי את התגובות כאן, אך אני חייב לציין שאתה בכיין וקטנוני. גם לבני דודינו יש חגים וגם הם רוצים לחגוג אותם, ויתרה על כך, זו זכותם המלאה.

פורסם
לא קראתי את התגובות כאן, אך אני חייב לציין שאתה בכיין וקטנוני. גם לבני דודינו יש חגים וגם הם רוצים לחגוג אותם, ויתרה על כך, זו זכותם המלאה.

מילא לא קראת את התגובות, אבל תגיד: את ההודעה שפתחה את השרשור, של הבחור שאתה נוזף בו- נכון שלא קראת? אני אחסוך לך:

שלום לכולם,

...

את המוסך אני מבין. בטח את עובדיו.

את קרסו הרבה פחות. במיוחד שזה המענה שקיבלתי, והיה נראה לה שהמענה הזה באמת עונה על משהו.

...

הטענה של הבחור היא כלפי השירות של קרסו, שאמור לעדכן שעות פתיחה/סגירה של מוסכים מורשים באתר שלהם, כדי שלא תגיע למוסך מסויים ותגלה שהוא סגור. זה אלמנטרי.

• תוכן חדש...