Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זוכה מאישום על 207 קמ"ש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 52
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מזכיר לי מקרה שבו אישה בג'יפ דרסה הולך רגל ביציאה מתחת דלק, ויצאה זכאית הזכות עו"ד מפורסם מאוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
שאפו לעו"ד, הנהג *****.

מי העו"ד? אני רוצה אותו בחיוג המהיר ;)

סטולר. תותח ומומלץ, מניסיון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני לא מבין מה אתם שמחים, אם הנהג היה נוסע 207 קמ''ש ודורס את אמא שלכם ויוצא זכאי כי לנהג יש כסף לעו''ד תותח, ומפנים את האצבע לאמא שלא עברה במעבר חצייה. תמשיכו להתלהב.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם
אני לא מבין מה אתם שמחים, אם הנהג היה נוסע 207 קמ''ש ודורס את אמא שלכם ויוצא זכאי כי לנהג יש כסף לעו''ד תותח, ומפנים את האצבע לאמא שלא עברה במעבר חצייה. תמשיכו להתלהב.

תגיד, מה הקשר?

אמרנו שהעו"ד תותח - כי אם הוא הצליח להוכיח שאכן הייתה בעיה במכשיר האכיפה (משהו שלפחות על פי דעתי ממש קשה לעשות), זה אומר עליו שהוא עו"ד טוב. מה זה משנה את מי הוא יצג?

למה, אתה גם שונא את אותו עו"ד שיצג את אייכמן? או כל עו"ד שייצג פושע אחר?

יש את העורך דין ויש את הפושע.

הפושע? להירקב.

העו"ד? כל הכבוד מבחינה משפטית.

פורסם

אני מתלהב, אתה מאידך דמגוג. רוב הדריסות מתרחשות בערים ובמהירות חוקית או קרובה לחוקית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

גם למשטרה יש פאשלות. אני לא אשכח איך לפני 25 שנים שללו לאזרח רישיון והעמידו אותו למשפט על שנהג במהירות של 184 קמ״ש בסובארו לאונה 1.3 שהמהירות המירבית שלה היתה 155 קמ״ש.

פורסם

אני פונה אל הלב שלכם...

troll.jpg

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

זה עוד מקרה שמוכיח שבארץ אפשר לצאת מכל מצב באמצעות כסף. החוקים בסופו של דבר הם בגדר המלצה.

לבריאות שיהיה לו.

פורסם

אני כבר לא מופתע. אחת לתקופה שומעים על הנפלאות שעושים עו"ד מספיק טובים (=יקרים).

כנראה שגם את תתנגש בעץ, עו"ד מספיק טוב יוכיח שהעץ אשם.

מתנדב בארגון ידידים

פורסם
תגיד, מה הקשר?

אמרנו שהעו"ד תותח - כי אם הוא הצליח להוכיח שאכן הייתה בעיה במכשיר האכיפה (משהו שלפחות על פי דעתי ממש קשה לעשות), זה אומר עליו שהוא עו"ד טוב. מה זה משנה את מי הוא יצג?

למה, אתה גם שונא את אותו עו"ד שיצג את אייכמן? או כל עו"ד שייצג פושע אחר?

יש את העורך דין ויש את הפושע.

הפושע? להירקב.

העו"ד? כל הכבוד מבחינה משפטית.

אני תמה על השאלה, וזאת מכיוון שאף ישראלי לא הסכים לייצג את אייכמן, נעשה שינוי בחוק וייצג אותו עורך דין ד"ר גרמני עם ניסיון ביצוג פושעי מלחמה במשפטי נירנברג. אני חושב ששאלתך לא כוונה לגביו.

ספציפית את אחד מעורכי הדין שהגנו על דמיניוק אני לא מחבב במיוחד, בלשון המעטה, בעיקר בגלל סגנונו והבחילה שמעורר בי בכל פעם שאני עובר ליד שידור רדיו שלו, וגם בגלל הקו הכל כך שונה שבו בחר לנהל את המשפט. (משפט שונה בתכלית ממשפט אייכמן, שאפשר לקרוא לו "משפט ראווה". מה שמלמד על השוני התהומי בתקופות ועל דברים נוספים).

באופן כללי אני מסכים עם העקרון שכל אחד זכאי ליצוג משפטי כאשר המדינה תובעת אותו, ואם הייצוג המשפטי היה מגיע מהסניגוריה הציבורית, זה היה הרבה פחות צורם (יש דברים אחרים שצורמים במערכת המשפטית, אבל בזה אנחנו עוסקים פה).

פורסם
תותח כמה שיהיה, לפעמים אני חושב שחלק מהשופטים הוגרלו מהביצה של קינדר.

עצוב אבל נכון

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
תותח כמה שיהיה, לפעמים אני חושב שחלק מהשופטים הוגרלו מהביצה של קינדר.

עצוב אבל נכון

שופט אמיץ שמבקש שהתביעה תוכיח את תביעתה.

תאר לך שמי שתפס אותך הוא עיוור ועל סמך מה שהוא ראה היו מרשיעים אותך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...