Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש ריכוז איפשהו של כל המבצעים שיש ?

מדוע הם כולם יוצאים בתקופה הזו ? זה כל שנה ?

האם אלו מבצעים אמיתיים או שבמו"מ רגיל אפשר להשיג את ההנחות הנ"ל ?

האם יבואנים בד"כ נותנים טריידאין לרכב קודם ? איך המחיר נקבע ?

פורסם
האם יש ריכוז איפשהו של כל המבצעים שיש ?

אני לא יודע אם כל, אבל הרבה מבצעים מופיעים כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?f=68

מדוע הם כולם יוצאים בתקופה הזו ? זה כל שנה ?

יש לחץ להגיע ליעדי המכירות לקראת סוף השנה. כן, זה כל שנה ככה.

האם אלו מבצעים אמיתיים או שבמו"מ רגיל אפשר להשיג את ההנחות הנ"ל ?

יש כאלו ויש כאלו.

האם יבואנים בד"כ נותנים טריידאין לרכב קודם ? איך המחיר נקבע ?

תמיד עושים טרייד אין לרכב קודם, השאלה היא באיזה מחיר. במקרים מסוימים מאוד תקבל על הרכב שלך ערך שלילי, אבל תמיד יסכימו לעשות לך טרייד אין.

המחיר נקבע על ידי הקניין של הרשת. הוא בודק את הרכב שלך ומתמחר אותו בהתאם לרמת הסחירות שלו בשוק - דגם הרכב, קילומטראז', יד, תקלות, תאונות וכו'.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האם כולם כבר בדגמי 2014 או שגם פה זה יש ויש ?

אני רואה שהנהלת הפורום שותפה לחלק מהפרסומים, ולכן יש לה אינטרס לא לפרסם בפועל את המבצעים בפורום ? חבל... הייתי שמח אם כולם היו רושמים את כל הפרטים שיש להם על ההנחות השונות...

מה גם בוודאות שמעתי בטלוויזיה ורדיו שהיו עוד כמה וכמה מבצעים בשבוע וחצי האחרון שלא מופיעים שם....

פורסם

אין דבר כזה כבר בארץ "שנת", המחירון של הרכב (החל מ2009-10 אם אני לא טועה) נקבע עפ"י חודש ושנת עלייה לכביש. מכאן שהרכבים שמוצעים לך כחדשים במסגרת המבצעים הם שנת 2013, או 2012 אם מדובר ברכבי "יד ראשונה 0 ק"מ".

http://www.gear.co.il/כתבות_רכב/קטגוריות/מבצעי_רכב

תהנה, אנחנו משתדלים לפרסם את כל המבצעים שעליהם אנחנו מקבלים מידע ומשתדלים לפרסם כמה שיותר פרטים.

*גילוי נאות: אני עובד ככתב באתר ואני לא מרוויח על פרסום הכתבות או המבצעים שום דבר. מה שאני כן עושה זה מאמצים להביא כמה שיותר מידע אמין ומפורט.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני רואה שהנהלת הפורום שותפה לחלק מהפרסומים, ולכן יש לה אינטרס לא לפרסם בפועל את המבצעים בפורום ? חבל... הייתי שמח אם כולם היו רושמים את כל הפרטים שיש להם על ההנחות השונות...

מה?

הנהלת האתר מפרסמת את המבצעים שהיא מקבלת מיבואני הרכב כלשונם. יש לה אינטרס כן לפרסם את המבצעים בפורום כדי שתקרא עליהם כאן ולא באתר מתחרה כמו gear.

אם כולם ירשמו את הפרטים שיש להם על ההנחות השונות יהיה יותר מידע, אבל הנהלת הפורום לא יכולה להכריח אנשים לרשום את הפרטים שיש להם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...