Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עשינו נסיעת מבחן על הפיקנטו.

בהחלט נתנה ביצועים יפים, תאוצה יפה לרכב קטן, אחיזה טובה ולא החליקה אפילו פעם אחת כשניסיתי לקחת אותה לקצה (אם כי הייתי עדין כי אחותי הייתה איתי ברכב).

כמה ריג'קטים :

1. לטעמנו חסר קצת מקום אחסון, ב I10 יש 2 תאים בקונסולה וזה נוח, בפיקנטו אין.

2. גובה החלון טיפה גבוה, לא נוח להשען עם היד (גם לנהג וגם לנוסע).

3. תא המטען קטן יותר, אני בספק אם אפילו ארגז קולה יכנס שם (לאורך).

4. תאי האחסון בדלת קטנים מאוד ולדעתי היה מקום להגדיל אותו קצת.

5. הבעיה הכי גדולה שנתקלנו בה זה הרדיו, נראה שהקליטה שלו על הפנים או שהרמקולים באיכות נמוכה מאוד, בנסיעה של למעלה מחצי שעה לא הצלחנו פעם אחת לשמוע רדיו בצורה יפה, תמיד היו רעשי רקע והפרעות. לא היה איתנו דיסק לבדיקה.

בדקתי את זה גם ברדיו של הרכב שנמצא בתוך האולם תצוגה וקיבלתי אותם תוצאות.

האם לבעל פיקנטו כלשהוא יש תגובה בנושא? זה מה שהכי הטריד אותנו עד כה.

את ה I10 נבחן שבוע הבא, בכל זאת יש הבדל בין רכב של 3 שנים מתוחזק ע"י ליסינג לבין רכב חדש.

פורסם
היום עשינו נסיעת מבחן על הפיקנטו.

בהחלט נתנה ביצועים יפים, תאוצה יפה לרכב קטן, אחיזה טובה ולא החליקה אפילו פעם אחת כשניסיתי לקחת אותה לקצה (אם כי הייתי עדין כי אחותי הייתה איתי ברכב).

כמה ריג'קטים :

1. לטעמנו חסר קצת מקום אחסון, ב I10 יש 2 תאים בקונסולה וזה נוח, בפיקנטו אין.

2. גובה החלון טיפה גבוה, לא נוח להשען עם היד (גם לנהג וגם לנוסע).

3. תא המטען קטן יותר, אני בספק אם אפילו ארגז קולה יכנס שם (לאורך).

4. תאי האחסון בדלת קטנים מאוד ולדעתי היה מקום להגדיל אותו קצת.

5. הבעיה הכי גדולה שנתקלנו בה זה הרדיו, נראה שהקליטה שלו על הפנים או שהרמקולים באיכות נמוכה מאוד, בנסיעה של למעלה מחצי שעה לא הצלחנו פעם אחת לשמוע רדיו בצורה יפה, תמיד היו רעשי רקע והפרעות. לא היה איתנו דיסק לבדיקה.

בדקתי את זה גם ברדיו של הרכב שנמצא בתוך האולם תצוגה וקיבלתי אותם תוצאות.

האם לבעל פיקנטו כלשהוא יש תגובה בנושא? זה מה שהכי הטריד אותנו עד כה.

את ה I10 נבחן שבוע הבא, בכל זאת יש הבדל בין רכב של 3 שנים מתוחזק ע"י ליסינג לבין רכב חדש.

איכות השמע הירודה בקיה ידועה וו לא בעייה של רכב המבחן שנהגת עליו. כנ"ל גם בדגמי הריו הגדולה יותר הרמקולים מביישים אפילו טרנזיסטור משנות השמונים . חבל שבוחרים לחסוך באביזר זול (לא חייבים רמקולים ממותגים) לדוגמא בספארק שהיתה לי איכות השמע הפתיע אותי לטובה ( כמובן הכל יחסי) הרמקולים ( 4) איכותיים הרבה יותר מדגמים מקבילים כנ"ל קליטת הרדיו היתה חלקה בהשוואה לרכבים אחרים שברשותי באותם איזורי קליטה .

פורסם

אם תהיה מוכן להתפשר קצת על אבזור ויופי פנימי , נסה נסיעת מבחן על סיאט מיי . היא זריזה ומהירה יותר מהפיקנטו , בטיחותית וחסכונית ממנה,גם יותר יציבה . ההבדל בין המערכות סטריאו שלהם הוא שמיים וארץ . הצליל במע" של הסיאט מדהים .יש הרבה רכבי

מנהלים שהיו רוצים לשמוע ככה בתור מע" מקורית . לגבי תא מטען הוא גם קצת יותר גדול , כך גם התאים בדלתות .[3-דלתות]

מצד שני לקאיה יש 7 שנים אחריות . צריך לקרוא את האותיות הקטנות של ת. האחריות , כדי לדעת מה זה כולל .

• תוכן חדש...