Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום היקרים!

בעודי משוטט באינטרנט כמדי יום שבת תפסה אותי כתבה על דיירים בבניין כלשהו בארץ שהתאגדו והצליחו להוריד את מחירי הגז שלהם לסביבות 15 שקל למ״ק של גז, ואמרתי איזה יופי יש עדיין אנשים לא פראיירים שמתמקחים על המחירים מול הקרטלים בארץ.

כמובן שלי לא היה מושג כמה אני משלם על מ״ק של גז, אז לקחתי את החשבונית האחרונה ואחרי חישוב קצר חשכו עיני :shock:

מסתבר שאני משלם קרוב ל-40 שקל למ״ק אחד של גז!!! בנוסף לתשלום קבוע של 30 שקלים :shock: .

אני כבר התחלתי לבדוק מה האופציות שעומדות לפניי, וכבר מחר אבדוק עם הוועד בית שלנו איך מורידים את המחיר.

אז כמה אתם משלמים?

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

גרתי פעם בשכונה שאז התאחדו כל הרחוב ביחד כדי להוריד את המחיר, והיגענו לכ15 ש"ח לקוב וכ13 ש"ח חודשי, אחרי כשנתיים אח"כ עברתי דירה, וכשהלכתי להעביר את הגז החדש על שמי (אותו חב' מהכתובת הישנה) התברר לי שפה משלמים כ30 ש"ח לקוב וכו', התחלתי לדבר ע"ז ומיד העבירו אותי למנהל, רק כשהתחלתי לדבר אז הוא השתיק אותי "בסדר בסדר אני מבין לא צריך לדבר" ומיד עדכן לי אותו מחיר מהקודם והזהיר אותי לא לדבר מהנושא עם השכנים, אז בדיוק ככה זה הולך.

פורסם

תחלק את ה 15 לשתיים וגם דמי המנוי נמוכים מאוד, כל זה במרכז הגז.

אני מנוי שלהם כבר יותר מארבע שנים ולמרות כל ניסיונות ההפחדה של חברות הגז הגדולות והיקרות אין כל בעיה ומקבלים יופי של שרות.

וכולם מקבלים את אותו מחיר, כל השכנים ללא יוצא מן הכלל מבלי שכל אחד צריך להסתיר את ההטבה שרק הוא קיבל.

פורסם

גם אנחנו היינו משלמים מחיר דומה ואז החלטנו להתנתק מהגז המשותף ולרכוש בלונים קטנים (2 קטנים).

אנחנו משלמים אחת לחצי שנה בערך כ200 ש"ח

פורסם

אתה צודק.

גם בבלוק שלנו (שמורכב משלושה בניינים עם צובר גז משותף, מנויים של אחת החברות הגדולות) שילמו כ-40 ש"ח למ"ק.

הבאנו הצעות מחיר מחברות אחרות, והחברה הנוכחית, הסכימה לבסוף לחתוך את המחיר לכ-22 ש"ח למ"ק.

alfa 156 2.5.

פורסם

אתה משלם את המחיר המירבי. אם תתוכח איתם יורידו לך את המחיר לקו"ב, אך לא את התשלום הקבוע. אם תעבור לחברה אחרת כמו מרכז הגז (שגם לפי בירורים שאני עשיתי הם בסדר לגמרי) החשבון ירד לפחות לחצי.

פורסם

אכן לאחר בירור של חשבוניות משנים קודמות, מתברר שעקצו אותי במחיר הזה כבר כמה שנים :?

תודה על התגובות והרעיונות, מצאתי בנוסף אתר מושקע שמוקדש כולו לנושא הזה בשבילכם:

http://www.gaz.org.il/

תהנו.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

• תוכן חדש...