Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך מתחילים עם בנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי על קונספט של תרומה לקהילה,

יש הרבה שמתקשים בנושא שנידון בכותרת.

אם כל אחד יזרוק את העצה שלו יכול להתפתח פה שרשור עצות נחמד ביותר.

GO GO GO!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עם איך עוד איכשהו אפשר להסתדר, להגיד היי וכאלה...

השאלה היותר קשה היא: איפה?? איפה מוצאים בנות ששווה להתחיל איתן?

פורסם

הנה עוד אחד:

yTTNxaxh608 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

והנה המקור עושה מעצמו "אני מחצלת":

jmYbRq-T6XM דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

כל מקום והסיטואציה שלו, זו לא מתמטיקה קבועה.

כשהייתי יוצא למועדון עם חבר טוב שלי והיינו נדלקים על איזו בחורה היינו מתחילים לרקוד ריקוד משעשע ביחד ונצמדים אחד לשני וכו', לא היו עוברות יותר מ-20 שניות שהיינו מקבלים את תשומת הלב של עלמת החן שהיתה מתגלגלת מצחוק (ביחד עם בערך כל מי שסביבנו), זה כמעט תמיד שבר את הקרח וזרם משם בכיף.

בר\פאב שקט- מנסה ליצור קשר עין, שהבחורה גם תבחין בקיומי, בחלק מהמקרים משם והלאה אפשר להבין אם יש סוג של עניין מהצד השני, אם מבטים הצטלבו כמה פעמים דואג להשחיל חיוך לפעם הבאה ופשוט ניגש להציג את עצמי.

(אגב, לפעמים זה עובד טוב יותר "להתחיל" עם החברה של זאת שאתה מעוניין בה).

פגישה אצל חברים משותפים- הכי קל ונעים, יש כבר מכנה משותף ראשוני (החברים המשותפים), מתחיל שיחה חברותית כללית (לא בקטע של להתחיל עם הבחורה) ואם יש כימיה והרגשה נעימה מבקש מספר טלפון.

ולמרות הכל, NEVER SAY NEVER, אל תיהיה מאלה שקובעים "בחורה שמכירים במועדון זה לא לחתונה", תמיד יש הפתעות בחיים.

תמיד אמרתי שבחורות שמכירים במועדון זה לא לחתונה, בסוף הכרתי את אישתי במועדון....

:)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...