Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתקלתי בסרטון הזה אתמול, ראיתי רק חלקים ממנו כי פשוט לא יכולתי יותר. דיווחתי עליו.

מדובר בגור ממש חמוד שנרצח ע"י שלושה נערות חלאות אדם. אני מאחל להן מוות ביסורים בדיוק כמו שעוללו לגור הכלבים המסכן.

גם בארץ יש תופעות של התעללות בכלבים, אני באופן אישי לא מבין איך אפשר?!!? לעשות דבר כזה לגור חמוד כ"כ.

אין מילים.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נתקלתי בסרטון הזה אתמול, ראיתי רק חלקים ממנו כי פשוט לא יכולתי יותר. דיווחתי עליו.

מדובר בגור ממש חמוד שנרצח ע"י שלושה נערות חלאות אדם. אני מאחל להן מוות ביסורים בדיוק כמו שעוללו לגור הכלבים המסכן.

גם בארץ יש תופעות של התעללות בכלבים, אני באופן אישי לא מבין איך אפשר?!!? לעשות דבר כזה לגור חמוד כ"כ.

אין מילים.

החינוך שקיבלת זה לראות את הגור כיצור חמוד,הבנות האלה כנראה לא.

מהי הצורה שנמצאת למטה?

Cube2.gif

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אפשר לומר ביי ביי לסרטון הדוחה הזה, הוא הוסר אחרי שדיווחתי עליו על אלימות מפורשת.

זאת ההודעה שקיבלתי מפייסבוק.

לוח עריכה02.jpg

פורסם

מה שאותי מזעזע באותה מידה זה השיתוף של עמותות כמו אנונימוס או תנו לחיות לחיות בפייסבוק.

אנשים רואים תמונה של כלב שהתעללו בו ואז פשוט משתפים את זה. מה נסגר?

למה צריך לראות את הזבל הזה בכלל?

מי מעוניין לראות את זה?

אולי צריך לאסור גם על זה.

פורסם
החינוך שקיבלת זה לראות את הגור כיצור חמוד,הבנות האלה כנראה לא.

מהי הצורה שנמצאת למטה?

Cube2.gif

אותי חינכו שצריך להרוג ג'וק כשרואים אותו. גם נחש, וגם לטאה/שממית. אבל זה בסדר, כי הם לא חמודים כמו כלבים.

זה קצת מזכיר לי את הפרק בסאות' פארק, שנקרא Whale Whores או בשם שבו הרוב זוכרים אותו DOLPHIN AND WHALE. הרבה פעמים אנשים צופים בסדרה, ומתייחסים אליה כקומדיה נטו. לעתים, את המסרים הסמויים שבה, נורא קל לפספס. בפרק שצוין לעיל יש מסר חזק מאוד כנגד רצח של דולפינים ולווייתנים מצד היפנים, ובמשך כל הפרק אתה גאה להיות אדם מערבי נעלה, ולא ברברי יפני. באמת, במשך 17-18 דקות אתה צוחק, ויחד עם זאת מקלל את היפנים על כמויות הדולפינים והלווייתנים שהם הורגים. ואז, ב-30 שניות של סוף הפרק, היוצרים של הסדרה המופלאה הזו מכניסים לך כזו סטירה מצלצלת, שבקלות משאירה אותך בהלם, ועם הבנה בסיסית שהעולם לא שחור ולבן.

למרות הכתוב למעלה, אני לא רואה סיבה להרוג יצור חי בשביל סטייה מינית חולנית. פשוט מעשה נבזי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זאת חתיכת בעיה. ג'וקים בתוך הבית הגיוני להדביר כי הם מעבירים מחלות לאוכל. גם עכברים עושים את זה. אז למה עכברים זה לא הומני להדביר? כי יש להם פרווה ופרצוף חמוד? כנ"ל יונים. בגלל שהיונה לא מכוערת כמו ג'וק חום גדול זה לא הומני להדביר יונים?

הג'וק סובל פחות כשמרעילים/דורכים עליו? משהו מאד רקוב בתפיסה הזאת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האמת היא שכן.

לפי הצורה שאנחנו מבינים (לפחות כיום) את מערכת העצבים ואת התודעה, יש היררכיה.

למעשה, עכבר מסוגל להרגיש יותר כאב מאשר ג'וק ויונה.

ככל שבעל החיים הוא יותר חברותי, ככה יותר כואב לנו להרוג אותו.

לי באופן אישי יש בעיה עם הרג של חיות באופן כללי אבל אם אני צריך להרוג ג'וק או עכבר, או ג'וק או חזיר, אני אהרוג את הג'וק.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כמה ג'וקים ועכברים הרגו כדי להגיע למסקנה הזאת? :lol:

גם אם קיימת כזו היררכיה, אני לא רואה סיבה להרוג ג'וק רק בגלל שהוא מכוער ודוחה.

אם הוא גורם לי נזק בצורה כלשהי ואין דרך אחרת להיפטר ממנו אז כן, אבל זה תופס גם לעכברים ויונים במידה שווה.

הנה תמונה של יצור דוחה ויצור חמוד ביחד בשבילך.

20131007_103454.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הנה תמונה של יצור דוחה ויצור חמוד ביחד בשבילך.

WTF, קריינג ברח מהגוף שלו ?!

אני אישית (בניגוד גמור ואף באיומי רצח וגירושין מצד אשתי) דואג לשחרר לחופשי כל בעל חיים שחדר לטירטוריה, מעכביש ועד זבוב, פשוט מרים ומשחרר בחוץ (לאשתי יש גישה יותר קשה כלפי חרקים).

ג'וקים חריגים כמעבירי מחלות וכמונעי סקס במידה ואשחרר אותם. :shock:

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם
אפשר לומר ביי ביי לסרטון הדוחה הזה, הוא הוסר אחרי שדיווחתי עליו על אלימות מפורשת.

זאת ההודעה שקיבלתי מפייסבוק.

ג'וקים הם מגעילים ומזיקים. הם גם נדחפים לנו לבית מכל מקום אפשרי.

סטיו גם אני קיבלתי אחת כזו:

kdl.jpg

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

הנקודה היא לא רק הרג (וכל מי שאוכל בשר או מחזיק בבית או ברכב סלון עור וכיו"ב שותף לרצח) אלא ההתעללות.

להרג יש סיבות מוצדקות יותר ומוצדקות פחות, הוא חלק בלתי נפרד מהחיים והטבע, כשאדם מבצע הרג של בעל חיים, חובה שיעשה מהר ובאופן הכי "הומני" שניתן.

להתעללות אין שום הצדקה.

(אלא אם כן מדובר בהתעללות בבני אדם שהתעללו בחיות).

הנ"ל נכון לגבי יצורים חמודים ומגעילים כאחד

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

זה יפה ששמת גרשיים במילה הומני. כמו לשחוט תינוק, ולהגיד שזה היה הומני, הוא לא סבל. המילה הזו מטמטמת אותי כל פעם מחדש. איזו מילה מיותרת בהקשר הנ"ל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...