Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הערב ראיתי סרטון מזעזע באורך של 19 דקות (הצלחתי לראות רק כ4 מקטעים של 10 שניות מתוך הסרט המלא, תכף תבינו מדוע), בו הסרטון מתחיל בגור כלבים קטן וחמוד שצווח צרחות מכאבים בעוד 3 נערות כבנות 15 הולכות במעגלים מסביבו ובועטות בו קלות, מיותר לציין שהסרטון פורסם ללא אזהרה מראש מה הולך להיות בהמשך.

במהלך הסרטון הנערות מתחילות לבעוט בכלבלב בצורה נוראה אחת אחרי השניה באופן סדרתי, לאחר כמה דקות לקראת אמצע הסרטון (שם כבר דילגתי בכוונה להבין לאן כל זה הולך, שוב אני מזכיר לא היה לי מושג איך זה הסתיים, מה כבר יכול לרוץ בפייסבוק? הרי לא גלשתי באתר זוועות כמו אורגיש וכד') באמצע הסרטון ניתן לראות שהן כבר ממש התחילו לדרוך עליו עם כל משקל גופן אחת אחרי השניה, שוב באופן סדרתי עד למצב שהכלבלב המסכן הגיע למצב שהוא כבר לא מגיב ולא נושם.

כאילו שזה לא הספיק לחולי הנפש האלה, בסוף הסרטון (לשם קפצתי בכדי להבין איך זה נגמר, מסקרנות ומאידך בתקווה לסוף טוב בצורת שכן עם רובה ציידים שיורה בנערות למוות) ראיתי לצערי את שלוש הנערות עומדות יחדיו על הגור כשהוא כבר מפוחלץ עם העיניים בחוץ מרוב הלחץ שנוצר בגופתו של המסכן.

סרטון נורא גם לחזק באדם, לא יודע איך ניתן להגיע לאכזריות כזאת, לא רוצה לנסות להיכנס לראש של רוצחות כאלה, כמו שאני לא הייתי רוצה להיכנס לראש של תושב באר שבע, בכתבה שפורסמה השבוע שבו דווח שלאחר התעללות ארוכה בבעלי חיים שהיו ברשותו בשטחו, הספיק לעקור (!) את עיניו של גור פקינז שהחזיק ברשותו.

זה נורא, זה היה זה קורה וזה יקרה, בבעלי חיים ובבני אדם. אין גבול לאכזריות האנושית, זהו גם ההבדל הנוראי בינינו לבין שאר הטורפים האחרים ואוכלי הכל שמסתובבים בינינו, אנחנו יכולים לעשות את זה "סתם כי בא לנו" ולא רק לצרכי מאכל.

מה שכן מאוד מפריע לי, זה איך סרטון כזה שבו רואים לפרטי פרטים כיצד מתעללים בגור כלבים בצורה נוראה עד למוות עדיין מסתובב בפייסבוק למען קבלת לייקים ושיתופים ממשתמשי האתר.

אני בן 26 והזדעזעתי מעמקי נשמתי כשראיתי אחוז קטן מהסרטון, אני לא רוצה לחשוב כיצד יגיב ילד בן 10 כשינסה לצפות בו.

אני כבר דיווחתי על הסרטון הזה להנהלת הפייסבוק, השתתפו גם אתם וקחו כחצי דקה מזמנכם בכדי לעזור לי להוריד אותו מעל דפי האתר ומנעו מאחרים לצפות במחזה הנורא הזה.

קישור לסרטון (אזהרה - קשה לצפיה) https://www.facebook.com/photo.php?v=300263326780433&set=vb.100003903051317&type=2&theater

פשוט מזועזע,

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא פתחתי את הסרטון (אני עוד מתכוון לישון היום), אבל יש תופעה מוכרת של התעללות ומחיצת חיות חמודות ביפן (האם הבנות בסרטון אסיתיות?), כמדומני זה אמור להעמיד למישהו איפה שהוא את ה***.

כלבלבים, שפנים, חתלתולים, ככל שזה חמוד יותר יותר טוב.

והבנות? קטינות בתלבושת בית ספר.

זה ללא ספק מחלת נפש קשה, כמו פדופיליה, יש להתייחס אליה בהתאם.

וכשאני אומר בהתאם אני מתכוון לזרוק את השותפים לבור מלא במזרקים נגועים באיידס.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אתמול בגלישה בפייסבוק נתקלתי סתם כך משום מקום בסרטון של 9 דקות של קרב בין שני פיטבולים ענקיים עד המוות, עם המון המון דם, באמת משהו מזעזע, עם משהו כמו 4000 לייקים ותגובות מחאה.

עניין הצנזורה (או החוסר צנזורה) נהיה משהו הזוי לגמרי, סרטונים כאלו בפייסבוק ועוד טונות של סרטוני הוצאות להורג ויריות מטווח קרוב ללא צנזור ביוטיוב, אלו דברים שעד לפני כמה שנים היית צריך לנבור עמוק במרתפים האפלים של האינטרנט על מנת למצוא והיום זמינים לכל דיכפין (כולל ילד בן 10 שגולש להנאתו ותמימותו במגה-אתרים האלו).

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם
יש תופעה מוכרת של התעללות ומחיצת חיות חמודות ביפן (האם הבנות בסרטון אסיתיות?), כמדומני זה אמור להעמיד למישהו איפה שהוא את ה***.

כלבלבים, שפנים, חתלתולים, ככל שזה חמוד יותר יותר טוב.

והבנות? קטינות בתלבושת בית ספר.

.

אני אחסוך לך את המראות הקשים, אל תראה אל תלחץ על ה"כפתור האדום" לא תפסיד כלום.

לשאלתך , נכון נכון ונכון צדקת.

אסייתיות, נערות בלבוש בית ספר, הכלב אולי החמוד ביותר שראיתי בחיים, גור כמובן.

לא חשבתי ללכת לכיוון הפורנו למוזרים. אבל אם קלעת בצורה כזאת מדוייקת אני בטוח שקהל היעד של הסרטון הזה הוא כזה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אל תתפלא.

עמי המזרח הם אנשים מאד רעים ומאד אכזריים, תשאלו את שבויי ויאטנם האמריקאים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מה השטויות האלו? בין מדינה למדינה שם יש שינויי מנטליות עצומים, ולא רק זה- אלא בתוך המדינות עצמן זה משתנה מאיזור לאיזור.

מקורו של הסרטון אגב, בפילפינים.

לא הייתי ממהר לבקר עמים אחרים לנוכח העובדה שהתעללות בע"ח נפוצה פה בצורה מחרידה. בל"ג בעומר בכלל, אנחנו הופכים להיות שיאני העולם ברצח גורי חתולים.

פורסם

טוב ראיתי את הדבר הזה,אין לי מילים..

אם הייתי רואה כזה דבר באזרחות אני חושב שהייתי מאבד שליטה על עצמי,אני מאוד מקווה שהרשויות טיפלו בזה,לאנשים כאלה מגיע להרקב בכלא ולעבור התעללות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מוות למתעללים!

רק חקיקה ואכיפה על בסיס אמנה בינלאומית והטלת עונשים כבדים וקשים יביאו לצמצום התופעה הזו שמראה עד כמה נמוך המין האנושי יכול להגיע.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

צודקים - התעללות בבעלי חיים קטנים וחסרי ישע זה חולני, מזעזע ומגעיל.... אבל מעניין שכשבאירופה אוסרים על המנהג הברברי של התעללות בבן אדם קטן וחסר ישע וחיתוך בבשרו החי, כאן זה כבר נו נו נו וחוסר רגישות תרבותית. כנראה שהכל יחסי.

ולהזכירכם, הפעם הקודמת שבה ניהלנו בדיוק את אותו דיון:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=365556

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מישהו מכיר הסבר אמיתי לתופעה? מדובר בריטואל דתי כלשהו או בסתם סרט שכל מטרתו היא לעזור לכמה מופרעים לאונן מול המסך?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ראיתי פעם בפייסבוק נראה לי גם סרטון שכנראה דומה (לא ראיתי את הסרטון המדובר בשרשור זה) ש2 בנות (אסייתיות כמו שאמרתם) משחקות עם ארנב ולאט לאט מתחילות להתעלל בו עד שזה מגיע לדם ולעוד דברים שאני לא אגיד.

מגעיל אותי לראות את זה, ומגעילים אותי האנשים שיכולים לעשות כאלה דברים.

יש לסרטונים האלה מטרה? חוץ מלייקים או להראות שאין להם אנושיות? מעניין אותי מה גורם לאנשים האלה לעשות כאלה דברים

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

כמו שציינתי, עד כמה שידוע לי, יש "אנשים" שזה עושה להם את זה בקטע מיני.

דריש, אני בדעתם של האירופאים, אבל בכלל אין מה להשוות בין התופעות מכל כך הרבה סיבות שלדעתי אפילו אין צורך לפרט.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מה שמעניין אותי מבחינה אנטרופולוגית איך אתם מוצאים את הסרטים האלה באינטרנט ? אולי זה מעניין אותכם ? סקרנים...

למה לי אין את הנגישות הזו לסרטים מסוג זה ?

איזה כייף לי :)

פורסם
אל תתפלא.

עמי המזרח הם אנשים מאד רעים ומאד אכזריים, תשאלו את שבויי ויאטנם האמריקאים.

נו, כי האמריקאים ממש נחמדים לאסירים בגיטמו או באבו גרייב או אפילו בבתי הכלא שלהם עצמם :roll:

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

• תוכן חדש...