Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיג מגומי צבעוני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצבע השחור בצמיג מקורו ב- carbon black.

תוסף זה מהווה תפקיד חשוב בשמירה על אורך חיי הצמיג ע"י כך שהוא מגן על הגומי מפני קרינת השמש.

את אותו התוסף ניתן למצוא בעוד המון חלקים שחורים ברכב כולל בדש-בורד.

במקרה שרוצים לייצר חלקי פלסטיק אשר יהיו עמידים בפני קרינת השמש אך לא שחורים, ישנם תוספים שונים אשר עושים זאת (מייצבי UV) אך לאלו שני חסרונות עיקריים, א. הם יקרים יותר באופן משמעותי, ב. הם פחות יעילים.

יחד עם זאת במקרים מסויימים, כאשר רוצים להמנע מהצבע השחור, אכן עושים בהם שימוש (לדוגמא: ריהוט גן).

יחד עם זאת, בדוגמא של צמיג לאופניים (ומסוג זול מאוד), סביר להניח שפשוט וויתרו על הגנה בפני UV או הסתפקו בהגנה חלשה/בסיסית ביותר.

אני לא בטוח שבמקרה של צמיג לרכב אתה תעריך זאת.

פורסם
ראיתי צמיג עם דופן לבנה כמו במכוניות הקלאסיות על קורולה.

האמת נראה מעניין.

תחשוב מה יקרה אם שפשוף קל של המדרכה, מכוער , נראה מלוכלך ולא נקי.

שזה שחור, יש תירוץ :lol:

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

דווקא לא פעם נתקלתי בצמיגים שנצבעו באדום\כחול\לבן, אגב צביעת המדרכות בתל אביב.

אני מאמין שבעל הרכב לא נדרש לשלם על יצירת האומנות הזו.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

נדמה לי שליוקוהמה יש איזה דגם שמיועד לתחרויות דריפט, שכל הייחוד שלו הוא שבניגוד לכל שאר הצמיגים שצבע העשן שלהם הוא לבן, במקרה הזה העשן הוא בצבע סגול.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
נדמה לי שליוקוהמה יש איזה דגם שמיועד לתחרויות דריפט, שכל הייחוד שלו הוא שבניגוד לכל שאר הצמיגים שצבע העשן שלהם הוא לבן, במקרה הזה העשן הוא בצבע סגול.

ברור לך שצמיג לתחרויות דריפט לא אמור לעמוד 4 שנים בשמש..

• תוכן חדש...