Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני היתי חוזר מהצבא אחת ל17 יום, עייף כמו כלב היתי חוזר ברכבת הביתה מצפון הארץ לדרום והפוך.

הרגשתי גם כמו סרדין ומעולם לא התלוננתי.

המצב שלך סוכר אחי. קח אוטובוס או תמשוך כרטיס לרכבת יום לפני ותהיה בריא

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אני לא מבין על מה יש לחיילים לבכות.

במקום רכבת צפופה, בלי מקומות ישיבה ובלי אוויר לנשימה סדרו להם אוטובוסים ישירים, ממוזגים ועם מקומות ישיבה לכולם. האוטובוס יוצא מאותן המקום ומגיע לפעמים יותר קרוב לרכבת. למה להתעקש על נסיעה ברכבת כשברור שאין שם מקום לכולם?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לדעתי הרכבת לא יעילה וצריך באמת לסדר לה תוכנית ייעול וארגון זמנים חדשה. לדוגמה, ביום שני שעבר נסעתי מחיפה לבת ים, לפי המלצות של חברים השארתי את רכבי בחוף הכרמל ונסעתי ברכבת לתל-אביב ושם החלפתי ליוספטל. עכשיו עד לתל-אביב הכל היה בסדר. ברגע שהגעתי לשם ועברתי לרציף 5 לבת ים גילית שהרכבת כבר יצאה ואני אמור לחכות 45 דקות עד לרכבת הבאה, מיותר לציין שיש לי כרטיס הלוך חזור חיפה-בת ים, ולא כדאי לי לעבור לאוטובוס או לקחת מונית מתל-אביב לשם (גם האופציה הזו יותר יקרה). בחזרה, אותו דבר, אתה מגיע, יושב ומחכה 45 דקות.. עד לרכבת של תלאביב ואז לצפון, פשוט ביזבזתי 1:30 שעות על סתם, אם היו מארגנים את זה שרכבת פרפרית יוצאת אחרי 5 דקות מהגעת רכבת "מרכזית" הייו פותרים הרבה בעיות וחוסכים הרבה זמן יקר לאנשים.

בטוח שאני חוזר לרכבי, תחבורה ציבורית בארץ עדיין אינה תחליף לתחבורה פרטית!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

עומר אתה שוכח לקחת בחשבון את הפקקים של כביש החוף ואיילון.

שמה היית מבזבז הרבה יותר משעה וחצי.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
עומר אתה שוכח לקחת בחשבון את הפקקים של כביש החוף ואיילון.

שמה היית מבזבז הרבה יותר משעה וחצי.

תאמין לי נסעתי פעם קודמת באוטו והיה יותר מהיר, זה היה בשעות 4/5 אחרי צהריים וחזרה ב6/7 (ערב כבר) והכבישים היו סבבה לגמרי, גם כביש 6 וגם החוף, ובאיילון היה גם בסדר כמו שזכור לי..

הבעיה העיקרית הינה כלכלית, זה עולה לפחות 120 שקל הלו"ש :roll:

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

קודם כל, לפי מה שכולם יודעים יש לי רגש מאוד עמוק וסימפטיה מאוד גדולה למשרתי כוחות הביטחון על כל זרועותיהם.

הצד השני של המטבע למרות שיהיו לא מעט כאלה שלא יאהבו את זה.

הנהלת הרכבת התחייבה שהמצב הוא בטיפול והישועה תגיע בעוד 2 או 3 שנים. הזמינו עוד קרונות ולוקח זמן לייצר אותם, להביא אותם לארץ ולהכניס אותם לשימוש. אם זה אמת או לא את זה נדע רק בעוד 2 או 3 שנים.

דבר שני, בתור לקוח נכבד ביותר, צה"ל קיבל הנחה מפליגה מאת הרכבת. בגלל הנוהל הנ"ל, הנהלת הרכבת החזירה לצה"ל עוד כסף בגלל שהחיילים לא יכולים להשתמש ברכבת בשעות הללו.

אז הנהלת הרכבת לא כאלה רקובים כמו שהרבה חושבים. צריך להסתכל גם על הצד השני של המטבע. אי אפשר להשבית מדינה שלמה רק בגלל שצה"ל לא מאפשר לחייליו להגיע מאוחר יותר.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לגבי קניית כרטיס יום לפני- זה כבר לא תקף במשך כשנה (יצא לי בשירות להשתמש בזה). כיום הכרטיס תקף לאותו התאריך שכתוב על הכרטיס. במקום הרכבות יש שירות הסעות מעולה שאני משתמש בו כבר המון זמן- ישן 3 שעות בלילה, קם ב5 בבוקר כדי להספיק עד 10 לב"ש (מחיפה) ובאוטובוס משלים לפחות 3 שעות שינה.

בדרך חזור תמיד יוצא מצב שאני עומד או יושב על הרצפה כי אין מקום לנשום, אבל אין מה לעשות, וגם אחרי 21 בצבא, להצתופף קצת ברכבת בדרך הביתה זה לא כזה נורא. חבל מאוד שזה המצב אבל אני לא רואה פתרון.

• תוכן חדש...