Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני [משרת] בבסיס הטכני בחיפה, ויש אוטובוס, בבוקר אבל הבעיה הוא [היא] שהוא מגיע [רק] עד בת גלים.

עד עכשיו הייתה פקידה, שכניראה נחמדה, ואמרתי לה לנסות להעביר את החוגר, ובכך היא חסכה לי 12.5 שח נסיעה בחיפה.

עכשיו, היום, הייתה פקידה שאמרה לי לפנות למנהל, אבל מה, אסור בכלל להיכנס לחדר שלו.

כל הסיפור זה שיש רכבת שיוצאת ב9, אבל אני לא יכול להיות סופר מן ולקנות[.] מהמכונה, ולטוס לרקבת [רכבת] הרקובה הזו...

תכלס, מה אתם מציעים לי לעשות? אוטובוס מבת גלים לחוצות המפרץ זה סיבוך, ולוקח 70 דקות, אם אני לא טועה, ואני אאחר.

אם אני אתלונן לרכבת, מה הם יאמרו לי, שאסור בין 6-9 או שיש רכבת מאוחרת יותר?

נימאס לי כבר, המדינה סתם רמאית, אפשר לחשוב שאין חיילים שקונים כרטיס לילה לפני, ונוסעים בחינם, או כאלה, כמוני, שמשלמים מחיר מלא. כאילו שהצפיפות זה הבעיה. אם זו באמת היתה הבעיה, היו שמים לחיילים תאים עם מנעול, וככה לא מפוצצים את הרכבת הזו.

אני בצבא עכשיו ואין לי זמן לכאב ראש, אבל בכל זאת אני רוצה לישמוע דעה מכם.

מסרב לחתום:evil:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה לא רוצה לאחר - תצא מוקדם יותר. אין מה לעשות.

כרגע אתה חווה על בשרך למה כולם משתמשים במכוניות פרטיות במקום לעבור לתחבורה ציבורית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תחשוב על מי שרכש כרטיס במחיר מלא ואוכל את הצפיפות הנוראית של החיילים ביום ראשון בבוקר.

בינינו, אתה חייל וצעיר או אפילו חייל צעיר שיכול לצאת שעה קודם ולסוע בפקקים באוטובוס תוך כדי שינה ושמיעת מוזיקה.

אתה משרת בטכני, מה יגיד הלוחם בגולני שמשרת בזובי נובי?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא מוצדק, עידן.

א. החיילים לא נוסעים ברכבת בחסדי רקבת ישראל. האחרונים, מקבלים עבור זה תשלום נאה ביותר ממשרד הביטחון.

ב. חייל, ולא משנה אם הוא שועל סיירות או מפעיל ממטרות, מרוויח במשך שלוש שנים סכום שלא מאפשר לקיים אפילו חתול רחוב.

ההגיון מאחורי זה, הוא שהמדינה, בנוסף לדמי הכיס המגוחכים האלה, אמורה לדאוג לכל צרכיו, וביניהם, שיוכל להגיע בנוחות ובבטחה לשרות הצבאי, מחופשת השבת שלו.

ג. רקבת ישראל קיבלה מנדט מהמדינה לספק את שירות הרכבות. השירות צריך להיות ברמה סבירה.

אם אין לכל מבקשי השירות סיכוי לקבלו ברמה זו ובכל זמן שיחפצו, אז (לכל הפחות במדינה מתוקנת) צריך לשלול מהם את המנדט ולצאת למכרז/להקים גוף ממשלתי חדש.

האזרחים במדינה הזו, כבר התרגלו שהמדינה לא מספקת שום שירות (בריאות/חינוך/תחבורה וכיוב') ברמה סבירה, ומי שרוצה לחיות ברמה מערבית סבירה, צריך "להשלים" מכספו ע"מ לקבל שירות נורמלי, שהוא סטנדרט בכל מדינה אירופאית.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

חיילים לא רשאים להשתמש הקוים הצפוניים של רכבת ישראל ביום א' בין 6-9 בבוקר בגלל הצפיפות בקרונות. צה"ל מעמדי לרשותם הסעות חינם באוטובוסים.

כיון שהזמן הקובע הוא זמן הוצאת הכרטיס אתה יכול להוציא כרטיס ב-5:59 ולנסוע חינם, או ב-6:00 ולשלם מחיר כרטיס. אני מביא את בני הרבה פעמים לתחנת הרכבת כמה דקות לפני 6 בדיוק מסיבה זו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם כך, למה לא להוציא כרטיס בערב כשחוזרים הביתה, ולהשתמש בו בשביל הדרך הלוך למחרת?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

יש איזו מגבלת זמן בין הפקת הכרטיס לשימוש בו. נדמה לי שצריך להיות אותו תאריך, כלומר צריך להוציא אותו אחרי חצות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הם השתפרו אם כך. כשאני הייתי חייל גיבור, לפני עשור, הייתי לוקח כרטיס כשחזרתי הביתה, ומשתמש בו ביום ראשון בבוקר בשביל לחסוך את התור מול המכונות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ככה היה גם לפני שנתיים בערך כשהייתי חייל (לא גיבור דווקא) - כל החיילים היו מוציאים כרטיס כשיורדים מהרכבת לדרך חזרה

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

המידע שלי לא בדוק עד הסוף - אלא זה מה שאמר הבחור. אם מה שאתם מתארים עדיין תקף זה משפר מאד את המצב.

פורסם

לקראת סוף השירות שלי היה דיבור על שינויים כאלה שהכרטיס יהיה תקף רק לאותו יום, אבל לקראת סוף השירות שלי לא נסעתי ברכבות אז זה לא היה רלוונטי כל כך לגביי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הם השתפרו אם כך. כשאני הייתי חייל גיבור, לפני עשור, הייתי לוקח כרטיס כשחזרתי הביתה, ומשתמש בו ביום ראשון בבוקר בשביל לחסוך את התור מול המכונות.

יכול לאשר שעד סוף 2009 זה עדיין היה המצב. אפילו כשהשתחררתי מצה"ל, היו לי 5-6 כרטיסים ספייר לקו הקבוע שלי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

גם בטוקבקים

גצמני!! גמני!!

• תוכן חדש...