Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מפתחות קפיציים לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לדעת היכן אפשר לרכוש או להשיג ממש בזול מפתחות קפיציים שמתקפלים לרכב.

הם לא חייבים להיות אמיתיים העיקר שיהיו מתקפלים וגם לא משנה איזה סוג.

הבן שלי (בן שנתיים ) פשוט מת על מפתחות וכל פעם שאני חוזר הביתה אחרי העבודה הוא ישר לוקח לי את המפתחות ומתחיל לשחק איתם וגם עם המפתחות של אשתי.

אין לי בעיה שישחק אבל זה רכב של העבודה ואין לי עוד מפתח ספייר. כבר קרה לי שהוא החביא לי אותם ובגלל זה איחרתי.....

בכל אופן הייתי רוצה לעשות לו צרור מפתחות עם מפתחות של מכוניות שלא יתעסק עם שלי.

רעיונות מישהו ?

פורסם

ניסתי את זה כבר עם אחיין שלי בן 2,לא יעזור שום דבר עדיין ירצה את שלך.

ברכב שלי הוא מצליח להפעיל את האזעקה מהקומה ה5 :lol: וכשהבאתי לו סתם איזה מפתח מרכב הוא הבין שעובדים עליו :-D

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אולי להביא לו עוד מפתחות וממש ליצור לו צרור מפתחות משלו?

ולגבי המפתח הקפיצי, רק בEBAY. דולרים בודדים.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מתעלק, אפשרי לשכפל את המפתח המקורי על ה"גולם" הנ"ל?

איך אני מעביר את הצ'יפ?

האם יש אפשרות לסכרן את כפתורי האזעקה?

למכירה ידית פתיחת דלת נהג מברזל לאיביזה 2001-2

וכמו כן ממיר במצב מצויין. פרטים בה"פ

פורסם
מתעלק, אפשרי לשכפל את המפתח המקורי על ה"גולם" הנ"ל?

איך אני מעביר את הצ'יפ?

האם יש אפשרות לסכרן את כפתורי האזעקה?

מתעלק על ההתעלקות, יש לי גולם ששוכב פה כבר שבועיים

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

ברשות פותח השרשור גם אני מתעלק. יש ברשותי לנסר שנת 93. המפתח ספרטני לחלוטין,אין שלט לאוטו או שאר שטויות . האם יש חיה כזו להזמין גוף מאיביי ולהפוך אותו לקפיץ? ze9u8yqa.jpg

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

התשובה לכולם היא כן.

אפשר להזמין מפתח נוסף ולסנכרן אותו במוסך. לגבי הבחור עם הלנסר,אתה צריך להזמין מפתח בלי שלט בתוכו ובארץ יחרטו לך.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
התשובה לכולם היא כן.

אפשר להזמין מפתח נוסף ולסנכרן אותו במוסך. לגבי הבחור עם הלנסר,אתה צריך להזמין מפתח בלי שלט בתוכו ובארץ יחרטו לך.

אלללההה הזמנתי :)

פורסם
אלללההה הזמנתי :)

הזמנת את המפתח של הג׳טה מה שהבחור למעלה צירף לינק?

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם
הזמנת את המפתח של הג׳טה מה שהבחור למעלה צירף לינק?

http://www.ebay.com/itm/Modify-Flip-Folding-Key-Case-FOB-For-Mitsubishi-Lancer-2002-2010-EVO-2-Buttons-/181200807341?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Make%3AMitsubishi%7CModel%3ALancer&hash=item2a3068e5ad&vxp=mtr

אני ממש מקווה בשבילי שהפרוייקט הזה יצליח. לא עשיתי טעות נכון? זה אותו חתך כמו המפתח שהעלתי מקודם

אגב, מישהו יכול פחות או יותר לסבר לי את האוזן כמה עולה לשכפל את המפתח? מדובר על מפתח פשוט, בלי מח ובלי צ'יפים

פורסם

מבירור שעשיתי, אפשר לשכפל מפתח כזה אצל כל מנעולן, גם כזה שמשכפל מפתחות לבית בלבד.

20 שקל אמורים להספיק. (זה מה שביקשו ממני)

כל זה בתנאי שתקבל גולם שבאמת תואם את המפתח שלך.

פותח שרשור, יש לי מפתח מתקפל לבן שלך אם תרצה. אני מבאר שבע.

הוא עכשיו מפורק לגורמים, המשקל של הצרור שלי היה גורם למנגנון שלו כל הזמן לקפוץ. מפתח סיני.

למשחקים של הבן שלך זה אמור להספיק.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...