Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכירת רכב ביוון-נהג צעיר\חדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה

אני ביום ראשון הקרוב אטוס כנראה לרודוס,

הבנתי שיש אפשרות שם להשכיר מכונית ואני מעדיף,אני בן 19 סה''כ וממה שידוע לי,לא רבות החברות שמשכירות רכבים לנהגים צעירים.

מישהו בבקשה יכול לעזור לי,ולהגיד לי איזו חברה משכירה רכבים לצעירים ברודוס,והאם להזמין מהארץ או שם?

אשמח לעזרה,תודה רבה מראש וחג שמח אנשים :-D

פורסם

כאשר שכרתי רכב ברודוס עשיתי זאת באמצעות נציג של חברת השכרה שישב בלובי המלון. מחזיק המפתחות היה של חברת השכרה אחרת. לפי הסיפורים של אותו נציג הבנתי שברודוס יש לא מעט שת"פ בין חברות ההשכרה, כולל במעקב אחר רכבים גנובים (עניין נדיר מאד במקום קטן ומוקף מים).

איני יודע מה הנוהל לגבי השכרת רכב לצעירים ביוון, אבל כמה נקודות מנסיוני הצנוע ב-2007:

1. קבלת והחזרת הרכב נעשו במלון: הרכב המתין לי בבוקר בחניון המלון , וגם הוחזר באותו מקום. איני זוכר איך קיבלתי את המפתחות (אם חיכו לי ברכב או אצל הנציג בלובי), אבל החזרת הרכב נעשתה על ידי השארתו (פץוח!) בחניון המלון עם המפתחות על הרצפה.

2. הרכב היה פונטו חבוט במקצת, לא חוייבתי על נזקים. אבל זה לא מובטח.

3. חלק ניכר מהכבישים המסומנים במפה ככאלה איבדו מזמן את האספלט שלהם והפכו לדרכים דומות לדרכי הקק"ל בארץ, בלי שום שילוט. בנסיעה שלי בדרכים כאלה נעצרתי מספר פעמים על ידי עוברי דרך שבאו מולי ושאלו לאן הדרך מוליכה. במפתיע, או שלא במפתיע, כולם דיברו אנגלית רצוצה ושמחו מאד לעבור לעברית. הכבישים היחידים שעליהם אתה יכול לסמוך הם הכביש ההיקפי, כביש רוחב אחד מדרום לעיר רודוס וכבישי גישה לאתרי התיירות המקובלים. למעט כמה קטעים קצרים מדובר בכבישים חד מסלוליים.

4. שלטי הדרכים עלובים למדי, כחולים עם כיתוב ביוונית (צהוב) ואנגלית (לבן) ודהויים למדי.

5. הנהגים יוניים מטורפים, אם כי פחות מאשר בכרתים. נהג נהיגה מתגוננת.

6. אל תכנס עם הרכב לעיר רודוס. סה"כ היא קטנה ומתאימה לסיור רגלי. עדיף להגיע באוטובוס מהמלון מאשר להתברבר עם חניה.

7. כיון שהאי קטן אין טעם לשכור רכב ליותר מיומיים לטיולים, עוד יום אם אתה רוצה להגיע לאתר מרוחק מהמלון - כגון פארק המים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה רבה,עזרת לי מאוד,אכן הכוונה היא לשכור רכב למשך יום-יומיים לדברים ספציפיים

האם תוכל אתה או מישהו אחר כמובן לעזור לי בנושא מציאת חברה המשכירה רכב לצעירים?

• 10 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...