Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני שוקל בקרוב להחליף קפיצים ברכב שלי (ספרינט 85' - שלדת סוד),בפורום אחר הציעו לי קפיצים של חברת King האוסטרלית

למישהו יש דעות על מוצרים שלה או נסיון עם קפיצים כאלו?

פורסם

עריכה: רק עכשיו ראיתי שמודבר על קינג קפיצים ולא בוכנות. מצטער, לא מכיר

קינג?

קינג בוכנות היא חברה ישראלית.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=418768

אומנם הם כבר לא מייצרים בוכנות אבל שווה להתעניין יכול להיות שהחברה שהם מכרו לה את פס יצור הבוכנות עדיין פעילה.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

אין לי מושג מה זה הרכב שלך.. אבל:

קפיצי קינג זה מותג ברמה מאוד גבוה, משתמשים בהם בעיקר ברכבי שטח, בדר"כ זה קפיץ משלים לבולם FOX - מהשורה הראשונה באיכות, אני מעולם הג'יפים ואני יודע שרב מה שמגיע מאוסטרליה ברמה מאוד גבוה.

וכמו תמיד, אין כמו יוטיוב

פורסם

היי,תודה על התגובה.

לא שיש לי הרבה דעות או מקורות למצוא ביקורות אבל אני חושב שאני אנסה את הקפיצים שלהם כי לא באמת בא לי להנמיך,מקסימום נחליף.

פורסם

ממה שאני רואה בשטח על קפיצי קינג זה קפיצים זולים שכל ילד שם על מכונית ישנה בשביל אפקט הפוזה ,אני אישית לא הייתי מרכיב אותם על אוטו ספורטיבי חזק אבל במקרה שלך אני לא רואה בעיה.

• תוכן חדש...