Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4671 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ווקס או אוטם צבע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שוטפים טוב טוב לפני שמכניסים לאולם, וזהו.

המנקה פשוט עוברת על הרכבים פעם ביום עם מברשת אבק כזאת בעדינות.

שום ספריים, שום משחות, שום אוטמים, שום וקסים...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אולמות תצוגה זה אחד השיפורים הכי מומלצים שיש... אפשר להוציא 500 כ"ס מאולם תצוגה ברכב סטנדרטי

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

אני הייתי עד לשימוש במגבונים מיוחדים, מגיעים בדלי גדול, על פי הבחור באולם, כל מגבון עולה 8 ש"ח!

לא יודע מה יש בהם, אבל הם מורידים כל ליכלוך מהרכב, ברמה של פוליש, ובשימוש פנימי על פלסטיק הם פוגעים בו, כלומר מורידים לו את הצבע.

פורסם

בBMW אנחנו לא משתמשים בשום מגבון. נשמע לי כמו קשקוש והוצאה מיותרת.

באולם תצוגה אין גורמים שילכלכו את הרכב מלבד אבק.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מה עם קצת Quik Detailer?

אני מדמיין לעצמי שעולם התצוגה ה"עצלן" פשוט יתן לאוטו שטיפה אחת טובה לפני שהוא מכניס אותו פנימה, ואז פשטו יעביר עליו קצת Quik Detailer כשהברק מתחיל לדהות. בתנאים של אולם תצוגה, זה בטח פעם בחודש. מקסימום לנגב אבק פעם-פעמיים ביום.

פורסם

תאורה חמה (הלוגן) עושה את העבודה.

וכמובן אין אבק.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
אני הייתי עד לשימוש במגבונים מיוחדים, מגיעים בדלי גדול, על פי הבחור באולם, כל מגבון עולה 8 ש"ח!

לא יודע מה יש בהם, אבל הם מורידים כל ליכלוך מהרכב, ברמה של פוליש, ובשימוש פנימי על פלסטיק הם פוגעים בו, כלומר מורידים לו את הצבע.

עוד לא הומצא המגבון שמוריד "ברמה של פוליש" ואין סיבה שאתה תמציא אחד כזה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

במקרה אני עובד בבניין שנמצא מול הסוכנות של אודי בהרצליה, מחלון המשרד אני רואה את המנקה מעבירה מטלית לחה על הרכב, שום QD ושום כלום. לא אתפלא אם זו אותה מטלית שאיתה היא מנקה את האבק בשאר המשרדים.

פורסם
אני אקבל הלם טוטאלי אם תגיד את המילה QD ומישהו שם בכלל ידע על מה אתה מדבר.

1+++++.למעשה אם תבחן את רכבי התצוגה בצורה קפדנית,לאחר מס שבועות/חודשים באולם התצוגה,תגלה כמות עצומה!של סווירלים,"הניקיון",מתבצע בצורה חובבנית וכלאחר יד,בדרך כלל עםqd מתוצרת "סנו קליר" לניקוי חלונות.:shock:

ועדיין לא דיברתי על מה שעובר על הפלסטיקה בפנים מהמבקר הישראלי..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

יניב צודק, ועוד דבר - הייתי באיטליה לא מזמן, אם תראו את כמות הסווירלים שיש במכוניות תצוגה שבסוכנות פרארי אתם תקבלו שבץ! אני לא האמנתי, יש לי איזה תמונה או 2 מהסוכנות הזאת שמדגישות את הסוורלים, אחפש ואעלה בהזדמנות, אז אל תחשבו שרק בארץ זה ככה.

• תוכן חדש...