Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי אקסנט עם 220000 קמ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים .

אז רציתי לדעת אם כדאי או לא , הרכב הוא : ידני,2001, 7500ש"ח דרושים עליו , מצב טוב מה דעתכם ?.

Are you drinking to forget ? No. I'm drinking to remember

פורסם

הנסועה גבוהה אבל לא חריגה לשנתון. הדגם עצמו נחשב לאמין בוודאי עם גיר ידני.

אבל ברכב עם מד אוץ כל כך גבוהה כדאי מאד לבדוק מתי (אם בכלל) הוחלף הקלאץ' - זינוק עצל או רעידות בתחילת נסיעה מעידים על צורך בהחלפה , מה מצב הצמיגים ומתי הוחלפו , תיעוד טיפולים במוסך (רכבי יונדאי "אוהבים" טיפולים במורשה).

בקיצור לבדוק שהרכב לא מוזנח כי רכב מוזנח עם נסועה כזאת יכול להיות בור בלי תחתית.

אישית לא הייתי פוסל רכב בתקציב כזה על סמך קילומטראג' בלבד.

פורסם

לא הייתי פוסל זה רכב אמין, בדוק מחירים של אקזמפלרים עם פחות ק"מ. אם הרכב שמור ועשה את הקילומטרז' בבין עירוני זה ממש לא נורא.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מצד אחד אפשר לקחת אותו לבדיקה ממוחשבת כי יש סכנות רבות.

מצד שני רכב ב7500... נראה לי ששנינו יודעם שהוא ישמש אותך לא לנצח.

קשה להגיד. בקניות כאלה לדעתי זה כבר עיניין של מזל יותר.

שכן שלי קנה ב5000 שקל פז'ו ישן. בהתחלה הייתי מאוד לא אופטימי לגבי הרכב הזה . אבל לאחר החלפת צינור מים ו טיפול - נוסע כמו גדול כבר יותר משנה בלי אף תקלה.

פורסם

החזקתי בעבר אקסנט מודל 2000 אוטומטית.

הרכב נקנה עם 149000 קמ (בן 5) ונמכר כעבור ארבע שנים עם 197000 ק״מ.

הרכב טופל באהבה ובמוסך מורשה, בחלפים מקוריים בלבד.

הרכב הפגין אמינות גבוהה. חוץ מחיישן ניהול מנוע אחד שהלך לעולמו.

אז אם הרכב מטופל, הוא יחזיק מעמד. מדובר ברכב אמין מאוד ובסיסי.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

• תוכן חדש...