Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

נגמר לי הנהג המלווה לפני שבועיים ואבא שלי החליט לקנות לי רכב בתקציב של עד 60,000 שקל.

חקרתי ובדקתי כמעט את כל הקטגוריה של מכוניות הספור מיני(הקטגוריה הכי מתאימה לדרישות שלי)

וראיתי שהמכוניות שמובילות את הקטגוריה הן הפולקסוואגן פולו והפורד פיאסטה המחודשת.

בתקציב שלי אני יכול להביא פולו 2009 עם מנוע 1.4 שמספק 80 כ"ס ופורד פיאסטה 2010 עם מנוע 1.4 שמספק 96 כ"ס.

לפי מה שהבנתי הפיאסטה זו הסופר מיני הנמכרת ביותר באירופה, וגם הייתה מכונית הסופר מיני של השנה בשנת 2010,

יש לה אחיזת כביש ונוחות מצויינת, ומראה חיצוני יפה מאוד, ולעומת זאת הפולו, זה בכל זאת פולקסוואגן וקשה להתאכזב ממנה.

יש גם דעות שהפיאסטה טיפה חלשה וכבדה.

מה אתם אומרים?יש אלטרנטיבה יותר טובה בתקציב?

חשוב לי שיהיה באוטו:

צריכת דלק טובה(לפחות 1:11-12)

נוחות נסיעה

ביצועים מספקים(בכל זאת נהג צעיר, ורוצה אוטו שיהיה מהנה)

עיצוב חיצוני יפה(לא דיאטסו סיריון ויונדאי גטס לדוגמא).

תודה מראש לעוזרים

וחג שמח לכולם

פורסם

אני לא שופט, אבל לך תרוויח קצת כסף בעצמך - מגעיל לקבל רכב של 60K בלי להזיע טיפה או להזיז זרת

If you can dream of something, you can achieve it

הייתי עם הגברת, אני חושב שאם הייתי מזכיר את המילים ״רכב״/״פורום״/״ניקוי״ הייתי ישן בספה או בטרקלין ;)
פורסם

הפיאסטה הקודמת הייתה בעל נקודות תורפה בדמות תיבת הילוכים אוטו' בת 4 היל' ומנוע חסר מחץ, השילוב של אלו גרם לתחושה כבדה וצריכת דלק מוגברת, מה שנפתר ב2012 בהחלפת המנוע והגיר למתקדמים יותר.

מה חשוב לך ברכב,מה אתה מצפה ממנו ולאיזה שימושים...?

האם גיר ידני פסול מבחינתך?

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

פורסם
אני לא שופט, אבל לך תרוויח קצת כסף בעצמך - מגעיל לקבל רכב של 60K בלי להזיע טיפה או להזיז זרת

אני אני מבין אותך, אבל קונים לי את הרכב בגלל שהשתפרתי משמעותית בלימודים ומתלמיד של 65 הפכתי לתלמיד של 90,

וגם בגלל שאנחנו 5 אנשים במשפחה על רכב אחד(יונדאי I30), אז עוד רכב יאפשר לי לצאת מתי שארצה).

ותאמין לי שאני עובד אבל כדי לממן דברים אחרים והוצאות אחרות שיש לי

הדרישות שלי מרכב הן קודם כל להינות מחוויית הנהיגה וכן שיהיו ביעוצים מספקים, וצריכת דלק לא רעה(1-11 ומעלה).

עד כמה הפיאסטה 2010 עצלה וחלשה? אם כך אז למה היא הייתה מכונית הסופר מיני של השנה וכן הנמכרת ביותר באירופה?

גיר ידני בשלב זה פסול בשבילי

פורסם

מי אתה שתיכנס לחייו האישיים? ההורים שלו רוצים לקנות לו רכב, מי אתה שתגיד להם לא?

אני כבר לא מבין אנשים בפורום הזה.

לפות"ש - אני אישית הייתי הולך על הפולו, אני דיי שפוט של הגרמניות וכל הרכבים שהיו לי עד היום היו גרמניות, טוב נו, עכשיו יש לי אופנוע יפני אבל זה רק כי פולקסווגן לא מייצרת אופנועים :lol:

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

למען האמת, ההבדלים בניהן ממש מועטים. הפולו עם גיר DSG תהיה קצת יותר חסכונית ותרגיש יותר זריזה ( כמובן אם מדובר על הדגם אחרי מתיחת הפנים ). אם מדובר בפולו הקודמת - לא הייתי הולך עליה. תחושה זולה ודלה בתא הנוסעים

אתה יכול לבדוק גם את הקליאו 1.6 או פונטו איבו ( ממש רק התחילו לשווק ) מאותן שנים.

במקרים האלו - רק נסיעת מבחן תוכל להגיד לך. לך תראה ותתרשם.

פורסם

WTF?:shock:

מצטרף להמלצה על הסוויפט,היא זריזה,אמינה,עומדת בתנאי צריכת הדלק שלך,למרות שהוא לא ידוע בתור רכב סופר חסכוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא מובנה לי התגובה חסרת הטעם הזו :roll:

בכל מקרה, מצטרף להמלצות על הסוויפט דור קודם

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אני חושב שזב נובע מקנאה. אני מאמין שאם יציעו לו 60K בשביל לקנות רכב הוא לא יסרב.

יש כאלו שנפל בחלקם להיות בעלי אמצעים כלכליים. לא צריך להתעצבן ולהתריס בגלל זה. שיהנה.

פורסם

מצטער חברים, אני לא מעוניין בסוזוקי סוויפט.

אני חושב שאבחר רק בין הפולו לפיאסטה, מה הייתם לוקחים?

ומה הרכב הכי טוב שאפשר להביא ב60K ש"ח?(מכל הקטגוריות)

פורסם

פורד עשו התקדמות יפה מאוד בשנים האחרונות, אני אישית נוהג על סטיישן 2012 ומבסוט מאוד.

שמעתי שגם המשפחתיות הרגילות החדשות אחלה, לא כמו שהיו באמצע שנות האלפיים ואני מניח, שגם הפיאסטה לא סתם נהתה באופנה, סומך על האירופאים.

חבל שבארץ כזה רכב צריך לעלות 60 אלף ולא 30 עם כל הכבוד, אבל זה לא קשור לנושא, לדעתי תלך תעשה נסיעת מבחן גם על הפולו וגם על הפיאסטה ואז תחליט.

את הפולו אני לא מכיר האמת, אז אני לא רוצה סתם להגיד לך.

פורסם

כמה שזה מעצבן לשמוע את זה -

תתנסה ברכב יותר זול, תעשה עליו את כל הטעויות (כולל הפוזות ופתיחות עם החברה, מי מאיתנו לא עשה את זה?).

ואז תתקדם לרכב כזה.

• תוכן חדש...