Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4683 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לפרק את הלוח שעונים ולנקות מבפנים את האבק שהצטבר שם ב- 20 שנה האחרונות...

במסגרת הניקוי אני רוצה גם להחליף את המנורות.

איזה סוג נורות יש בלוח השעונים? אני רוצה לרכוש לפני הפירוק

תמונות של הפירוק/ניקוי/ומסקנות בהמשך.... 8)

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

יש שם נורות קטנטנות ונורות קצת יותר גדולות מהקטנטנות, הכל שם זה מנורות בלחיצה(שני חוטים גלויים).

בשביל לפרק את הלוח שעונים צריך לפרק כבל גז שמתחבר מאחורי הלוח, אני על הדרך הייתי מחליף אותו (אבל רק מקורי)!

יש שם גם מנורות בצד שמאל של לוח השעונים וגם מימין כל הלחצנים....אם אתה רוצה פרוייקט לעשות עד הסוף אז בכיף....אחלה פרוייקט, בהצלחה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם
יש שם נורות קטנטנות ונורות קצת יותר גדולות מהקטנטנות, הכל שם זה מנורות בלחיצה(שני חוטים גלויים).

בשביל לפרק את הלוח שעונים צריך לפרק כבל גז שמתחבר מאחורי הלוח, אני על הדרך הייתי מחליף אותו (אבל רק מקורי)!

יש שם גם מנורות בצד שמאל של לוח השעונים וגם מימין כל הלחצנים....אם אתה רוצה פרוייקט לעשות עד הסוף אז בכיף....אחלה פרוייקט, בהצלחה.

אתה בטח התכוונת לכבל ספידומטר ולא לכבל גז.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

ראשית תודה למגיבים...:lol:

לצערי לא הצלחתי למצוא איזה נורות אני צריך...:?

הרכב משמש אותי ברמה יומית ואני רוצה לסיים את השיפוץ ב- 24 שעות.

לנשמה מיני 1979 -

קישור

לחוויה טנדר סובארו 4X4

פורסם

מציע לך לא להתעסק עם כלום, אם אין לך מושג רוב הסיכויים שתתקע עם החלקים מפורקים, בלי יכולת לחבר, או יותר גרוע עם חלקים שבורים,

פלסטיקה של 25 שנה קשה לפרק ולהחזיר בלי לשבור , במיוחד אם לא פתחו אותה הרבה זמן,

מניסיון עם סובארו סטיישן ששיקמתי לה את הקונסולה המרכזית של השעונים\מזגן\כפתורים שונים, ומה לא בעצם...

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

מצד שני אתה יכול לגמור את העבודה תוך שעה גם, תלך לחשמלאי רכב 400 שקל והכל חדש בלי התעסקויות מיותרות.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לא מאמין שתמצא מישהו שיסכים לשבת ולהתעסק בזה, יש לך שם פלסטיקה ישנה, וזה יכול להישבר בקלות

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...