Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרבה רכבים ככה כיום. חסכו 10$ וחבל. בעיקרון מחשב מנטר את הטמפרטורה ויתריע איך שהוא (דרך הרדיו או הבהוב תצוגה או נורית) ברגע שהמנוע עולה באש. תמיד ניתן להוסיף בצורה פירטית מד טמפ דיגטלי/אנלוגי אצל חשמלאי רכב. יש מלא דגמים.

ממילא גם מי שיש לו מד חום כיום בכלל מודד את המים ולא את החום בראש מנוע שיכול לעלות עקב פיצוץ במיכל מים.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תגובות 51
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה על התגובה.

קראתי פה גם עוד שירשורים שקישרו אותי אליהם.

השאלה באמת איך עובדת נורת החיווי של הטמפרטורה. האם כשהיא נדלקת בצבע אדום המנוע הלך? נפרץ ראש? או שהחיווי משאיר לי מרווח לעצור ולכבות את המנוע כדי שלא יתחמם יתר על המידה ?

פורסם

אני משתמש באפליקציית torque pro מדי פעם כד לעקוב אחר שינויים בפרמטרים מסוימים. יש חיווי של טמפ נוזל קירור. זה נע בין 88 מעלות עד ל 95 בדרך כלל. שמתי התראה קולית באפליקציה החל מ 100 מעלות. האפליקציה גם מודיעה מתי הרכב מגיע לטמפ עבודה וזה כמה דקות אחרי שנכבית הנורה הכחולה.(פאביה ) הנורה הכחולה נכבית ב 50 מעלות. ב70 מעלות האפליקציה מודיעה על הגעה לטמפ עבודה. בכל מקרה, הכי כדאי בימי הקיץ לפתוח מכסה מנוע אחת לשבוע ולעבור ויזואלית על כל הצנרות, לבדוק נזילות ותקינות מפלס נוזל קירור ופיזית לגעת במחברים ולוודא שהם תקינים. ככה ממזערים סיכויים לנזקי חום גבוה, במיוחד ברכבים לא חדשים.

הזול עולה ביוקר

פורסם

אלמוג - גם התכנון המינימליסטי ללא שעון חום אמור להספיק.

יחד עם זאת - לא תמיד זה עמד במבחן המציאות.

ישנה אפשרות להתקין אפליקציית ניטור, כמו שיאני הציע לך.

אפשר גם להתקין שעון חום חיצוני (רק איני יודע איך זה ישתלב ברכב ועוד ברכב חדש דנדש).

אפשר להשאר גם עם התיכנון המקורי (כי כפי שאמרת - רכב חדש חשוף פחות לתקלות).

alfa 156 2.5.

פורסם

התקנת שעון חיצוני מבחינתי כרגע לא על הפרק מכיוון שהאוטו חדש מהניילונים.

לגבי האפליקציה אני אבדוק את העניין ואראה אם ניתן לשלב אותה ברכב.

אני מאוד ערני לדברים ברכב בזמן נסיעה, לא סתם מחפש חיבורי USB וAUX כמו שנכתב בשירשורים הקודמים, עם זאת לצערי המסגרת הכספית שלי מאפשרת לי כרגע לרכוש את הרכב הזה שהוא ללא שעון חום.

בוא נקווה שסוזוקי באמת עשו עבודה טובה ולא אצטרך בכלל להיתקל בבעיות מהסוג הזה.

אם יש למישהו הצעות נוספות אשמח לשמוע ותודה לעונים הנחמדים !

יום טוב לכולם

פורסם (נערך)

אולי מישהו בעל גישה לספרות רלוונטית יכול למצוא באיזו טמפ' הנורה נדלקת.

אני לא מאמין שתכננו את זה בצורה כזו שהנורה נדלקת כשזה כבר מאוחר מדי. אולי ברוב המקרים פשוט לא שמים לב או מגיבים להתראה לא מהר מספיק ואז נגרם נזק.

אני מאמין שעם סטייה של עד 10 בערך מעלות מטמפ העבודה המקסימאלית תהיה התראה, אבל זה רק ניחוש.

אני לא חושש מאי המצאות מד חום בפאביה שלי. בודק מפלס נוזל באופן קבוע מוודא שלא חסר שמן מנוע, מסתכל שאין נזילות ומדי פעם כמו שרשמתי בעיקר בניסעה בינעירונית מזדמנת מחבר את האפליקציה לפרק זמן קצר ורואה בלייב את הטמפ וזה רק כדי לראת שהכל מתנהג כשורה ואז מכבה.

עריכה אחרונה על ידי יאני

הזול עולה ביוקר

• תוכן חדש...