Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנפח הזה חבל לרדת ל 8. יש מקום ל 10 ואולי גם ל 12.

ה dc level 2 עולה 1500 ל 12", ההרץ אולי 100-200 יותר, או 900 ביד שניה.

ה jl 8" נראה גם אפשרות טובה, אבל אני עדיין מחזיק בדעה שחבל לרדת כל כך הרבה בקוטר.

גם דיגיטל דזיין יש ביד שניה ב 10".

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בנפח הזה חבל לרדת ל 8. יש מקום ל 10 ואולי גם ל 12.

ה dc level 2 עולה 1500 ל 12", ההרץ אולי 100-200 יותר, או 900 ביד שניה.

ה jl 8" נראה גם אפשרות טובה, אבל אני עדיין מחזיק בדעה שחבל לרדת כל כך הרבה בקוטר.

גם דיגיטל דזיין יש ביד שניה ב 10".

מה לגבי JL 12" ?

פורסם
מה לגבי JL 12" ?

דבר ראשון את חייב לבדוק אם יש ב hu יציאות rca, במידה ואין ואתה לא מוכן להחליף אותו אז ההשקעה בציוד יקר - מיותרת.

דבר שני בתקציב שאתה מדבר עליו לא תוכל להכניס מונו, מגבר נוסף, וסאב, בטח שלא של jl.

SCANSPEAK

פורסם

אני ממש לא חושב שלהציע במקרה הזה סאב וופר 12 אינטש יהיה חכם\נכון

נפח פנימי מקסימלי של 25 ליטר לא יספיק לרוב המוחץ של סאב וופרים בקוטר הזה וגם אם כן זו תהיה רק תיבה אטומה פצפונת ביחס לסאב והסיכויים של דבר כזה להשמע טוב הם קלושים.

במקום זה, סאב וופר 10 אינטש או אולי אפילו 8 אינטש יהיו הרבה יותר קלים להתקנה, כוון וגם המחבר יהיה הרבה יותר גדול.

או קיי - אז הרכב לא ירעד ב20 הרץ - גם ככה, הרוב המוחץ של ההקלטות לא מכיל שם שום מידע (למעט הקלטות שנועדו להפיק SPL) ומה ששומעים שם זה בעיקר כפולות תדר כשמדובר ב12 אינטש ומעלה.

אז תיקח סאב וופר 8 אינטש מאוד חזק - למשל JL8W7 ותקבל את תדר 40-50 הרץ בצורה טובה מאוד וברורה מאוד - אז הרכב ירעד הרבה פחות.

אתה רוצה קצת רעידות? - כל סאב 10 אינטש שמכוון לעולם הSPL יתן לך כמות נאה, הDC L2 או הSA10 למשל דוגמא מיידית ונהדרת - סוג של ברירת מחדל בפורום אפשר לאמר.

אני הייתי מכוון או לסאב 8 אינטש מיני-פלצת בתיבה פורטד או לסאב 10 אינטש בתיבה אטומה עם נפח בריא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני ממש לא חושב שלהציע במקרה הזה סאב וופר 12 אינטש יהיה חכם\נכון

אז תיקח סאב וופר 8 אינטש מאוד חזק - למשל JL8W7 ותקבל את תדר 40-50 הרץ בצורה טובה מאוד וברורה מאוד - אז הרכב ירעד הרבה פחות.

אתה רוצה קצת רעידות? - כל סאב 10 אינטש שמכוון לעולם הSPL יתן לך כמות נאה, הDC L2 או הSA10 למשל דוגמא מיידית ונהדרת - סוג של ברירת מחדל בפורום אפשר לאמר.

אני הייתי מכוון או לסאב 8 אינטש מיני-פלצת בתיבה פורטד או לסאב 10 אינטש בתיבה אטומה עם נפח בריא.

+1 לאדי.

גם JL 10 (בפורטד) ואליו פותח השרשור מכוון כנראה,הוא רוצח שקט.נהדר בכל הסגנונות ומפתיע בכוחו.מאד.

פורסם

אני לא חובב גדול של JL אבל הסאבוופרים שלהם באמת מרשימים - החל מהפשוטים ביותר ועד המפלצתיים ביותר.

מצטרף להמלצתו של ניסים גרמה!

חג שמח איש יקר!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני חושב שאתה מתבלבל לא? - לי היה SA10 - התיבה האטומה שלו היתה 21 ליטר התיבה פורטד היתה 28 ליטר והוא סאב מאוד דומה לDC L2 שלהם יש האומרים זהים.

אפרופו - אני חושב שסאב 12 הוא פיזית גדול מידי לתיבה עם נפח פנימי 21 ליטר - גם אם הוא איכשהו כן יכנס (כמו לדחוף פיל לחיפושית בערך) התוצאה תהיה לא רצויה - המגנט יהיה קרוב מידי לגב התיבה, רוב הסיכויים שכמות האוויר שסאב כזה ידחוף בתוך תיבה אטומה מהר מאוד תגרום לו נזק מכאני גם.

Pioneer TS-X150

פורסם

יש סיכוי טוב שיש יציאות rca, אפשר להרכיב מערכת בעזרת מנחתים אם אין, רק שבמקרה כזה השקעה רצינית בשאר הציוד מיותרת, כיוון שהמנחתים מורידים מאיכות הסיגנל שיוצא מה hu.

SCANSPEAK

פורסם

אדי,

הסאבים לא זהים, גם הנפחים לא זהים.

ה DC Level 2 12" דורש נפח נטו של 0.75CF שזה כ 21.5 ליטר, שים לב שזה ללא נפח הסאב עצמו, כך שהנפח הפנימי שיש ליצור הוא כ 24 ליטר.

להלן קישור להמלצות היצרן:

http://www.dcsoundlab.com/level2.html

חג שמח :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שמח שהגבת סרול, המבחר לסאב בקוטר שכזה לנפחים שכאלו הוא ממש קטן, טוב לדעת שישנה אפשרות כזו.

חג שמח

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...