Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מהזה ברמה של jl audio? יש לחברה הזו ליין מאד רחב של סאבים.

אני קצת סקפטי, אבל אני מעריך שהציעו לך את ה 10w3v3, אם כן אז זה סאב מעולה, לדעתי הוא בין הסאבים הכי מדוייקים שיש, עם הדיוק שלו קשה להתחרות.

א-ב-ל, הוא לא סאב מושלם, ואת ההגדרה שלך לסאב טוב אני לא מכיר, הדרך היחידה לדעת מה אתה תעדיף היא להגיע לאחד המפגשים ולשמוע כמה סאבים, תקנה מה שתאהב.

מה גם שבשביל להוציא תוצאה טובה מסאב, תצטרך בעבורו מגבר ייעודי (מונובלוק), ולא תוכל להגביר גם את הסט הקדמי בעזרתו, וזה ייצור מצב של חוסר איזון במערכת (להביא רק מונובלוק וסאב)

ככה שלדעתי בשביל להשאר אי שם במסגרת התקציב כדאי לחשוב על סאב פחות יקר ומגבר ארבעה ערוצים.

SCANSPEAK

פורסם
בתור בעל קו חלוקה של מוצרי חלב (אחת החברות המובילות בשוק) אני יכול לומר לך שיש 16 יח׳ של חלב קרטון בכל ארגז.

כל יח׳ חלב מכילה ליטר

הופה! תודה!

זה אומר 16 ליטר + אולי עוד איזה שני ליטרים על כל המקום שהאריזות עצמן תופסות - באזור ה18 עד 20 ליטר גג

אני הייתי מהמר על סאב בין 8 ל10 אינטש בתיבה אטומה כי אנחנו הולכים כאן על נפח פנימי שנע בין 0.5CF ל0.75CF בערך

עכשיו אפשר להתחיל לזרוק הצעות שיש להן בסיס מבחינת נתונים פיסיים.

אח"כ להתחשב גם במחיר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מהזה ברמה של jl audio? יש לחברה הזו ליין מאד רחב של סאבים.

אני קצת סקפטי, אבל אני מעריך שהציעו לך את ה 10w3v3, אם כן אז זה סאב מעולה, לדעתי הוא בין הסאבים הכי מדוייקים שיש, עם הדיוק שלו קשה להתחרות.

א-ב-ל, הוא לא סאב מושלם, ואת ההגדרה שלך לסאב טוב אני לא מכיר, הדרך היחידה לדעת מה אתה תעדיף היא להגיע לאחד המפגשים ולשמוע כמה סאבים, תקנה מה שתאהב.

מה גם שבשביל להוציא תוצאה טובה מסאב, תצטרך בעבורו מגבר ייעודי (מונובלוק), ולא תוכל להגביר גם את הסט הקדמי בעזרתו, וזה ייצור מצב של חוסר איזון במערכת (להביא רק מונובלוק וסאב)

ככה שלדעתי בשביל להשאר אי שם במסגרת התקציב כדאי לחשוב על סאב פחות יקר ומגבר ארבעה ערוצים.

למה, אם אני קונה מונובלוק יד שניה + מגבר רק לסט הקדמי, המחיר כבר קופץ גבוה מדי?

הופה! תודה!

זה אומר 16 ליטר + אולי עוד איזה שני ליטרים על כל המקום שהאריזות עצמן תופסות - באזור ה18 עד 20 ליטר גג

אני הייתי מהמר על סאב בין 8 ל10 אינטש בתיבה אטומה כי אנחנו הולכים כאן על נפח פנימי שנע בין 0.5CF ל0.75CF בערך

אח"כ להתחשב גם במחיר.

תודה על החישובים :)

אשמח לקבל המלצות

פורסם

מונובלוק ומגבר שני ערוצים טובים יעלו בערך 2k, ולזה יש להוסיף חיווט, התקנה, ואולי מנחתים (זה במידה ואין יציאת rca במערכת, במצב כזה מומלץ גם להחליף hu) .

איזה hu יש היום (דגם מדוייק)?.

אתה צריך להחליט עם עצמך כמה אתה מתכנן להשקיע, אם בסביבות ה 1500-2000 , אז לדעתי מגבר ארבעה ערוצים, סאב, חיווט והתקנה, תהיה תוצאה לא רעה בכלל.

SCANSPEAK

פורסם
הופה! תודה!

אח"כ להתחשב גם במחיר.

אדי, אל תשכח שהקרטונים לא מלאים עד הפקק, ובנוסף הגובה של הארגז גדול יותר מהגובה של הקרטון.

ככה שאני מעריך שיש לו שם באיזור ה25+ ליטר, וזה כבר מגדיל את האופציות.

וגם, הארגז חלב שהוא מדבר עליו, זה כנראה סדר גודל מסויים שהוא מחפש, אני מאמין ש2-3 ס"מ לפה ולשם זה לא מה שיפריע לו.

ובנוסף לזה, אני לא חושב שגובה התיבה אמור להפריע לפותח השרשור, אז ככה שיש מספיק נפח לכמעט כל סאב 10 אינץ שנכנס בתקציב שלו.

פותח השרשור, תקן אותי אם טעיתי במשהו.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם
מונובלוק ומגבר שני ערוצים טובים יעלו בערך 2k, ולזה יש להוסיף חיווט, התקנה, ואולי מנחתים (זה במידה ואין יציאת rca במערכת, במצב כזה מומלץ גם להחליף hu) .

איזה hu יש היום (דגם מדוייק)?.

אתה צריך להחליט עם עצמך כמה אתה מתכנן להשקיע, אם בסביבות ה 1500-2000 , אז לדעתי מגבר ארבעה ערוצים, סאב, חיווט והתקנה, תהיה תוצאה לא רעה בכלל.

אי אפשר להחליף HU.

מותקנת לי ברכב מערכת מולטימדיה מקורית ולהחליף אותה פירושו להיתקע עם HU ומסביבו פלסטיק מגעיל.

אני מניח שמדובר במערכת סבירה+

היא הגיעה עם הרכב לאחר התקנה ברדיו מילאנו, מערכת מולטימדיה שכוללת GPS\BT\USB וכו. אין עליה שום לוגו

פורסם

אודי, פעם אחרונה שראיתי ארגז כזה ממש מקרוב היה פחות או יותר כשהייתי בגובה של אחד :-)

או קיי 10 אינטש סבבה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לדעתי ייכנס גם 12" בתיבה אטומה.

יד שניה:

Idmax או seas, טובים מאוד אבל תופסים נפח מעל הממוצע בשביל להישמע טוב.

jl w6

חדשים:

Hertz hx300

Dc level 2

Dls rw

ה rw בגרסת ה 10 נשמע טוב, ה dc level 2 צקיך נפח קטן.

אם יש לך נפח לשניים הראשונים-טוב מאוד. הseas לא צריך הגברה חזקה, וה idmax משלב עוצמה ואיכות.

פורסם

דיסי לבל 2 חורג מהתקציב שלו.

הוא צריך גם מנחת וגם מגבר בנוסף

שלא נשכח תיבה.

Pioneer 80PRS

XS Power D2400 , D5100

פורסם

, אני מאמין ש2-3 ס"מ לפה ולשם זה לא מה שיפריע לון

ובנוסף לזה, אני לא חושב שגובה התיבה אמור להפריע לפותח השרשור, אז ככה שיש מספיק נפח לכמעט כל סאב 10 אינץ שנכנס בתקציב שלו.

.

אודי,יש כאלה שלא יסכימו איתך :wink: לגבי ה2-3 ס'מ...

---------------------------------------------------------------------------------------

ו+1 לאודי

ולכל הממליצים-כל סאב של 10 ניתן להרכיב בבטחה בתיבה של 20-25 ליטר ללא דרישות מיוחדות .

פותח השרשור מכוון יותר לפי התקציב.ההמלצה הטובה ביותר שישמע במפגשים ויחליט.אין כאן קיצורי דרך.

הייתי מוסיף לרשימה גם סאב סאנדאון שבביקורות מקבל פידבקים חיוביים.

בהצלחה,

ליאור

פורסם
ולכל הממליצים-כל סאב של 10 ניתן להרכיב בבטחה בתיבה של 20-25 ליטר.

פותח השרשור מכוון יותר לפי התקציב.ההמלצה הטובה ביותר שישמע במפגשים ויחליט.אין כאן קיצורי דרך.

הייתי מוסיף לרשימה גם סאב סאנדאון שבביקורות מקבל פידבקים חיוביים.

בהצלחה,

ליאור

אתה יכול להמליץ על סאב ספציפי של JL AUDIO ?

פורסם

Sandown sa-8

אם אני זוכר נכון אצלי הוא בתיבה אטומה של 18 ליטר,

אבל תצטרך מגבר חזק בשביל לדחוף אותו

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

איזה סאב חמוד!!! :D

דרך אגב, אם בא לך להיכנס קצת לכיוון של לחסוך יותר מקום, ואתה בראש של לייבא משהו מארה"ב,

יש את הסאנדאון X-6.5SW

סאב קטנטן וחמוד בגודל 6.5 אינץ'

מחירו אמור להיות 130 דולר.

Pioneer 80PRS

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...