Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בגרמניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו צריכים רכב ל8 ימים לקיחה והחזרה בפרנקפורט בשדה התעופה.

5 מבוגרים עם מטען (2 מזוודות גדולות ו3 קטנות)

נהגים מעל גיל 25.

חשוב שתהיה אופצייה לביטול השתתפות עצמית.

רצוי מאוד שתהיה אפשרות לשריין רכב דיזל.

אני אישית מעדיף סטיישן כמו פאסט או מונדיאו על פני מיני-וואן. (המזוודות יהיו איתנו רק ביום הראשון והאחרון)

האם עדיף להזמין דרך סוכן בארץ או ישירות מול חברת ההשכרה בגרמניה ?

נהג ותיק

פורסם

הזמנתי מסיקסט, דרך האתר הבינלאומי שלהם.

עם ביטול השתתפות וכיו"ב. קל ופשוט, הכול בטופס ממוחשב

עם הצגה של התשלום המדויק בכל רגע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מונדיאו ל5 מבוגרים תהיה צפופה,גם הפסאט.

אני חושב שלנוחות עדיף לקחת רנו סניק(3 מושבים נפרדים)

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אנחנו צריכים רכב ל8 ימים לקיחה והחזרה בפרנקפורט בשדה התעופה.

5 מבוגרים עם מטען (2 מזוודות גדולות ו3 קטנות)

נהגים מעל גיל 25.

חשוב שתהיה אופצייה לביטול השתתפות עצמית.

רצוי מאוד שתהיה אפשרות לשריין רכב דיזל.

אני אישית מעדיף סטיישן כמו פאסט או מונדיאו על פני מיני-וואן. (המזוודות יהיו איתנו רק ביום הראשון והאחרון)

האם עדיף להזמין דרך סוכן בארץ או ישירות מול חברת ההשכרה בגרמניה ?

לפני שנה הזמנתי דרך אתר thrifty, אספתי בשד"ת.

בשד"ת בפרנקפורט יש מתחם מסודר של חברות השכרה ממש ביציאה, כמו בכל שד"ת. עם BMW יפה באמצע.

אתה יכול להזמין אונליין ולקבל הנחה, בפועל החברה המקומית תהיה אולי שונה, זה לא מסכן אותך.

סמוך לשד"ת יש חניונים תת קרקעיים, הרכב יהיה במרחק כמה דקות הליכה. עם משפחה כדאי לתכנן לוגיסטית.

החזרה לכל חברות ההשכרה מתבצעת בבניין סמוך לשד"ת, במסוף מסודר (מעורר קנאה).

את האופציה של ביטול השתתפות מציעים לך בדלפק.

si vis pacem, para bellum

פורסם

בדקתי הרגע באתר SIXT הגרמני, המחירים בשמיים יחסית למחירים המוצגים באתר של שלמה סיקסט.

מונדיאו SW עולה אצל שלמה 310 אירו כולל ביטול השתתפות עצמית ובאתר הגרמני 510 אירו.

זה הגוני ?

נהג ותיק

פורסם
אם אתה משכיר בגרמניה, ממליץ לך לבדוק את חברת בוכבינדר. הכי זולים שמצאתי.

מי זאת חברת בוכבינדר ? זו סוכנות או חברת השכרה ?

אני לא אשכיר רכב מחברה עלומה כדי לחסוך 50 אירו.

נהג ותיק

פורסם
בדקתי הרגע באתר SIXT הגרמני, המחירים בשמיים יחסית למחירים המוצגים באתר של שלמה סיקסט.

מונדיאו SW עולה אצל שלמה 310 אירו כולל ביטול השתתפות עצמית ובאתר הגרמני 510 אירו.

זה הגוני ?

גם אני שמתי לב להפרשים, שמתי לב גם שהדגמים של חלק מהמכוניות משתנים אפילו שהדרגה \ קבוצה אותה אחת

(למשל ב SDMRׂ) וגם דרך האתר בארץ לא ראיתי שיש אופציה להזמין רכב מקבוצת CPMR לדוגמא.

so far so good so what

פורסם

בוכבינדר הם חברת השכרה, אני שכרתי דרכם רכב באוסטריה לפני שבועיים דרך rentalcars.com

לא היו להם רכבים בגודל שהזמנו (פולו) אז קיבלנו אופל אינסיגניה סטיישן.

ביטול השתתפות עצמית עשינו דרך rentalcars, במתכונת של החזר השתתפות עצמית ולא ביטול. לא היינו צריכות לשלם כלום בהחזרה אז אני לא יודעת לומר איך השירות במקרים כאלה.

לא הכרתי את החברה קודם, בחרנו בהם כי הם היו הכי זולים והיה בסדר גמור.

פורסם

שכרתי פעמיים בסיקסט בנמה"ת במינכן (לפני 4 ו-3 שנים) - המחיר כלל ביטול השתתפות עצמית ונהג נוסף.

אם שאלת על מונדיאו - בפעם הראשונה שכרתי מונדיאו כאשר המשפחה כללה שני מבוגרים ושלושה ילדים שלמעשה בגודל של מבוגרים (הצעיר היה בן 14), בפעם השניה שוב הזמנתי מונדיאו, בגלל תקלה ברכב שנמסר לנו הוחלף ל-5008 שלהפתעתי הוביל את המשפחה בנוחות ורווחה, כולל המזוודות וכל שאר הציוד. בכל מקרה - הרכבים היו ברמת גימור גבוהה.

לגב דיזל או לא - זה תלוי במצאי בתחנת ההשכרה ביום ההגעה. אין אפשרות להתחייב מראש.

לגבי מכשיר ניווט - בחלק מהדגמים הוא כלול במחיר, באחרים יש להוסיף סכום יומי לא קטן (5-10 אירו) על מנת להבטיחו.

אם בכוונתך לנסוע לשויצריה ציין זאת בעת קבלת הרכב, סיכוי טוב שתקבל רכב עם Vignette שויצרי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חזרתי אתמול משבועיים וחצי באזור. שכרנו רכב דרך economycarrentals, שזה בדיוק כמו rentalcars.com - אתר שמעביר את ההזמנה שלך הלאה לאחת החברות המקומיות.

הזמנתי פולו - נתבקשתי לפנות ל-Buchbinder כדי לקבל את האוטו. קיבלתי סקודה ייטי, שהוחזר שלשום בערב ללא שום בעיות מיוחדות.

פורסם

אנחנו בהחלט רוצים לבקר גם בשוויץ וגם בצרפת. אני אציין זאת במועד ההזמנה.

אני דיי בטוח שרכב בגודל של מונדיאו או פאסאט סטיישן יהיו מספיק מרווחים ל5 אנשים.

נהג ותיק

פורסם

אני מבין שמתוכן מסלול ארוך. אני לא מבין איך תתנידו בלי המזוודות - המרחקים שאתה מציין אינם מתאימים לטיול של יום אחד, תהיה חייב ללון במקום (הרבה) יותר קרוב, אם כי אני ממלי לך באופן חד משמעי ללון בצד הגרמני של הגבול, אלא אם אתה מתכוון לטייל בשויצריה מפינות המרחקות מגרמניה. פשוט, גרמניה הרבה יותר זולה.

תבא בחשבון שאם הרכב אינו מצוייד ב-Vignette השויצרי יהיה עליך לרכוש כזה במעבר הגבול (האופמציה האחרת היא להמנע נמסיעה בכבישים המהירים, ממש לא מעשי), במחיר 40 פרנקים שויצריים. הקנס על אי נשיאת המדבקה כבד ולא כדאי לנסת להתמודד עם משטרת שויצריה.

בכלל - במדינות היעד שלך יש הקפדה קיצונית על חוקי התנועה במיוחד, אבל לא רק מהירות. היה קצת יותר קתולי מהאפיפיור והקפד ע לכל חוקי התנועה. ממליץ לך לחפש ברשת ולקרוא המלצות. שויצריה מרושתת ברשת צפופה מאד של מצלמות מהירות ומצלמות רמזור, צרפת מפורסמת במצלמות המהירות שלה וגם בגרמניה לא כדאי להתקל במשטרה, ובהחלט יש אכיפה של מהירות, כולל באוטובאהנים, למרות שהעבירות החמורות ביותר הן אי שמירת מרחק ונסיעה שלא בנתיב הפנוי הימני ביותר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...