Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה משנה, זה התחיל אחרי שבוע שלא הנעתי את הרכב. למצבר חיברתי מטען מצברים שמחובר לחשמל, ששמר את המצבר במתח של 13.4V, כי אחרת המערכות של איתוראן מרוקנים את המצבר.

כשאני מניע, הכל בסדר, אבל כשאני שם גז ועוזב, זה מתחיל לקרטע והמנוע רועד מאוד, ויוצא עשן לבן, ויש בעיית סחיבה. נגיד זה מרגיש כמו כשמחליפים בין 2 חוטי פלאגים ברכב בנזין.

אחרי קצת זמן של ניוטרל או נסיעה רגועה וקלה מאוד, זה חוזר להיות נורמלי. ושוב חוזר כשמשהו מעיר את הבעיה.

ככל שהמנוע מתחמם, הבעייה פוחתת, עד שהיא נעלמת כשהמנוע בטמפ' עבודה.

בדרך כלל אין אצלי עשן לבן בכלל, אלא רק מעט עשן שחור.

סקודה אוקטביה 1.9 TDI 2005

פורסם

עדכון בדיקה:

מתיז מעט שמן מהאגזוז. אז כנראה סביר שזה בכיוון זליגת שמן. קראתי בפורום לגבי משהו דומה לפורד קונקט, ואמרו שאולי זה מיסבי טורבו שחוקים ומעבירים שמן למנוע. ואם זה הבעיה אצלי, הגיוני שכשמתחמם זה סותם את המעבר. מישהו יודע?

והרכב מתחיל לגמגם כאשר לוחצים טיפה גז. אולי זה אומר שזה בגלל שהטורבו נכנס לפעולה, ושם אכן הבעיה?

וכנראה שכן יש מעט מעבר שמן גם במנוע חם.

פורסם

עדכון נוסף:

אכן נראה שכאשר גודשים זה קורה, ואולי זה מעיד על משהו? האם כשמציפים את פנים המנוע בשמן, אז הוא מקרטע עד שהוא גומר לשרוף את כל השמן? כי זה נראה שזה יכול להסביר את זה, אם אין מישהו שמתמצא שיודע משהו ממוקד יותר.

פורסם

תבדוק כיוון הזרקה של משאבת הסולר , ניתן לבדוק בעזרת vagcom , נזילות סולר , פילטר סולר ,

פרק את צינור הכניסה למניפולד בדוק אם הוא סתום אם כן יש לפרק אותו ולשרוף את הפיח .

פורסם
תבדוק כיוון הזרקה של משאבת הסולר , ניתן לבדוק בעזרת vagcom , נזילות סולר , פילטר סולר ,

פרק את צינור הכניסה למניפולד בדוק אם הוא סתום אם כן יש לפרק אותו ולשרוף את הפיח .

טוב, מחר בבוקר אחליף את הפילטר סולר.

איזה כניסה למניפולד הכוונה? איזה איזור בסעפת היניקה? או סעפת הפליטה, לא נשמע לי אבל באמת אין לי מושג.

יש לי מכשיר סורק vag של Autel דגם MaxScan, לא נראה לי שאפשר לבדוק בו את כיוון ההזרקה של משאבת הסולר. לאן הולכים בשביל לעשות קידום של משאבת הסולר? או להתחבר לואגקום? אגב אני בירושלים.

עוד דבר, ידוע לי שבצנרת האוויר אחרי הטורבו, כבר תקופה ארוכה, אבל במוסך אמרו לי פעם שזה נורמלי.

תודה רבה!

פורסם

yosle לפי השאלות שאתה שואל הידע שלך לא מספיק כדי לפתור את הבעיה , ישנו אתר נפלא בשם

myturbodiesel עם הסברים מפורטים של כל מה שאתה צריך, תחפש איך לנקות את המניפולד

ואיך לכוון משאבת הזרקה .

פורסם

הכוונה לפילטר סולר?

תודה!

בינתיים בדקתי בתוכנת vag-com של חבר, והערך הזרקה שסרק שאמור להיות בין 3-5, הוא 2.3 בערך. האם זה יכול להיות הסיבה? זה אומר הזרקה גבוהה מידי.

כאשר האוטו בסרק הכל נורמלי, אבל כאשר אני לוחז גז, אז הוא מקרטע אחר כך לאיזה זמן עד שהוא נרגע חזרה, אם המתנתי מספיק בניוטרל. אני חייב ליסוע כמעט בלי גז..

פורסם

תתחיל מהקל אל הכבד , תחליף פילטר סולר ואם זה זה לא עוזר יש שסתום שיושב בדיוק מעל הפילטר תחליף גם אותו , לפי מה שאתה מתאר הכל היה בסדר לפני שהרכב עמד כשבוע כך שלא ניראה לי שזה קשור להזרקה .

פורסם

בכל מקרה הערך שמופיע בכיוון ההזרקה לא תקין, והוא לכיוון שעושה יותר ריח, וזה באמת מציק לי כבר תקופה, אבל התוכנה לא יכלה לכוון את זה מספיק, אז מחר אני אלך למרכז הסיזל בתלפיות כנראה, כדי לסדר את זה.

החלפתי פילטר סולר, ותדלקתי מחדש. האם הכוונה לדבר שמכניסים לפילטר מלמעלה, שמתחבר אליו 2 צינורות? כי הבנתי שזה לא חלק שקל לקנות ככה. אני טועה?

ושמעתי משהו על לעשות קידום הזרקה, מה זה? אני מבין שזה אומר שההזרקה תהיה מעט מוקדם יותר, זה לא נשמע לי הגיוני

פורסם
יש שסתום שיושב בדיוק מעל הפילטר תחליף גם אותו

אשמח אם מישהו יכול להסביר מה יכול לעזור להחליף את זה.

תודה רבה

• תוכן חדש...